Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

dnes rano som svojho milacka nenastartoval - palubny pocitac mi hadze tuto hlasku: Electronic Ignition Failure a na pristrojovke svieti oranzova kontrolka s klucom. Motor nestartuje ani pri startovani cez kable a starter funguje v pohode. Vcera som ujel cca 400 km a uz vcera mi auto trochu \"blblo\" obcas stracalo otacky a tachometer mi ukazoval sialene rychlosti. Neviete niekto poradit co mam spravit, alebo kde by mohla byt zavada ak s tym niekto ma skusenosti. Ak uz niekde je odpoved na tomto foru tak mi prosim poslite link. Dakujem

Odesláno

zkontrolovat ukostreni a + pol baterie, na obou koncich dratu - jak na baterce samotne, tak kostrici body motoru + pripevneni + polu na alternatoru a starteru a zmerit napeti akumulatoru, tim zacit

Odesláno

Takze bol som na diagnostike, zistilo mi to ze je porucha v obvodu zhavicu... tak som nechal vymenit zhavice. Auto slo v pohode, dnes rano som nastartoval a siel na benzinku, kde som natankoval a hned potom mi zase motor nenaskocil. Takze uz fakt neviem co to moze byt.

Odesláno

Ak ti starter s motorom toci a svieti ti na pristrojovke ta kontrolka s klucom, tak vyskusaj nahradny kluc.Lebo to skor vypada na problem s imobilizerom.

ja som mal podobny problem, tak som dal v servise peugeot nanovo nahrat kody a je to OK. Akurat som k tomu potreboval obidva kluce aj karticku, ktoru by si mal mat s klucmi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...