Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zkusim to na druhem svetle. Kdyz vytahnu konektor k potk. zarovce,tak by to taky teoreticky melo hlasit ne? Tu diagnostiku overim. Pri nejhorsim to necham aktivovat i s trvalym dennim svicenim.

Odesláno

Tak jsem dnes na druhém světle odpojil konektor k potkávačce a při nastartovaném motoru zapl světla. Nic to nepsalo a až asi po 1 minutě to teprve napsalo hlášku že je přední potkávačka faulty. A pak už to psalo ihned po každém nastartování motoru. Zřejmě mu prvotní diagnostikování prasklé žárovky trvá trošku déle. Včera mě na žárovku upozornili asi hned jak prskla, takže jsem byl rychlejší než PC.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdar borci.

Jsem taky nový majitel P 407 SW 1.6HDI 11/05 Belgie.

Jsem Z Olomóca a tady doporučuji autobazar Truxa Litovel:mrk

Maximální spokojenost!!!

Folow Me Home:

Ruční doprovodné osvětlení

Když vystupujete z vozidla, můžete na několik sekund ponechat rozsvícená

obrysová a potkávací světla.

Postup:- vypněte motor

- dejte světelné výstražné znamení dálkovými světly

- vystupte a zamkněte vozidlo.

Automatické doprovodné osvětleníKdyž vystupujete z vozidla s aktivovaným

automatickým rozsvěcováním,

zůstanou obrysová a potkávací světla svítit po zvolenou dobu po vypnutí zapalování.

Pro neutralizování nebo aktivování

funkce \"Automatické doprovodné osvětlení\" otevřete

nabídku \"Personalisation-

configuration (Osobní nastavení - konfigurace)\" vícefunkční obrazovky.

Doba časování se seřizuje v nabídce \"Personalisa-tion-configuration (Osobní nastavení - konfigurace)\" vícefunkční obrazovky.

Toť manuál::roker

Odesláno

neviete nahodou, ked dam troska viac basov, v vodicovych dverach mi nieco rezonuje, a vyzera ze to ide s plastu, co je okolo tlacitkok na otvaranie okien , da sa tento plast kupit aj samotny (popripade kolko vyjde) , je akysi volny, a aj sa trosku pohybuje :roll

Odesláno

Samostatn sa nedá kúpiť len spolu s vypínačmi cca 80€.

Podľa servisboxu je na spodku toho otvoru čo sa pomocou neho zatvárajú dvere nejaká podložka. Tú treba vybrať a pod ňou je skrutka.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Tak to tam nabudúce napíš, mimo to to už bolo zodpovedané, síce nie citovaním z príručky ale bolo.:papa

Omlouvám se začínám a dělám chyby;), nevěděl jsem jak tam vkládáte ty citace:myslim, chtěl jsem jenom pomoct. No je to pravda ono to nebylo zřetelné k čemu to patří

[upravil dne 20/6/09 84dan]

[upravil dne 20/6/09 84dan]

Odesláno

Zdar,

tak už jsem také čerstvým majitelem 407. Je to 1,6 HDI, světle šedá metalíza. Rok výroby je sice 12/2004, ale je to předváděcí autíčko a má pouze 52tis. Jsem z něho samozřejmě nadšený, později sem hodím nějaké fotky. Musím pochválit jednání v Peugeot Auto Došek Mělník, opravdu seriózní + velice příjemné. Za 14 dní ho pořádně prověřím, plánuji cca. 4000tis.km - dovča.

Všem děkuji za rady, apod.

[upravil dne 22/6/09 Lothar]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...