volvik Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 omlouvam se za ale rad bych se zeptal jak mam oddelat predni masku zda se mi ze tam jsou nyty ale vrtat se mi to nechce jinak koupil jsem si masku eccose od MALE FROGA.Diky za rady [upravil dne 26/2/09 volvik] Citovat
marko306 Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 vrch by mal byt na takych umelich stuploch. Ja mam po facelifte a aj v mieste znaku leva mam skrutku. Old model ju tusim nema ale to musi napisat niekto kto ma old lebo to ja len typujem Citovat
MALE FROG Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 takze nahore jsou ty 4 plastovy spuntiky vytahnes ty stredy a pak vypacis... pak musis oddelat znak a pod nim je sroubek... pak uz to pujde ale opatrne na ty listy pod svetly taky vyndat... Citovat
JoseA Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 jj nahoře plastové špunty, ty je třeba vydělat z plastových držáků a ty následně taky vydělat. Pod znakem jeden šroubek tuším M8. Pozor na znak, já při vydělávání serval plastové západky, takže ho už mám taky na šrouběk chycený. Pak teda plastové lišty pod světly, spoje jsou pod blinkry, docela nešikovně řešené, zase plastový kolíček a na něm taková plastová závlačka, zpátky sem tam závlačku nedostal, ale drží to i tak slušně. Citovat
volvik Odesláno 27. únor 2009 Autor Odesláno 27. únor 2009 Diky panove dneska po sichte na to kuknu a predelam ;-) Citovat
DENISXXX Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 ja to mam na vruty pod haubnou,otevro haubnu,nahore na masce mam asi 4 vruty,odendam sani a listy pod svetlama,ale pozor,ty listy dou vyndat fakt blbe,nojo,proste francouz Citovat
AKCZ Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Listy pod svetlama jsou hlavne nacvaknuty a idelane je treba ty pacicky pod svetly zmacknout k sobe a vytahnout listu coz je hodne spatne pristupny a sundavat kvuli tomu naraznik je vopruz Citovat
volvik Odesláno 27. únor 2009 Autor Odesláno 27. únor 2009 maska nasazena mej jsem problemy akorat s tema cudlikama jeden se mi zlomil ale jinak sedi dobre Citovat
volvik Odesláno 27. únor 2009 Autor Odesláno 27. únor 2009 tak tady mate foto (omlouvam se za kvaitu je to foceno mobilem Citovat
chotemicak Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Na mobil fotky dobrý. Jsem asi divnej ale nějak se mi zdá že se tam ta maska moc nehodí. sorry. Citovat
purkmistr Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 nevím proč mi to trochu připadá podobné na felicii Citovat
21Grams Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Původně zaslal: chotemicak Na mobil fotky dobrý. Jsem asi divnej ale nějak se mi zdá že se tam ta maska moc nehodí. sorry. Tiez sa pridam...aj ked na druhaj strane, ked sa to da do laku... Citovat
chotemicak Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Pokud se nepletu tak tahle maska je potažená koženkou, takže do laku asi nepůjde. V laku by to byl luxus. Citovat
JohnyLBC Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 já nevim chlapi ale me se tahle maska proste nelibi, v laku fajn , ale radši bych tam vozil lvíče ))) v tý kůži se mi to fakt nelíbí.... Citovat
volvik Odesláno 28. únor 2009 Autor Odesláno 28. únor 2009 kuze pujde casem dolu a maska pujde do laku takze to bude vypadat jinac Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.