Berilac Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Ahojte, dnes rano som svojho milacka nenastartoval - palubny pocitac mi hadze tuto hlasku: Electronic Ignition Failure a na pristrojovke svieti oranzova kontrolka s klucom. Motor nestartuje ani pri startovani cez kable a starter funguje v pohode. Vcera som ujel cca 400 km a uz vcera mi auto trochu \"blblo\" obcas stracalo otacky a tachometer mi ukazoval sialene rychlosti. Neviete niekto poradit co mam spravit, alebo kde by mohla byt zavada ak s tym niekto ma skusenosti. Ak uz niekde je odpoved na tomto foru tak mi prosim poslite link. Dakujem Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 zkontrolovat ukostreni a + pol baterie, na obou koncich dratu - jak na baterce samotne, tak kostrici body motoru + pripevneni + polu na alternatoru a starteru a zmerit napeti akumulatoru, tim zacit Citovat
Berilac Odesláno 27. únor 2009 Autor Odesláno 27. únor 2009 Takze bol som na diagnostike, zistilo mi to ze je porucha v obvodu zhavicu... tak som nechal vymenit zhavice. Auto slo v pohode, dnes rano som nastartoval a siel na benzinku, kde som natankoval a hned potom mi zase motor nenaskocil. Takze uz fakt neviem co to moze byt. Citovat
majo30 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Ak ti starter s motorom toci a svieti ti na pristrojovke ta kontrolka s klucom, tak vyskusaj nahradny kluc.Lebo to skor vypada na problem s imobilizerom. ja som mal podobny problem, tak som dal v servise peugeot nanovo nahrat kody a je to OK. Akurat som k tomu potreboval obidva kluce aj karticku, ktoru by si mal mat s klucmi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.