Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jinak se chci zeptat,kdyz jsem sundaval sani,tak me prekvapilo,ze saci kanaly i kanaly v tom plastovym jsou cerny a od oleje! a i vstriky by jakoby cerny,je to od toho jak motor nasava olej z vika? jinak svicky byli jakoze cernociste kdyz to reknu normalne a suchy? je to teda v poradku?

Odesláno

No pokud by ta černá byla matná tak s tou zlatou by to vypadalo zajímavě, bílá je sice fajn, ale ne do běžného provozu, a ještě pokud nemáš kryt pod motorem, tak nevím, nevím .....

Odesláno

zatim jak jsem psal,motor je odstrojenej a pripravenej na lak a tak stejne prevodovka,ale porad nejsem rozhodnut s odstinem. kdyby mi pak nekdo neco rekl k tem vecem z motoru co jsem vyndal!

Odesláno

oni to je normal, vsechno vycistit, zacistit odpojit odsavani z hlavy od sani a navyst ho do odlucovaci nadobky a teprv z ni bud na filtrik oddychovej, nebo zpatky do sani a bude po oleji ;-) vse cistounke jako detska prdelka :-)

Odesláno

tak dneska jdu pro tu barvu,ten alcyton bude asi nejlepsi co myslite? ale porad nevim. asi vemu nakonec stribrnou a dodelam cerveny doplnky! ale ta bila do me taky porad hloda! jinak kryt pod motor mam! a zrovna jsem se chtel zeptat,nejvic bordelu mi lita mezi kapotou a brejlema,neresil steto nekdy nekdo?

Odesláno

kdyz k tobe by ta seda sla? ted me napadla leskla cerna,ta matna se mi nelibi,to vypada jak vypalovacka a to nechci,ale sekla.uvidim co budou mit za odstiny!

Odesláno
Původně zaslal: oni

kdyz k tobe by ta seda sla? ted me napadla leskla cerna,ta matna se mi nelibi,to vypada jak vypalovacka a to nechci,ale sekla.uvidim co budou mit za odstiny!

černa lesk a zespod :) kryt motoru a vyřešene

Odesláno

tak uz to mam dodelano,nakonec jsem dodrzel kombinaci celeho auta, jedine co me stve,tak barva spreje nekoresponduje s vickem,coz babe do kramu pujdu rict a i ukazat,melo to bejt daleko cervenejsi, ale coz,uz to necham bejt! jinak uz jsem objednanej na vymenu a muzu bejt i u toho,takze se tesim,jak se budu podilet. ted jen doufam,ze motor i prevodovka budou v lepsim stavu nez moje stavajici a nebudou problemy! kryci plech svodu prijde vylestit.

[upravil dne 15/3/09 oni]

post-0-14109605302272_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: subin

vypadá zajímavě :super,jen možná dát do barvy i vypínání spojky s držákem lanka:myslim

zo uz me take napadlo!

Odesláno
Původně zaslal: oni

tak uz to mam dodelano,nakonec jsem dodrzel kombinaci celeho auta, jedine co me stve,tak barva spreje nekoresponduje s vickem,coz babe do kramu pujdu rict a i ukazat,melo to bejt daleko cervenejsi, ale coz,uz to necham bejt! jinak uz jsem objednanej na vymenu a muzu bejt i u toho,takze se tesim,jak se budu podilet. ted jen doufam,ze motor i prevodovka budou v lepsim stavu nez moje stavajici a nebudou problemy! kryci plech svodu prijde vylestit.

[upravil dne 15/3/09 oni]

Moc pekna prace:super:super:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...