Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jo, a nevypadá to zle :myslim že bych si udělal zjara k narozkám radost :myslim:mrk

Odesláno

Stifler : To je tajný :D jojo koupil pač pro mě jako studenta je to výhodný řešení,navíc 81kw v plný palbě je celkem luxus :) táta shání něco do práce na přejíždění a jak to vidim,tak se tu sejdou za chvíli 2 golfíci :D Teď už jen čekat abych si mohl koupit 407...doufám,že se ji během brzký chvíle dočkám...

Odesláno

No, jako student se 407mičky nedočkáš nikdy...jedině že bys měl vedlejší příjmy, protože prodejem Golfa si vyděláš tak na jednu šestinu 407ičky. :D

Edit: Ale nevim, jestli je trojkovej Golf pro studenta výhodnější než 406ka TD. :myslim Řekl bych spíš, že chceš mít nějaký pořádný auto, co jede, a zrovna nevíš, který je nejlepší, tak kupuješ a prodáváš... :D (nic ve zlym ;) )

[upravil dne 15.9.11 15:59 od Stifler]

Odesláno

Však studuju posledním rokem,pak bych měl převzít místní pneuservis s dobrým jménem,běží cca 15 let...Golf je výhodnější než 406,spotřeba do 5ti litrů a ceny dílů poloviční a hlavně zcela vše seženu... Nemysli si,406ka mi svým luxusem chybí,proto se tím nikde nijak nechlubím....

Odesláno
razor : Díky chlape,vypadá to suprově,asi ji tam dám a myslim že to tam hodim i se střechou :)

Udělej buď střechu nebo předek..obojí najednou vypadá divně.Věř mi..

Buď jedno nebo druhý...:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...