Ferry Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 dnes od osmi bude nekolik lidi na chatu, prijdte pokecat i ostatni Citovat
oddie Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 Být to někde na chatě u piva, přijdu rád, ale chat nějak není nic pro mě . Počítač mám jen v práci, a tam teda sedět do osmi nebudu a pak mám raději pokec naživo, stejně neumím moc rychle psát... Citovat
Luger Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 Já to mám to samý... internet doma niet, páč v práci je 8megabit, tak proč to tahat domů, že Citovat
Ferry Odesláno 24. květen 2004 Autor Odesláno 24. květen 2004 Napsán autorem oddie Být to někde na chatě u piva, přijdu rád, ale chat nějak není nic pro mě . Počítač mám jen v práci, a tam teda sedět do osmi nebudu a pak mám raději pokec naživo, stejně neumím moc rychle psát... a co takhle Oddie domluvit zase nejakej zivej chat v Peugeot restauraci v Hostivari , kdyz ty radsi nekde u pivka Citovat
oddie Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 Šak domluvte, v čem je problém? Pro mě za mě to nemusí být ani tam, klidně to může být i někde v polnějších podmínkách na zahrádce... No a nebo např. kdo hrajete třeba bowling? Já velmi mizerně, ale klidně bych zašel... těch možností je milión. Citovat
Luger Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 Jojojó, bowling já můžu... Nevalně, ale rád Citovat
Ferry Odesláno 24. květen 2004 Autor Odesláno 24. květen 2004 Napsán autorem oddie Šak domluvte, v čem je problém? Pro mě za mě to nemusí být ani tam, klidně to může být i někde v polnějších podmínkách na zahrádce... No a nebo např. kdo hrajete třeba bowling? Já velmi mizerně, ale klidně bych zašel... těch možností je milión. Ja bowling nikdy nehral , hele este me napadlo, co takhle udelat cyklovyjizdku ale tady v Pze mam jen silnicni kolo, by to muselo byt nekde po silnici :D Jenze to bysme si pak zase nemohli dat nikde pivko sakra ( aspon teda ja odmitam jezdit na kole byt i po jednom pivku ) Ale jak rikas nekde v lehce polnich podminkach, burtiky treba a tak ... znate tady v Pze nejaky vhodny misto ? ja to tu zas tak moc neznam .... Citovat
oddie Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 Kolo mám jen horské, a na silnici mě s ním nikdo nedostane - bojím se aut... Jinak estli chcete sportovní srazy, tak můžu ještě in-line brusle. Citovat
Ferry Odesláno 24. květen 2004 Autor Odesláno 24. květen 2004 brusle taky nemam, ja provozuju jen tu cyklistiku, tak to abych si privezl bika do Phy ) no uvidime, tak ja aspon zkusim dat do Srazu nejakej navrh na burtparty ... Citovat
Toman Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 kdyz jsem u tech kol... kdo se muze pochlubit ze ma doma i bicykel znacky peugeot Citovat
Ferry Odesláno 24. květen 2004 Autor Odesláno 24. květen 2004 Ja se chlubim , mam ho i vyfoceny ve svym profilu tady na strankach Citovat
Sepp Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 My povidej - ted jsem se z jedne \"cykloprojizdky\" vratil. Zatim jsem to nepocital, ale melo by to byt neco kolem 40 km po krusnych horach - Zitra si ani nesednu Citovat
Ferry Odesláno 24. květen 2004 Autor Odesláno 24. květen 2004 Po krusnych horach ? no tak to musela bejt parada ja jsem tam teda jeste na biku nebyl, ale mohlo by to tam byt dobry ... Rad bych treba nekdy vyjel na Klinovec Citovat
Sepp Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 Tam vcera napadl snih - takze jsem jel jen po Teplicku a Ustecku - i tak toho mam ::: Citovat
Ferry Odesláno 24. květen 2004 Autor Odesláno 24. květen 2004 u nas taky vcera napadnul snih a chvili se i drzel a to jsme v nadmorsky vejsce tak 660 - 700m n.m. a to ma zacit leto, ach jo Citovat
Sepp Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 Jo ja jezdil tak v 800 a v kratasech - docela jsem tam byl za blazna ale docela to uslo Citovat
Marlin Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 Ste blazni v tyhle zime jezdit na kole. Kdybych si kolo nenechal u slecny, tak na nem litam, ale ted davam prednost Pežotku Citovat
Sepp Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 No posledni sraz me tak trosku \"vyzdimal\" takze jezdim MHD, nebo na kole Citovat
Luger Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Napsán autorem Sepp No posledni sraz me tak trosku \"vyzdimal\" takze jezdim MHD, nebo na kole Odkud to jenom znam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.