AnotherOne Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Pôvodné vlákno admini zmazali práve kvôli takýmto odkazom. Citovat
kajvet Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 tak tak, a ani už otevřít nepůjde... Citovat
Milhaus65 Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Proč to sem dáváte?Je to jedině na problémy, smazání fora. Řeší se tady naše věci u citroenu. Když si hodím do Gůglu mapy RT3 2010 , tak mi to tady vypadne jako první. To není moc dobré. Citovat
kajvet Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Tak tak, kdo jen trochu umí s PC tak si to stáhne a nemusí to tady veřejně prezentovat... Mimochodem Milhausi neposlal jsem mi soubory POI radarů a nevím proč mi v Mapeditoru při kopírování podstrčeného CD s mapami na konci hodí hlášku error:nevim Uspected error GRUPPO [upravil dne 24/6/09 kajvet] Citovat
pkr Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Původně zaslal: kajvet Tak tak, kdo jen trochu umí s PC tak si to stáhne a nemusí to tady veřejně prezentovat... kajvete,tohle je část tvého příspěvku z 22.6. v 21.08 na odkaz,který sem dal Patrik chvíli před tebou.( v tomto vlákně) konečně, to bude ono už stahuju prubnu to a dám vědět..... A dneska píšeš něco jinýho!Nejdřív seš nadšenej a když to máš stažený,tak Ti to vadí. Tím neříkám,že schvaluju vkládání odkazů.Jem mi přijde tvůj postoj trochu zvláštní. Citovat
pkr Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Původně zaslal: kajvet v Mapeditoru při kopírování podstrčeného CD s mapami na konci hodí hlášku error:nevim Uspected error GRUPPO Tahle hláška se mi objevuje taky.Zkoušel jsem to jak v XP,tak ve Vistách.Nějak mi není jasný,co dělám blbě. Milhausi,hoď nám nápovědu. Citovat
kajvet Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Původně zaslal: pkr Původně zaslal: kajvet Tak tak, kdo jen trochu umí s PC tak si to stáhne a nemusí to tady veřejně prezentovat... kajvete,tohle je část tvého příspěvku z 22.6. v 21.08 na odkaz,který sem dal Patrik chvíli před tebou.( v tomto vlákně) konečně, to bude ono už stahuju prubnu to a dám vědět..... A dneska píšeš něco jinýho!Nejdřív seš nadšenej a když to máš stažený,tak Ti to vadí. Tím neříkám,že schvaluju vkládání odkazů.Jem mi přijde tvůj postoj trochu zvláštní. Pokud jsi si všiml, tak já sem odkaz nevložil, jen vím kde je hledat /www.mininova.com apod./, onen ho sem vložil, já jen řekl že to bude ono, nic víc... A tím prezentovat jsem myslel právě vkládání přímo linků! [upravil dne 24/6/09 kajvet] Citovat
kajvet Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 to pkr: přesně, vyzkoušel jsem všechno a nic... :bojim Citovat
pkr Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Původně zaslal: kajvet to pkr: přesně, vyzkoušel jsem všechno a nic... :bojim jj,asi nám nezbejvá nic jinýho,než čekat,co na to Milhaus. Citovat
kajvet Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 jsem zkusil starší verz 0.4.0.7 a stejná chyba..proooč? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 No, chvilku vás člověk nehlídá a hned se tu povalujou linky na warez, doufám že ty dva už byli poslední, ještě jeden link a zamknu to celý, to neumíte s SZ nebo co:bojim Citovat
pkr Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Původně zaslal: kajvet jsem zkusil starší verz 0.4.0.7 a stejná chyba..proooč? Taky jsem zkoušel obě a nic.Furt stejný. Citovat
Milhaus65 Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Taky mi to nejde, proletěl jsem v rychlosti eurovan a už to tam řeší. Není kompatiblilní s 2010. Tak čekat až bude nová verze. P.S. Off topic - Chtěl bych se konečně poprvé zůčastnil srazu, kdo jedete ? [upravil dne 24/6/09 Milhaus65] Citovat
pkr Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Původně zaslal: pkr Původně zaslal: kajvet jsem zkusil starší verz 0.4.0.7 a stejná chyba..proooč? Taky jsem zkoušel obě a nic.Furt stejný. Tak jsem zkusil načíst starší mapu a povedlo se. Citovat
jirys Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Zdravim vsechny jsem tady novy ale urcite mi nekdo poradi - potrebuji mapu řecka dejte prosim nekdo info . dovolena se blizi . Citovat
kajvet Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Původně zaslal: jirys Zdravim vsechny jsem tady novy ale urcite mi nekdo poradi - potrebuji mapu řecka dejte prosim nekdo info . dovolena se blizi . Tady ta to je: http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/en_GB/-/EUR/ViewProductDetail-Start?ProductUUID=2JoKCghBJY8AAAEhSrx7jJ0h&CatalogCategoryID=7VAKCggRGgkAAAETcegFeSpm&HideCrumb=&JumpTo=OfferList&PersistNavigationMenu=YES Citovat
jirys Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 to kajvet : ja ji nechci koupit !! ja ji chci jen na dovolenou \" nekde stahnout \" Citovat
denoo Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 skusam to uploadnut na rapidshare, ale kurnik, ked to trva neskutocne dlho Citovat
jirys Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 demon - tak to hod na \" ulozisko.sk \" tam to jede jak po maske .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.