jiri106xs Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 jombo: pošli mi kdyžtak fotky v co největším rozlišení na kascak.jiri@seznam.cz;) Citovat
Ondrus23 Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 David 1400: Díky moc. Takhle mi to naprosto dostačuje. Myslím, že by to nevypadalo vůbec špatně ne?? Ještě jednou díky. Máš to u mě Citovat
winco Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 mám na vas otazku...... nemá niekto neaky navod priručku alebo stranku kde sa naučiš pracovať vo photoshope?? ako napriklad vytvarať spojlery svetla nalepky pruhy a pdobne veci......ale tie čo vyzeraju realistycky nie take čo dokaže každy druhy srpaviť v skycary že len nakresliš a je to umele alebo bez lesku....proste chcel by som vedieť robiť efekty na aute ale take že by ta napríklad ostal pôvodny odlesk alebo pridať neaky odlesk na umelo vytvorenu vec a porodbne veci proste neaky navod alebo aspoň popis kde by som sa naučil zakladne triky a fintičky vo photoshope dakujem [upravil dne 1/2/10 winco] Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 tak sem kluci něco taky hodim [upravil dne 1/2/10 Strejdakopec] Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 a potom [upravil dne 1/2/10 Strejdakopec] Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 moje po úpravě [upravil dne 1/2/10 Strejdakopec] Citovat
robozv Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Původně zaslal: winco mám na vas otazku...... nemá niekto neaky navod priručku alebo stranku kde sa naučiš pracovať vo photoshope?? ako napriklad vytvarať spojlery svetla nalepky pruhy a pdobne veci......ale tie čo vyzeraju realistycky nie take čo dokaže každy druhy srpaviť v skycary že len nakresliš a je to umele alebo bez lesku....proste chcel by som vedieť robiť efekty na aute ale take že by ta napríklad ostal pôvodny odlesk alebo pridať neaky odlesk na umelo vytvorenu vec a porodbne veci proste neaky navod alebo aspoň popis kde by som sa naučil zakladne triky a fintičky vo photoshope dakujem [upravil dne 1/2/10 winco] mam doma kadejake knizky na ptohoshop v .pdf a aj na DVD rozne tutoriali a dokonca aj DVD top secret 1-5 pre phptpshop /su to navody/ a aj nejake DVD v cestine- tiez navody. No pracovat v tomto programe si myslim ze je dost narocne, pokial v nom nepracujes pravidelne tak sa moze stat ze veci proste zabudnes. Poradim ti najdi si na youtube nejake tutoriali alebo si daj vyhladat photoshop /tiez na youtube/ a skus nieco odkukat tam Citovat
Strejdakopec Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 http://photoshop.apple-mac.cz/navod/adobe-photoshop-navod-1 Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 před virtualem.... [upravil dne 4/2/10 Strejdakopec] Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 po virtualu..změna na old model [upravil dne 4/2/10 Strejdakopec] Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 nárazník,tmavá okna,old světla,bez klik,širší maska,přetažená kapota přez světla [upravil dne 4/2/10 Strejdakopec] Citovat
Wolfik Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Co říkáte na P406 Black&White? origo úprava Mě se to líbí Citovat
omegascream Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 osbne mi tieto kombinácie pripadajú ako búrané, takže za mňa e-e:bojim Citovat
Strejdakopec Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 jak můžerte tomu říkat virtuál tuning...to je plácanina....v čem to děláte...v obyčejným malování se to nechá zmáknout lépe ....něco zkusím když jste to začaly tímto směrem Citovat
Strejdakopec Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 dovolil jsem si něco zkusit s tím tvým autem urobit a myslím že mnohem lepší než ten tvůj nápad udělat z něj nabouraný nedodělaný auto [upravil dne 8/2/10 Strejdakopec] Citovat
Strejdakopec Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 když už i s kapotou tak asi takhle [upravil dne 8/2/10 Strejdakopec] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.