Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar mam p306 sedan rocnik 1998 a chcem sa opytat ci sa vobec da demontovat stresna antena alebo sa da len sklapat / odklapat.Ide mi o to ze ked idem s autom do autoumyvarne a sklopim ju max nadol aj tak mi ju tie kefy vyhnu a neustale sa obavam ze mi ju zlomi.Poviem vam ze tie kefy jej daju riadne zabrat:(.Nieje tam aj zavit? Vdaka

Odesláno

Dá se vyšroubovat,ale závit je zaoxidovaný,takže prostříknout několikrát WDčkem a zkoušet povolit,bez kleští se Ti to asi ale nepovede.

Odesláno

Mne jde v poho, ale zaoxidovana bola tez... Sem tam mi vypadavalo radio, tak sem ji vysrouboval, bila cela biela, tak sem to poradne vycistil, vystrikal, vycistil lihem a namontoval, a radio jede jedna basen :)

Odesláno

No a ja som ju dnes znicil :( som ju chcel odkrutit a slo to tazko ale slo.. tak som myslel ze tocim zavit a houby... roztrhol som ju... respektive v tej hrubsej casti je vnutry akoby strunka aby bola ohybna a ty strunku som silou roztrhol...ale ako tak som to cele rozobral vypitval a nejak som tu strunku vnutri nahradil napevno medenym drotom. Len neviem ci to bude fungovat tak ako ma pretoze okrem tej strunky tam bol este jeden odpor. A ked som kliestami vytocil zavit tiez bol cely biely a asi preto aj mne vypadavalo radio obcas. som zvedavy ako to bude fungovat teraz.

Odesláno

No ja chodim do autoumyvarky aj s antenou, vzdy ju iba stlacim uplne nadol a nie je problem:roker...ked som to tak sledoval, tak ta horna tyc autoumyvarky je asi 40 cm nad antenou, tak nie je sance, aby ju to nejak chytilo:super (tiez som sa prvykrat bal:roll)...

Odesláno

A kolik ze stoji ta nova antena v peugeote? Ja uz ji mam znicenou davno, cely vnitrek vcetne zavitu mam vyhnity, mam ji tam jen tak nasunutou. A jak se da odmontovat z auta? Bojim se abych zas neco neznicil...jsem holt lempl:(

Odesláno

Ja prave taky sklapel antenu az na strechu..az jednoho dne..Nejspis kartace co jely zezadu dopredu s protismernym otacenim antenu nejspis prizvedly a dokonal to ofuk na suseni..Sedel jsem,slysel nejake prasknuti a videl,jak antena vyletela ven z mycky.Urvala se v zavitu.Musel jsem sundat ten vnitrni stredovy sloupek,kde je osvetleni,popr.prijem na central.Pak odmontovat drzak anteny,co je na strese.Upnul do sveraku,odvrtal,vyrezal novy zavit(vetsi)a pak shanel antenu,s vetsim vnejsim zavitem.A povedlo se.Jenze casem jsem zjistil,ze mi do toho vnitrniho osvetleni zatika,pri vetsim,delsim desti.Ten vrch,co je na strese a drzi antenu uplne presne nesedel.Tak jsem to znovu demontoval a udelal(z duse kola)pod to tesneni..zatim bez problemu..

Odesláno

cela antena origo vyjde v Peugeote cca 20EUR ta drahsia (kratka na facelift) dlhsia vyjde cca 18EUR. Z toho prut cca 4EUR a ta spodna cast zbytok. Pred montazou treba dosadaciu plochu natret silikonom inak tadial moze tiect.

[upravil dne 12/3/09 pug]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...