Mirrae24 Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Zdárec, minulý pátek jsem měl ťukanec, odneslo to světlo a část nárazníku. Potřebuji poradit co s nárazníkem, jak ho opravit. http://www.nahraj.cz/content/view/6c0225dc-10cc-44f2-860b-8e08ff8e6d4d http://www.nahraj.cz/content/view/90f02e49-0e4e-47d6-a891-2a96cb5263bc Vím o třech možnostech. 1) Nechat zavařit plast = prý by se vešel i s nátřikem do 2 000 - 2 500 kč, ale prý by to bylo dost vidět a prej, kdybych narazil třeba do hroudy sněhu, tak ten svář praskne. 2) Koupit nový nárazník = tak to vyjde do 2 000 kč, ale nástřik od známého do 2 500 kč s barvou, ale to už se motám okolo 5 000 kč a to je už dost. 3) Koupit ojetej nárazník = bohužel snad nikde nemají mou barvu, tak jinou a nechat to nastříkat na tu mou, sice nevím cenu ojetého, typuji také do 2 000 kč, ale potom ho obrousit, nastříkat vyjde na 3 500 kč. Takže nejlepší asi bude koupit nový nárazník a nechat ho nastříkat Nebo má někdo nějakej vysvobozující návrh? (kromě toho, že bych auto prodal) Kdybych se rozhodl pro nové díly, tak: světlo + nárazník + nástřik = sakum prdum = 6 000 - 6 500 kč. [upravil dne 23/2/09 Mirrae24] Citovat
vix Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Buď ho zavař, nebo tam narvi novej černej (nárazník je od slova narážet, tak nevím, proč ho všichni dávají do laku ) Nebo Full-servise. ... je to stejně jen na tobě a tvých finančních možnostech. Tohle si musíš rozhodnout sám. Předně bych svítila nezraňoval, barvu bych řešil až pak (jestli vůbec někdy) Citovat
marko306 Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 ja si myslim ze 6500 neni moc za svetlo a naraznik na 307. Pises ze nove. Na vrakovisku to mozno zozenies lacnejsie. To zavaranie ja mam spodok naraznika zavarany bol prasknuty a aj vypadnuty asi tak 10-15cm kus (tak som auto doniesol) a zatial v poho. A to viem ze som uz olyzal aj obrubnik a zije. Ale zas neviem ako to mas ty prasknute lebo mi to nejde zobrazit. Citovat
mxmen Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 já bych to asi řešil nárazníkem z vrakoviště (originál je originál) Replikové plasty jsou z křehčího materiálu a při sebemenším nárazu hlavně v zimě hned prasknou.Já jezdím nakupovat díly do Kostomlat u Nymburka(Pepa Brabec 602341984) ceny slušný a vybereš si i světlo. Jinak zavařit by to taky šlo a drží to dobře,když to ovšem dělá odborník a zvolí stejný plast jako ze kterého je nárazník.A když si s tím pohraje nemusí se ani moc kytovat.Doporučil bych ti jednoho tady u nás v Berouně ale je to pro tebe z ruky, cenu bych viděl tak do 500,- Citovat
kobra Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Otázka je , zda to auto nemá třeba HAV pojištění s 1000 Kč spoluúčastí, a nebo, jestli to nejde uplatnit z POV viníka? Citovat
Y2K Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 No ja neviem...ale akukolvek takuto vec by som riesil dokonca, bohuzial to stoji daco no... A ta suma co opisujes nie je az tak hrozna. Pri vlastnictve auta treba trocha pocitat aj s takymito investiciami... Citovat
Fusion Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Já sem jeden nechával za 200 svařit a je to dobře svařený. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Bud to si sezen nejakeho kamarada, co se ty nahlasi jako vinnik, a z povinneho dostanes prachy... Nevim jak u vas, u nas se skodovi prubeh vubec neresi, a ci sem spusobil nehodu nebo ne, poistku mam tak isto levne ... Alebo ja bych to dal potom zvarit.. Pokud to bude robit clovek, co tomu rozumi, po nastreku nezbadas nic, a pevne to bude skoro jak origo. Urcite bych se nebal narazu do sneho, to tym zvarum nic neudela. Takze potom by sem vyhladal dobryho zvarece, a nechal to spravit... Svetlo jednoznacne vymenit za origo s vrakace,nebo s inzeratu, nekupuj ty lacny cinske napodobeniny, po case by se ty to nemuselo vyplatit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.