twoolf Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 mě shily prahy a zadní lemy na 309 ale prožila si dvě povodně a vždycky do půlky dveří .) zinek, nezinek, mokro v prahu je zlo Citovat
Jup48 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 ahoj, můj 1,6 Hdi SW 12/04 je na pátých dveřích jednoznačně citlivý na magnet, tedy jsou nehliníkové ... na levém spodním okraji leštěné hliníkové lišty nad SPZ je odchlípnutá barva, puchýř asi jako nehet u palce ... poradíte jak to mám vylepšit? děkuji Citovat
sekaj Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Vybrousit a nalakovat nic stim jinýho neuděláš pokud tam nechceš mít ňákou opičárnu. Citovat
Jup48 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: sekaj Vybrousit a nalakovat nic stim jinýho neuděláš pokud tam nechceš mít ňákou opičárnu. ne, na opičárny si fakt nepotrpím ... a jak se dostanu k vrchní barvě aby to nebylo poznat? světle modrá perleť ... Citovat
sekaj Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Pokud si necháš namíchat barvu do spreje,dělají to podle čísla barvy či podle vzorníku který přikladají k autu,nikdy nedocílíš původního vzhledu.Ale na ňáký to provizorium to stačí.Ale pokud to chceš mít kvalitně nezbyde ti než zajít k ňákýmu šikovnýmu autolakírníkovi který má na to box.Což je ta dražší vyrianta.Ale na to bych počkal pokud se to výcero rozleze.Mam to taky pod zadní lištou kufru a zatím to neřeším.Je to v počátečním stádiu. Citovat
Jup48 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 a v jakém že to máš stádiu ty? já si toho všiml až když to bylo fakt jako 2koruna velký ... lak zatím prasklý není, je jen nadzvednutý Citovat
sekaj Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Mám to taky zhruba v tvé velikosti,je to taková bublinka. Citovat
Radek 306 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 u 307 reznou zadní dveře jestli jsem se nepřehlíd? to je jak felicie Citovat
sekaj Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Uvidíme časem ale snad to nebude tak horké. Citovat
Jup48 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: Radek 306 u 307 reznou zadní dveře jestli jsem se nepřehlíd? to je jak felicie naštěstí pro nás všechny se asi rád přehlížíš ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.