Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Být to někde na chatě u piva, přijdu rád, ale chat nějak není nic pro mě :( .

Počítač mám jen v práci, a tam teda sedět do osmi nebudu :D a pak mám raději pokec naživo, stejně neumím moc rychle psát...

Odesláno
Napsán autorem oddie

Být to někde na chatě u piva, přijdu rád, ale chat nějak není nic pro mě :( .

Počítač mám jen v práci, a tam teda sedět do osmi nebudu :D a pak mám raději pokec naživo, stejně neumím moc rychle psát...

a co takhle Oddie domluvit zase nejakej zivej chat v Peugeot restauraci v Hostivari , kdyz ty radsi nekde u pivka ;):D

Odesláno

Šak domluvte, v čem je problém?

Pro mě za mě to nemusí být ani tam, klidně to může být i někde v polnějších podmínkách na zahrádce...

No a nebo např. kdo hrajete třeba bowling? Já velmi mizerně, ale klidně bych zašel... těch možností je milión.

Odesláno
Napsán autorem oddie

Šak domluvte, v čem je problém?

Pro mě za mě to nemusí být ani tam, klidně to může být i někde v polnějších podmínkách na zahrádce...

No a nebo např. kdo hrajete třeba bowling? Já velmi mizerně, ale klidně bych zašel... těch možností je milión.

Ja bowling nikdy nehral , hele este me napadlo, co takhle udelat cyklovyjizdku ;) ale tady v Pze mam jen silnicni kolo, by to muselo byt nekde po silnici :D :D

Jenze to bysme si pak zase nemohli dat nikde pivko sakra ( aspon teda ja odmitam jezdit na kole byt i po jednom pivku )

Ale jak rikas nekde v lehce polnich podminkach, burtiky treba a tak ... znate tady v Pze nejaky vhodny misto ? ja to tu zas tak moc neznam ....

Odesláno

brusle taky nemam, ja provozuju jen tu cyklistiku, tak to abych si privezl bika do Phy :)) no uvidime, tak ja aspon zkusim dat do Srazu nejakej navrh na burtparty ... :D

Odesláno

My povidej - ted jsem se z jedne \"cykloprojizdky\" vratil. Zatim jsem to nepocital, ale melo by to byt neco kolem 40 km po krusnych horach - Zitra si ani nesednu :)

Odesláno

Po krusnych horach ? no tak to musela bejt parada :) ja jsem tam teda jeste na biku nebyl, ale mohlo by to tam byt dobry ... Rad bych treba nekdy vyjel na Klinovec ;):papa

Odesláno

u nas taky vcera napadnul snih a chvili se i drzel a to jsme v nadmorsky vejsce tak 660 - 700m n.m. a to ma zacit leto, ach jo :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...