Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, můj 1,6 Hdi SW 12/04 je na pátých dveřích jednoznačně citlivý na magnet, tedy jsou nehliníkové ... na levém spodním okraji leštěné hliníkové lišty nad SPZ je odchlípnutá barva, puchýř asi jako nehet u palce ... poradíte jak to mám vylepšit? děkuji

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Vybrousit a nalakovat nic stim jinýho neuděláš pokud tam nechceš mít ňákou opičárnu.

ne, na opičárny si fakt nepotrpím ... a jak se dostanu k vrchní barvě aby to nebylo poznat? světle modrá perleť ...

Odesláno

Pokud si necháš namíchat barvu do spreje,dělají to podle čísla barvy či podle vzorníku který přikladají k autu,nikdy nedocílíš původního vzhledu.Ale na ňáký to provizorium to stačí.Ale pokud to chceš mít kvalitně nezbyde ti než zajít k ňákýmu šikovnýmu autolakírníkovi který má na to box.Což je ta dražší vyrianta.Ale na to bych počkal pokud se to výcero rozleze.Mam to taky pod zadní lištou kufru a zatím to neřeším.Je to v počátečním stádiu.

Odesláno

a v jakém že to máš stádiu ty? já si toho všiml až když to bylo fakt jako 2koruna velký ... lak zatím prasklý není, je jen nadzvednutý

Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

u 307 reznou zadní dveře jestli jsem se nepřehlíd? to je jak felicie :):xvul

naštěstí pro nás všechny se asi rád přehlížíš ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...