Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

omlouvam se za :xvul ale rad bych se zeptal jak mam oddelat predni masku zda se mi ze tam jsou nyty ale vrtat se mi to nechce :) jinak koupil jsem si masku eccose od MALE FROGA.Diky za rady ;)

[upravil dne 26/2/09 volvik]

Odesláno

vrch by mal byt na takych umelich stuploch. Ja mam po facelifte a aj v mieste znaku leva mam skrutku. Old model ju tusim nema ale to musi napisat niekto kto ma old lebo to ja len typujem

Odesláno

takze nahore jsou ty 4 plastovy spuntiky vytahnes ty stredy a pak vypacis...

pak musis oddelat znak a pod nim je sroubek...

pak uz to pujde ale opatrne na ty listy pod svetly taky vyndat...

Odesláno

jj nahoře plastové špunty, ty je třeba vydělat z plastových držáků a ty následně taky vydělat. Pod znakem jeden šroubek tuším M8. Pozor na znak, já při vydělávání serval plastové západky, takže ho už mám taky na šrouběk chycený. Pak teda plastové lišty pod světly, spoje jsou pod blinkry, docela nešikovně řešené, zase plastový kolíček a na něm taková plastová závlačka, zpátky sem tam závlačku nedostal, ale drží to i tak slušně.

Odesláno

Listy pod svetlama jsou hlavne nacvaknuty a idelane je treba ty pacicky pod svetly zmacknout k sobe a vytahnout listu coz je hodne spatne pristupny a sundavat kvuli tomu naraznik je vopruz :)

Odesláno
Původně zaslal: chotemicak

Na mobil fotky dobrý. Jsem asi divnej ale nějak se mi zdá že se tam ta maska moc nehodí. sorry.

Tiez sa pridam...aj ked na druhaj strane, ked sa to da do laku...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...