Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám problémek přestali mi ostřikovat přední ostřikovače. Jde jenom zadní a to i když pustím přední. Co s tím, poraďte.

:myslimDíky moc

306 break r.v 2001

[upravil dne 23.2.2009 v.panenka]

Odesláno

vyber hadicku ostrekovaca a skus najlepsie spajlou alebo zapalkou prepchat dierku. Asi je tam len bordel a zaseklo sa to. Mal som ten isty problem. Ale najlepsie bude ak vycistis nadrzku lebo sa ti to bude zapchavat stale. Ani ju nemusis davat von len vytiahni motorcek von a do nadrzky strc hadicu a tlakom to vystriekaj. Ja som mal nadrzku dole

Odesláno

A proč to ostřikuje vzadu, když chci ostřikovat vepředu? To by přeci nemělo jít nic, a nebo jenom ten zadní. A ne zadní pořád, ať ostřikuju předek, nebo zadek???

Odesláno

Tak jsem tady. Ty ostřikovače už mě začínájí dosti s*át. Vzhledem k tomu, že nemám takovou garáž abych v ní mohl shodit nárazník, chtěl jsem to řešit schudnější cestou. Hadičky vedou od nádržky kolem předního pravého světla a pod blatník. Tam jsem je rozříznul a že udělám takové provizorní řešení a prohodím je. Před tím jsem je profouknul všemi směry a OK - cesta volná. Když jsem je opět spojil, nic. Po chvíli začal jít zase jenom zadní a přední nic. Tak jsem je prohodil zpátky a zase jenom zadní, pak lehce přední. I když jsem hadičky nespojoval, tak z nich chvíli voda šla, chvíli ne. Motůrek ale vrčí na oba ostřiky. Tak to asi vypadá, že motůrek je v .... Jinak fakt nevím.:bojim:bojim:bojim

Odesláno

vidím to na nějaké nečistoty v motorku...

Motorek je jen jeden a podle toho jaké má napájení na vstupu (rozuměj +- nebo -+ ;polaritu přepínáš páčkou)se točí

doleva či doprava a žene vodu dopředu nebo dozadu

proměř multimetrem jestli se prohazuje polarita na kontaktech motorku podle toho jak prepínáš páčku

(já vím přístup jak k penězům)

proto když je ucpaná hadička třeba vepředu vznikne přetlak v prostoru vrtulky motorku a žene vodu stejně dozadu

možné je taky ochozená vrtulka (nejelo ti to na sucho) a pak to netěsní a žene vodu tam, kam je to pro motorek snažší v tvém případě zadní stěrač

zkus si od někoho půjčit motorek a uvidíš hned kde je chyba

Odesláno

ja som to mal tiez. nie je to ziadna velka chyba, iba Ti asi spadla voda z motorceka alebo sa Ti tam dostal vzduch. Odpoj hadicku ostrekovaca na kapote a fukaj do hadicky, nech motorcek moze nasat vodu z ostrekovaca. Popritom nech Ti niekto stále zopína ostrekovanie predneho skla na packe. Tiez som sa to pokusal spravit sam, fukal som, aj som tahal, ale nic. Ked som poprosil suseda, nech mi zopina ostrekovanie predneho skla a ja som fukal do hadicky, tak behom 5 sekund mi uz isli. Dufam, ze Ti to pojde.

Odesláno

Tak už je to všechno v cajku. Motůrek byl chabrus. Vyměnil jsem ho za novej a paráda všechno šlape, jak má. A stříká to mnohem lépe, než před tím.

Jinak origoš v Peugeotu cca 1.100,-Kč, já jsem volil mezi druhovýrobou za 700,- nebo za 280,-. Nakonec vyhrála pro mně až podezřelá cena 280,-, ale vše běhá jak má.

Tak díkes a hodně happy km...:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...