MirasCC Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Já bych přidal varování - nepouštět v pracovní době Lidi by mohli blbě čumět, čemu se tak chlámete :D Citovat
Ravel Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Hm. Niečo mi uniklo? zkus kliknout na ten modrej nápis, voalá Citovat
AnotherOne Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Ravel Původně zaslal: AnotherOne Hm. Niečo mi uniklo? zkus kliknout na ten modrej nápis, voalá To bola reakcia na to video. Citovat
urdemala Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Hm. Niečo mi uniklo? jsem na tom podobně Citovat
AnotherOne Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: urdemala Původně zaslal: AnotherOne Hm. Niečo mi uniklo? jsem na tom podobně Poradia ti aby si klikol na ten modrý text. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Ravel Původně zaslal: AnotherOne Hm. Niečo mi uniklo? zkus kliknout na ten modrej nápis, voalá kliknul jsem na modrý nápis--strašná kravina--mám ještě někam klikat ??? :roll:P Citovat
AnotherOne Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Ravel Původně zaslal: AnotherOne Hm. Niečo mi uniklo? zkus kliknout na ten modrej nápis, voalá kliknul jsem na modrý nápis--strašná kravina--mám ještě někam klikat ??? :roll:P Žeby na čelo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.