Hamin Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 Ahoj, kde bych měl pod volantem hledat nápis airbag, v případě, že je můj vůz tímto kolenním airbagem vybaven ? Chtěl bych se podívat, ale nějak onen nápis nemůžu najít. Si říkám, jestli nebude někde zašitej hluboko pod plasty.... Nebo popř. mrkněte se mi někdo do serviceboxu, zda je tam psanej ? Můj VIN: VF36D9HZC21405098 Díky. Citovat
Lothar Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Původně zaslal: Hamin Ahoj, kde bych měl pod volantem hledat nápis airbag, v případě, že je můj vůz tímto kolenním airbagem vybaven ? Chtěl bych se podívat, ale nějak onen nápis nemůžu najít. Si říkám, jestli nebude někde zašitej hluboko pod plasty.... Nebo popř. mrkněte se mi někdo do serviceboxu, zda je tam psanej ? Můj VIN: VF36D9HZC21405098 Díky. Podle ServiceBoxu ho máš (viz poslední řádek): Ale kde ho hledat...? TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ VELUR FANGORN + TABRE \"RQ\" ALARM BEZ ALARMU LOKETNÍ OPĚRKA ZADNÍHO SEDADLA SE ZAD LOKETNÍ OPĚRKOU ZADNÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁS ZADNÍ BEZP PÁS S BOČNÍM PYRO NAVÍJEČEM + STŘ 3 BOD PODNEBÍ (VNĚJŠÍ TEPLOTA) ZEMĚ NORMÁLNÍM PODNEBÍM RYCHLOSTNÍ STUPNICE STUPNICE V KM/H STRANA ŘIDIČE (MÍSTO ŘIDIČE) ŘÍZENÍ VLEVO PŘÍDAVNÉ TOPENÍ BEZ PŘÍDAVNÉHO TOPENÍ VYBAVENÍ PŘÍSTROJOVÉ DESKY DEKORACE ŠEDÁ METALIZOVANÁ SDRUŽENÝ PŘÍSTROJ (CHARAKTERISTIKY) STUPNICE DO 260 KM/H NEBO 160 M/H POZADÍ ČERNÉ OBLOŽENÍ DVEŘÍ DEKORACE ŠEDÁ METALIZOVANÁ REPRODUKTOR 4 REPRO PŘED (2 TW+2 PŘED)+2 ZAD REPRO OVLÁDÁNÍ AUTORÁDIA DÁLKOVÉ OVL AUTORÁDIA STÍNĚNÍ (ROLETKA, BOČNÍ SLUNEČNÍ CLONA, CLONA STŘEŠNÍHO OKNA) RUČNĚ OVLÁDANÁ ZADNÍ ROLETKA NASTAVENÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE ZDVIHACÍ ZAŘÍZENÍ SPOLUJ PŘEDNÍ SEŘÍZENÍ OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE OVL PŘED SEDADLA ŘIDIČE MANUÁLNÍ OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE OVL PŘED SEDADLA SPOLUJEZDCE MANUÁLNÍ NASTAVENÍ PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE SEŘÍZENÍ LOMBAIRE SPOLUJEZDCE KOMPAKTNÍ DISK MONTÁŽ S KOMPAKTNÍM DISKEM NAVIGAČNÍ SYSTÉM S NAVIG SYS S MONOCHROMATICKÝM DISPLEJEM ŽÁROVKY DO SVĚTLOMETŮ HALOGENOVÁ ŽÁROVKA SPOUŠTĚČ ZADNÍHO OKNA ELEKTRICKÉ SEKVENČNÍ OVLÁD OKEN VZADU + ZAMYKÁNÍ DISPLEJ DISPLEJ (NAVIGACE + RÁDIO + HODINY, TEPLOMĚR, CD) KOSMETICKÉ ZRCÁTKO ŘIDIČ+SPOLUJEZDEC ZATEM S OSVĚTLENÍM UKAZATEL HLADINY OLEJE TWO-FUNCTIONS INDICATOR OIL LEVEL+TEMPERATURE VYHŘÍVACÍ VLOŽKA NEVYHŘÍVANÉ SED PŘEDNÍ BOČNÍ AIRBAG BOČNÍ NAF VAK HRUDNÍKOVÝ VPŘEDU + VZADU + HLAVOVÝ OSVĚTLENÍ PODLAHY KABINY BEZ OSVĚTLENÍ SPODNÍ ČÁSTI KABINY NEUTRALIZACE AIRBAGU MANUÁLNÍ NEUTRALIZACE VAKU AIRBAGU SVĚTLOMET S KOREKTOREM VÝŠKY MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ SYSTÉM RÁDIA S TELEFONEM \"RT3\" CHLAZENÍ KLIMATIZACE AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE TEMPOMAT (REGULÁTOR RYCHLOSTI) BEZ REGULACE RYCHLOSTI OVLÁDÁNÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE RUČNÍ NASTAVENÍ VÝŠKY U ŘIDIČE VNITŘNÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO VNIT ZPĚTNÉ ZRCÁTKO SE ZATEM REGULACE KLIMATIZACE / TEPLOTY AUTOMATICKÁ DVOUZÓNOVÁ KLIMATIZACE VNITŘNÍ OCHRANA BEZ VNITŘNÍ OCHR LIŠTY DETEKCE PŘEKÁŽKY BEZ DETEKTORU PŘEKÁŽEK BOČNÍ ROLETKY BOČNÍ ROLETKY \"ŘADA 2\" UKAZATEL POKLESU TLAKU V PNEUMATIKÁCH INDIKÁTOR ZTRÁTY TLAKU PNEUMATIK PŘIZPŮSOBENÍ OBLOŽENÍ RUKOJEŤ PÁKY VOLIČE KOŽ ZESILOVAČ – EKVALIZÉR BEZ ZESILOVAČE S EQUAL OVLÁDÁNÍ ZAMYKÁNÍ UZAMČENÍ JEDN UZAMYKÁNÍ OKNO (TYP) ČEL SKLO VRSTVENÉ + BOČ A ZAD SKLA TVRZENÁ VOLANT KOŽ VOLANT 4 RAM VENTILÁTOR 1 ELEKTRONICKÝ VENTILÁTOR S INTEGR OVLÁDÁNÍM 150 W KOLENNÍ AIRBAG ŘIDIČE NAFUKOVACÍ VAK KOLENA ŘIDIČE Citovat
Hamin Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 Hledat ho pod volantem, to je jasný . Jen jsem se poohlížel po vylisovaném výstražném nápisu airbag, který by tam tedy někde zespodu měl být, ale zatím jsem jej nenašel. Hlavně, že tedy alespoň servicebox říká, že jej mám. Citovat
Přema Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Původně zaslal: Hamin Ahoj, kde bych měl pod volantem hledat nápis airbag, v případě, že je můj vůz tímto kolenním airbagem vybaven ? Chtěl bych se podívat, ale nějak onen nápis nemůžu najít. Si říkám, jestli nebude někde zašitej hluboko pod plasty.... Nebo popř. mrkněte se mi někdo do serviceboxu, zda je tam psanej ? Můj VIN: VF36D9HZC21405098 Díky. Tady.....je to blbě vidět ale když se zadíváš tak je tam.... [upravil dne 22-6-09 Přema] Citovat
denoo Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 to another, mal si pravdu, bol uvolneny srob , dotiahol som a uz drzi ako ma , dik za tip , pomohol Citovat
Jarda776 Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Zdarec, nasel jsem peknou 407 2.0 HDI, bila( sel bych radsi do tmavsi ale bila je taky dobra;)), pekna vybava(kuze, vyhrivane sedacky, pal. poc., navi,...) ale bojim se 156 000km, neni to moc? Cena 208 000,- Citovat
Přema Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 No myslím že jestli to má reálných 156t tak uplně v poho.....neměl bych strach s těch kilometrů....mám 129t a zatím žádný problém co se km týče.... Citovat
AnotherOne Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Ak to nie je v skutočnosti dvakrát toľko tak to je ok. Citovat
Jarda776 Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Zdarec chlapi, poradte nejaku dobru nemecku stranku na auta? Pry je tam dost 407 za dobre ceny;) Citovat
luko407sw Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Původně zaslal: Jarda776 Zdarec chlapi, poradte nejaku dobru nemecku stranku na auta? Pry je tam dost 407 za dobre ceny;) zkus www.mobile.de uz je i v cestine a urcite si tam vyberes... Citovat
Laďa Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Nebo tady http://www.autoscout24.com/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.