Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

mám dotaz. Chtěl bych si dodělat originální navigaci...sehnal jsem si dot matrix displej, ten připojím a normálně běží...ale nemám navigační jednotku a kabely a hlavně dálkový ovladač.

1. dotaz tedy zní, nemáte někdo dálkový infra ovladač, který spolupracuje s displejem naprodej ?

2. dotaz další - nemáte někdo navigační počítač

3. a dotaz nejdůležitější, kam se připojuje ? V displeji není další konektor totiž..a kabeláž nemám...neřešil to už někdo či nemáte někdo kabely z nějakého anglíka nebo bouračky ?

díky všem

Odesláno
Původně zaslal: strizek

případně schéma té části navi kdyby bylo :papa

mas email ? ;)

[upravil dne 2/3/09 Ferry]

Odesláno

a anténa by neměl být problém, určitě tam půjde jakákoliv pro vdo/philips podobné jednotky do kufru....Ten displej co jsem dostal má vypadlé řádky, takže předpokládám že tuhle závadu jsi měl tedy taky...tohle si opravím, displeje jsou vadné vždycky stejně...:aut

Odesláno

můj email je filip@strizek.cz

jinak k tý jednotce máš i kabeláž ? abych alespoň měl kde začít :o)) Jednotek samotných je všude dost... ;)

ok, vecer ti poslu zapojeni

Odesláno

díky za schéma...ono kdyby tam bylo pár kabelů, asi by nebyl problém to tam dotahat ručně...Už jsem takhle dělal sedačky a povedlo se... K té kabeláži, jestli půjde do BSI, tak to bude na rozebrání akorát prahů...inu počkáme na schéma a uvidíme. Ty jsi to měl v to měl v tom coupé ? tam jsem navi nikdy ještě neviděl. A kde to auto má anténu ? společnou s rádiem ?

Odesláno

To dorobenie navi do auta by ma zaujimalo...

Co by som k tomu potreboval?

- GPS antena

- GPS do kufra

- displej??? na tom mojom to asi nepojde co...

Odesláno

a anténa by neměl být problém, určitě tam půjde jakákoliv pro vdo/philips podobné jednotky do kufru....Ten displej co jsem dostal má vypadlé řádky, takže předpokládám že tuhle závadu jsi měl tedy taky...tohle si opravím, displeje jsou vadné vždycky stejně...:aut

A ako sa da opravit ten vypadany display, lebo ja ho mam tiez vypadany, a nechce sa mi koli tomu zhanat novy.

Odesláno

na standartním displeji to nepoběží, musí být ten maxi dot, další problém je pak dáklkový ovladač, který zpravidla chybí...a zbytek budu zkoumat, až mi pošle dobrá duše schéma...vždycky jsem myslel, že se ta navi připojuje do displeje, ale není tomu tak...takže asi fakt někam do bsi...uvidíme

...opravuji to tak,. že sundám původní kšandy a na displej nacvakám vývody z patice pro procesor a zaleju patexem a na ně pak drátky na desku...je to piplačka a nákladný koníček....

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

můj email je filip@strizek.cz

jinak k tý jednotce máš i kabeláž ? abych alespoň měl kde začít :o)) Jednotek samotných je všude dost... ;)

ok, vecer ti poslu zapojeni

mas mail ;)

Odesláno

na standartním displeji to nepoběží, musí být ten maxi dot, další problém je pak dáklkový ovladač, který zpravidla chybí...a zbytek budu zkoumat, až mi pošle dobrá duše schéma...vždycky jsem myslel, že se ta navi připojuje do displeje, ale není tomu tak...takže asi fakt někam do bsi...uvidíme

...opravuji to tak,. že sundám původní kšandy a na displej nacvakám vývody z patice pro procesor a zaleju patexem a na ně pak drátky na desku...je to piplačka a nákladný koníček....

Tie potrebne veci a postup ma zaujima...

Ked tak mi mozes potom poradit ...

Drzim palce.

Odesláno

děkuju Ferrymu za podmětný email...Genzere kolik budeš chtít za ten počítač k navigaci ? Budeš moci i ušťípnout kousek svazku a nebo raději ne ? Kolik by jsi chtěl za výměnu páček s čudlíkem na navigaci za páčky bez čudlíku na navigaci...předpokládám že věkově máme stejné vozy...Samozřejmě pochopím, když by sis výměnu nepřál :o))

Vyšpekuloval jsem, že se navigační počítač věší na stejné tři kabely co na nich visí celý konfort, takže displej a rádio...jsou to dvě mux sběrnice a jedno napájení konfort plus...zde by problém být neměl. Anténa se také dá posehnat a dráty se natahají...piny seženu z nějaké starší kabeláže...Když tohle všechno budu mít, už schází jenom nějaká anténa a hlavně infra dálkový ovladač, bez něj ani nenastavím čas na tom podrobném displeji...Dneska jdu do jeho opravy a když se podaří dám samo vědět. NEvíte někdo o nějakém tom infra ovladači ? Co by stál jako náhradní díl ?

Odesláno

cenu noveho ovladace si neprej znat, je za lidovych 5741Kc

GPS antena 2086 Kc

samotny pocitac navigace 64 138Kc

[upravil dne 2/3/09 Ferry]

post-0-14109605029905_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...