Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja mám predfaceliftový model a tachometer je elektronický. ale nebudú ti pasovať konektory. na novej sú asi 2, a na starsej ich je myslím 5. tiež som nad tým uvažoval a asi by som vyskúšal vymeniť iba jednotlivé budíky a nie celú prístrojovku. :myslim to by bolo podla mnajednoduhšie ako prekáblovávať konektory.

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

Caute neviem ci to tu uz niekto riesil ale chcem sa spitat ci by pasovali budiky z noveho typu 306tky stym displejom do predfaceliftovej 306ky:myslim

A ty máš snad starej model, abys tohle potřeboval řešit???

Odesláno

podle dotazu,bych rekl,ze chce budiky z novyho modelo do mezimodelu,tak to pujde,pokud uz v tom mezimodelu byli s digitalnim ukazatelem kilaku,coz by urco meli! ale mam pocit ze az na merku oleje v nich zadnej rozdil neni,myslim mezi novym modelem a mezimodelem!

Odesláno

aha,takze ty mas model do roku 97, takze mas podsvetleny rucicky a merak oleje,ale sterej typ,takze mas 4 konektory,novej model ma dva konektory,predelat to asi na stopro nepujde. hod kdyz tak foto tvejch budiku!

Odesláno

ja uz jsem mel tenhle napad nejmin dva roky zpatky,rikam ze to neni nerealny,ale myslim si ze by na tom bylo tolik prace ejste riziko, ze to bude ukazovat spatne.to snad radsi ani ne hele!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...