oni Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 jinak se chci zeptat,kdyz jsem sundaval sani,tak me prekvapilo,ze saci kanaly i kanaly v tom plastovym jsou cerny a od oleje! a i vstriky by jakoby cerny,je to od toho jak motor nasava olej z vika? jinak svicky byli jakoze cernociste kdyz to reknu normalne a suchy? je to teda v poradku? Citovat
Creams Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Tak Oni jak jsi postoupil ? nafoť postup pomalu a jistě jak to vypadá Citovat
yaris1 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 No pokud by ta černá byla matná tak s tou zlatou by to vypadalo zajímavě, bílá je sice fajn, ale ne do běžného provozu, a ještě pokud nemáš kryt pod motorem, tak nevím, nevím ..... Citovat
oni Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 zatim jak jsem psal,motor je odstrojenej a pripravenej na lak a tak stejne prevodovka,ale porad nejsem rozhodnut s odstinem. kdyby mi pak nekdo neco rekl k tem vecem z motoru co jsem vyndal! Citovat
Hauke Ivo Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 oni to je normal, vsechno vycistit, zacistit odpojit odsavani z hlavy od sani a navyst ho do odlucovaci nadobky a teprv z ni bud na filtrik oddychovej, nebo zpatky do sani a bude po oleji ;-) vse cistounke jako detska prdelka :-) Citovat
oni Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 jj uz sem to tady nekde videl a taky o tom uvazoval,ale taky to neni zadarmo,takze uvidime casem! Citovat
oni Odesláno 13. březen 2009 Autor Odesláno 13. březen 2009 tak dneska jdu pro tu barvu,ten alcyton bude asi nejlepsi co myslite? ale porad nevim. asi vemu nakonec stribrnou a dodelam cerveny doplnky! ale ta bila do me taky porad hloda! jinak kryt pod motor mam! a zrovna jsem se chtel zeptat,nejvic bordelu mi lita mezi kapotou a brejlema,neresil steto nekdy nekdo? Citovat
Creams Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Stříbrny motor bych nechtěl když tak nějaký odstín šedé, nebo černou Citovat
oni Odesláno 13. březen 2009 Autor Odesláno 13. březen 2009 kdyz k tobe by ta seda sla? ted me napadla leskla cerna,ta matna se mi nelibi,to vypada jak vypalovacka a to nechci,ale sekla.uvidim co budou mit za odstiny! Citovat
Creams Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: oni kdyz k tobe by ta seda sla? ted me napadla leskla cerna,ta matna se mi nelibi,to vypada jak vypalovacka a to nechci,ale sekla.uvidim co budou mit za odstiny! černa lesk a zespod kryt motoru a vyřešene Citovat
oni Odesláno 13. březen 2009 Autor Odesláno 13. březen 2009 kryt motoru mam! jak jsem psal nejvic bordelu jde mezi kapotou a brejlema! tak zeby cerna leskla a s cervenymi doplnky? Citovat
oni Odesláno 13. březen 2009 Autor Odesláno 13. březen 2009 takze jsem koupil lesklou cernou a rally cervenou,takze aspon nejak dodrzim styl auta. doufam ze to bude pekny! Citovat
kub@ Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Fakt pěkný, taky se do toho asi pustim:o Citovat
oni Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 tak uz to mam dodelano,nakonec jsem dodrzel kombinaci celeho auta, jedine co me stve,tak barva spreje nekoresponduje s vickem,coz babe do kramu pujdu rict a i ukazat,melo to bejt daleko cervenejsi, ale coz,uz to necham bejt! jinak uz jsem objednanej na vymenu a muzu bejt i u toho,takze se tesim,jak se budu podilet. ted jen doufam,ze motor i prevodovka budou v lepsim stavu nez moje stavajici a nebudou problemy! kryci plech svodu prijde vylestit. [upravil dne 15/3/09 oni] Citovat
oni Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 tady to vubec vypada jako kriklave oranzova s tim bleskem!:grr Citovat
subin Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 vypadá zajímavě ,jen možná dát do barvy i vypínání spojky s držákem lanka:myslim Citovat
oni Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: subin vypadá zajímavě ,jen možná dát do barvy i vypínání spojky s držákem lanka:myslim zo uz me take napadlo! Citovat
Geri007 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 oni: mooc pekna prcicka:aut:potlesk Citovat
Bobo.KH Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: oni tak uz to mam dodelano,nakonec jsem dodrzel kombinaci celeho auta, jedine co me stve,tak barva spreje nekoresponduje s vickem,coz babe do kramu pujdu rict a i ukazat,melo to bejt daleko cervenejsi, ale coz,uz to necham bejt! jinak uz jsem objednanej na vymenu a muzu bejt i u toho,takze se tesim,jak se budu podilet. ted jen doufam,ze motor i prevodovka budou v lepsim stavu nez moje stavajici a nebudou problemy! kryci plech svodu prijde vylestit. [upravil dne 15/3/09 oni] Moc pekna prace:super:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.