Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec Peugeotáci,

chci se optat, kolik má objem nádrže P 306?

Podotýkám mám hatchback, r.v.1998 ,ďábel 1,6i benzín

Dneska jsem bral přes 52l a pořád to ještě bralo..tak nevím.

D9ky za odpoveď:super.

Odesláno
Původně zaslal: Jarecek

to nevím benzín tekl pořád do nádrže

a ještě neměl lvíček dost :)

tak nevím kolik se tam dá maximálně natankovat;)

není rozumné jezdit nadoraz--radši tankuj dříve...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: JohnyLBC

já když jsem auto koupil tak sem se úplně lek, natankoval jsem 58,5l z papírových 60ti :o)))

tak to ti prodal hodně ,,seriozní\'\' člověk....tos dojel na pumpu

taktak.:myslim

Odesláno

Už i mně se povedlo natankovat 58 litrů,ale stejně si myslím,že tam lze dát víc.Těch 60 je přibližný objem nádrže a když to chceš doplna tak do té přívodní trubky taky 3-4litry vlezou

[upravil dne 22.2.09 invalida]

Odesláno

Nestalo se nekomu z Vas, ze mu to cukalo hded pote, co mu blikla rezerva? V navodu pisou neco takoveho, ze by se melo neprodlene po bliknuti rezervy nacepovat, jinak muze dochazet k cukani auta. Mise to zhruba 2x stalo.. Otazkou, jestli to bylo tim?!?!

Odesláno

No skakat by ti auto nemalo, ked len rezerva zasvieti, tak by si tam mal mat este aspon 50km rezervu, to je dost paliva na to aby ti to vynechavalo:myslim...

...a inak ano, zmesti sa tam okolo 64litrov, beriem vzdy az uplne povrch, len nie je dobre to tak nechat stat na slnku, predsa len vypary su svine:mrk:D...

Odesláno

JA JJEM TAM NEJVIC NARVAL 66,5L :D S16 je S16 :super

uz mi to vyplivlo ven pres hrdlo takze jsem si zasvinil kastli a paxe mi kousla rucka ukazatele benzinu dokud jsem nevyjel 3/4 nadrze tak bylo porad max...to byla aspon jizda :-) uz jsem myslel ze se stal zazarak a pak smutny prevrat a benzin fuc :-)

[upravil dne 24/2/09 Rorro]

[upravil dne 24/2/09 Rorro]

Odesláno
Původně zaslal: jan.tesarcik

Nestalo se nekomu z Vas, ze mu to cukalo hded pote, co mu blikla rezerva? V navodu pisou neco takoveho, ze by se melo neprodlene po bliknuti rezervy nacepovat, jinak muze dochazet k cukani auta. Mise to zhruba 2x stalo.. Otazkou, jestli to bylo tim?!?!

jj nekdy se to stava..u S16 nesmis mit mene jak 1/4 nadrze jinak si zavodne nezajezdis auto zacne nekdy jak kdyby lapat po dechu tak musis ubrat plyn: RESENI: NESETRETE TAK A NATANKUJTE PLNOU :roker

Odesláno
Původně zaslal: Rorro

Původně zaslal: jan.tesarcik

jj nekdy se to stava..u S16 nesmis mit mene jak 1/4 nadrze jinak si zavodne nezajezdis auto zacne nekdy jak kdyby lapat po dechu tak musis ubrat plyn: RESENI: NESETRETE TAK A NATANKUJTE PLNOU :roker

Cukat ti to moze aj preto ze cim menej v nadrzi tym vyssia koncentracia toho sajrajtu co sa ti v nej za tie roky nazbieralo, zaserie ti to sitko v nadrzi a problem je na svete. Uz sa to tu riesilo viackrat, byva tam pekny bordel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...