strizek Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Zdravím všechny, mám dotaz. Chtěl bych si dodělat originální navigaci...sehnal jsem si dot matrix displej, ten připojím a normálně běží...ale nemám navigační jednotku a kabely a hlavně dálkový ovladač. 1. dotaz tedy zní, nemáte někdo dálkový infra ovladač, který spolupracuje s displejem naprodej ? 2. dotaz další - nemáte někdo navigační počítač 3. a dotaz nejdůležitější, kam se připojuje ? V displeji není další konektor totiž..a kabeláž nemám...neřešil to už někdo či nemáte někdo kabely z nějakého anglíka nebo bouračky ? díky všem Citovat
strizek Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 případně schéma té části navi kdyby bylo Citovat
genzer Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 ja bych mel pocitac do kufru:super,pac displej mi prestal fungovat,tak jsem prodal i ovladac,takze mi zbyl uz jen pocitac v kufru Citovat
genzer Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 si myslim,ze ten pocitac bude spojen s BSI:myslim Citovat
Ferry Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: strizek případně schéma té části navi kdyby bylo mas email ? [upravil dne 2/3/09 Ferry] Citovat
strizek Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 můj email je filip@strizek.cz jinak k tý jednotce máš i kabeláž ? abych alespoň měl kde začít )) Jednotek samotných je všude dost... Citovat
strizek Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 a anténa by neměl být problém, určitě tam půjde jakákoliv pro vdo/philips podobné jednotky do kufru....Ten displej co jsem dostal má vypadlé řádky, takže předpokládám že tuhle závadu jsi měl tedy taky...tohle si opravím, displeje jsou vadné vždycky stejně... Citovat
Ferry Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: strizek můj email je filip@strizek.cz jinak k tý jednotce máš i kabeláž ? abych alespoň měl kde začít )) Jednotek samotných je všude dost... ok, vecer ti poslu zapojeni Citovat
genzer Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 kabelaz je v aute,ale kuchat to ted fakt nehodlam,to je na rozebrani tapecu apod a na to nemam misto Citovat
strizek Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 díky za schéma...ono kdyby tam bylo pár kabelů, asi by nebyl problém to tam dotahat ručně...Už jsem takhle dělal sedačky a povedlo se... K té kabeláži, jestli půjde do BSI, tak to bude na rozebrání akorát prahů...inu počkáme na schéma a uvidíme. Ty jsi to měl v to měl v tom coupé ? tam jsem navi nikdy ještě neviděl. A kde to auto má anténu ? společnou s rádiem ? Citovat
Y2K Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 To dorobenie navi do auta by ma zaujimalo... Co by som k tomu potreboval? - GPS antena - GPS do kufra - displej??? na tom mojom to asi nepojde co... Citovat
oko1980 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: strizek a anténa by neměl být problém, určitě tam půjde jakákoliv pro vdo/philips podobné jednotky do kufru....Ten displej co jsem dostal má vypadlé řádky, takže předpokládám že tuhle závadu jsi měl tedy taky...tohle si opravím, displeje jsou vadné vždycky stejně... A ako sa da opravit ten vypadany display, lebo ja ho mam tiez vypadany, a nechce sa mi koli tomu zhanat novy. Citovat
strizek Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 na standartním displeji to nepoběží, musí být ten maxi dot, další problém je pak dáklkový ovladač, který zpravidla chybí...a zbytek budu zkoumat, až mi pošle dobrá duše schéma...vždycky jsem myslel, že se ta navi připojuje do displeje, ale není tomu tak...takže asi fakt někam do bsi...uvidíme ...opravuji to tak,. že sundám původní kšandy a na displej nacvakám vývody z patice pro procesor a zaleju patexem a na ně pak drátky na desku...je to piplačka a nákladný koníček.... Citovat
genzer Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 a bude to zrejme spojene jeste s original radiem,pak musi být leva packa vybavena tlacitkem (stejne jako prava packa),kterym se spousti hlasova navigace Citovat
Ferry Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: strizek můj email je filip@strizek.cz jinak k tý jednotce máš i kabeláž ? abych alespoň měl kde začít )) Jednotek samotných je všude dost... ok, vecer ti poslu zapojeni mas mail Citovat
Y2K Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: strizek na standartním displeji to nepoběží, musí být ten maxi dot, další problém je pak dáklkový ovladač, který zpravidla chybí...a zbytek budu zkoumat, až mi pošle dobrá duše schéma...vždycky jsem myslel, že se ta navi připojuje do displeje, ale není tomu tak...takže asi fakt někam do bsi...uvidíme ...opravuji to tak,. že sundám původní kšandy a na displej nacvakám vývody z patice pro procesor a zaleju patexem a na ně pak drátky na desku...je to piplačka a nákladný koníček.... Tie potrebne veci a postup ma zaujima... Ked tak mi mozes potom poradit ... Drzim palce. Citovat
strizek Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 děkuju Ferrymu za podmětný email...Genzere kolik budeš chtít za ten počítač k navigaci ? Budeš moci i ušťípnout kousek svazku a nebo raději ne ? Kolik by jsi chtěl za výměnu páček s čudlíkem na navigaci za páčky bez čudlíku na navigaci...předpokládám že věkově máme stejné vozy...Samozřejmě pochopím, když by sis výměnu nepřál )) Vyšpekuloval jsem, že se navigační počítač věší na stejné tři kabely co na nich visí celý konfort, takže displej a rádio...jsou to dvě mux sběrnice a jedno napájení konfort plus...zde by problém být neměl. Anténa se také dá posehnat a dráty se natahají...piny seženu z nějaké starší kabeláže...Když tohle všechno budu mít, už schází jenom nějaká anténa a hlavně infra dálkový ovladač, bez něj ani nenastavím čas na tom podrobném displeji...Dneska jdu do jeho opravy a když se podaří dám samo vědět. NEvíte někdo o nějakém tom infra ovladači ? Co by stál jako náhradní díl ? Citovat
Ferry Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 cenu noveho ovladace si neprej znat, je za lidovych 5741Kc GPS antena 2086 Kc samotny pocitac navigace 64 138Kc [upravil dne 2/3/09 Ferry] Citovat
f3Rd@ Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Mam kontrolni otazku, jsou uz na tu peugeot navigaci mapy pro CR? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.