Hamin Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 Tak to je divné, že mi to na displeji nic nenapsalo... ?? Jakto ?? :myslim Citovat
HonzaZ Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Asi je to deaktivované diagnostikou. Citovat
Hamin Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 Zkusim to na druhem svetle. Kdyz vytahnu konektor k potk. zarovce,tak by to taky teoreticky melo hlasit ne? Tu diagnostiku overim. Pri nejhorsim to necham aktivovat i s trvalym dennim svicenim. Citovat
Hamin Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 Tak jsem dnes na druhém světle odpojil konektor k potkávačce a při nastartovaném motoru zapl světla. Nic to nepsalo a až asi po 1 minutě to teprve napsalo hlášku že je přední potkávačka faulty. A pak už to psalo ihned po každém nastartování motoru. Zřejmě mu prvotní diagnostikování prasklé žárovky trvá trošku déle. Včera mě na žárovku upozornili asi hned jak prskla, takže jsem byl rychlejší než PC. Citovat
84dan Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Zdar borci. Jsem taky nový majitel P 407 SW 1.6HDI 11/05 Belgie. Jsem Z Olomóca a tady doporučuji autobazar Truxa Litovel:mrk Maximální spokojenost!!! Folow Me Home: Ruční doprovodné osvětlení Když vystupujete z vozidla, můžete na několik sekund ponechat rozsvícená obrysová a potkávací světla. Postup:- vypněte motor - dejte světelné výstražné znamení dálkovými světly - vystupte a zamkněte vozidlo. Automatické doprovodné osvětleníKdyž vystupujete z vozidla s aktivovaným automatickým rozsvěcováním, zůstanou obrysová a potkávací světla svítit po zvolenou dobu po vypnutí zapalování. Pro neutralizování nebo aktivování funkce \"Automatické doprovodné osvětlení\" otevřete nabídku \"Personalisation- configuration (Osobní nastavení - konfigurace)\" vícefunkční obrazovky. Doba časování se seřizuje v nabídce \"Personalisa-tion-configuration (Osobní nastavení - konfigurace)\" vícefunkční obrazovky. Toť manuál: Citovat
denoo Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 neviete nahodou, ked dam troska viac basov, v vodicovych dverach mi nieco rezonuje, a vyzera ze to ide s plastu, co je okolo tlacitkok na otvaranie okien , da sa tento plast kupit aj samotny (popripade kolko vyjde) , je akysi volny, a aj sa trosku pohybuje Citovat
AnotherOne Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Prečo hneď meniť veď ho niečím utesni. Citovat
84dan Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Pouze odpověď na Hamin Zasláno 6/5/09 v 19:43 Citovat
AnotherOne Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Tak to tam nabudúce napíš, mimo to to už bolo zodpovedané, síce nie citovaním z príručky ale bolo. Citovat
denoo Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 daval si ho uz niekedy dole? Akosi mi to neslo, nechcel som to zlomit Citovat
AnotherOne Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Samostatn sa nedá kúpiť len spolu s vypínačmi cca 80€. Podľa servisboxu je na spodku toho otvoru čo sa pomocou neho zatvárajú dvere nejaká podložka. Tú treba vybrať a pod ňou je skrutka. Citovat
denoo Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 hej, uz vidim, ale ked ked treba kupit cele , to si ma moc nepotesil, neviem s cim by som to mohol vypodlozit aby to nerezonovalo Citovat
AnotherOne Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Molitan, hrubšia látka, páska - záleží od toho aká fúga tam je. Možno stačí len utiahnúť tú skrutku. [upravil dne 20.6.2009 AnotherOne] Citovat
denoo Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 skusim tu skrutku pozriet, mozno je iba povolena, Citovat
84dan Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Tak to tam nabudúce napíš, mimo to to už bolo zodpovedané, síce nie citovaním z príručky ale bolo. Omlouvám se začínám a dělám chyby;), nevěděl jsem jak tam vkládáte ty citace:myslim, chtěl jsem jenom pomoct. No je to pravda ono to nebylo zřetelné k čemu to patří [upravil dne 20/6/09 84dan] [upravil dne 20/6/09 84dan] Citovat
Lothar Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Zdar, tak už jsem také čerstvým majitelem 407. Je to 1,6 HDI, světle šedá metalíza. Rok výroby je sice 12/2004, ale je to předváděcí autíčko a má pouze 52tis. Jsem z něho samozřejmě nadšený, později sem hodím nějaké fotky. Musím pochválit jednání v Peugeot Auto Došek Mělník, opravdu seriózní + velice příjemné. Za 14 dní ho pořádně prověřím, plánuji cca. 4000tis.km - dovča. Všem děkuji za rady, apod. [upravil dne 22/6/09 Lothar] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.