Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Proč to sem dáváte?Je to jedině na problémy, smazání fora.

Řeší se tady naše věci u citroenu. Když si hodím do Gůglu mapy RT3 2010 , tak mi to tady vypadne jako první. To není moc dobré.

Odesláno

Tak tak, kdo jen trochu umí s PC tak si to stáhne a nemusí to tady veřejně prezentovat... Mimochodem Milhausi neposlal jsem mi soubory POI radarů a nevím proč mi v Mapeditoru při kopírování podstrčeného CD s mapami na konci hodí hlášku error:nevim Uspected error GRUPPO

[upravil dne 24/6/09 kajvet]

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

Tak tak, kdo jen trochu umí s PC tak si to stáhne a nemusí to tady veřejně prezentovat...

kajvete,tohle je část tvého příspěvku z 22.6. v 21.08 na odkaz,který sem dal Patrik chvíli před tebou.( v tomto vlákně)

konečně, to bude ono už stahuju prubnu to a dám vědět.....

A dneska píšeš něco jinýho!Nejdřív seš nadšenej a když to máš stažený,tak Ti to vadí.:bojim

Tím neříkám,že schvaluju vkládání odkazů.Jem mi přijde tvůj postoj trochu zvláštní.

Odesláno

v Mapeditoru při kopírování podstrčeného CD s mapami na konci hodí hlášku error:nevim Uspected error GRUPPO

Tahle hláška se mi objevuje taky.Zkoušel jsem to jak v XP,tak ve Vistách.Nějak mi není jasný,co dělám blbě.

Milhausi,hoď nám nápovědu.

Odesláno
Původně zaslal: pkr

Tak tak, kdo jen trochu umí s PC tak si to stáhne a nemusí to tady veřejně prezentovat...

kajvete,tohle je část tvého příspěvku z 22.6. v 21.08 na odkaz,který sem dal Patrik chvíli před tebou.( v tomto vlákně)

konečně, to bude ono už stahuju prubnu to a dám vědět.....

A dneska píšeš něco jinýho!Nejdřív seš nadšenej a když to máš stažený,tak Ti to vadí.:bojim

Tím neříkám,že schvaluju vkládání odkazů.Jem mi přijde tvůj postoj trochu zvláštní.

Pokud jsi si všiml, tak já sem odkaz nevložil, jen vím kde je hledat /www.mininova.com apod./, onen ho sem vložil, já jen řekl že to bude ono, nic víc... :papa A tím prezentovat jsem myslel právě vkládání přímo linků!

[upravil dne 24/6/09 kajvet]

Odesláno

to pkr: přesně, vyzkoušel jsem všechno a nic... :grr:bojim

jj,asi nám nezbejvá nic jinýho,než čekat,co na to Milhaus.:(

Odesláno

Taky mi to nejde, proletěl jsem v rychlosti eurovan a už to tam řeší. Není kompatiblilní s 2010. Tak čekat až bude nová verze.

P.S. Off topic - Chtěl bych se konečně poprvé zůčastnil srazu, kdo jedete ?

[upravil dne 24/6/09 Milhaus65]

Odesláno
Původně zaslal: pkr

jsem zkusil starší verz 0.4.0.7 a stejná chyba..proooč?:myslim

Taky jsem zkoušel obě a nic.Furt stejný.:bojim:grr

Tak jsem zkusil načíst starší mapu a povedlo se.

Odesláno

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...