Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, prosím vás před chvílí jsem vyjel s autem (cca po 2km) se mi rozsvítila kontrolka STOP - ale nic víc... Tak jsem zastavil, skontroloval všechny kapaliny a nic, vše v pohodě.. Nastartuju a znova STOP, takže jsem pak asi 6km ujel s rozsvícenou STOPkou... Nevíte někdo čím by to mohlo být??Je to 306 r.v. 2000 - prosím o radu NUTNĚ.. Díky

Odesláno

žádná jiná kontrolka se STOPkou nesvítí?? na kontrolku STOP je

napojen systém mazání motoru,přehřátí,nízká hladina brzd.kapal.,

porucha ABS,to je myslím vše...

[upravil dne 22/2/09 ozzy1956]

Odesláno

A nemůže být někde vypadlý nějaký konektor?? Nebo jestli se někam nedostala voda (teď když je ten sníh) . . Fakt nevím a docela se s tím bojím jet abych to neposral ještě víc než to je..

Odesláno
Původně zaslal: yaris1

A co servisní intervaly, hlídá si to?

Interval mám ještě asi na 19000km ale může to bejt nějaký \"vošmelený\" - to jsem četl v manuálu (nevím co je na tom pravdy) . ..

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Co třeba množství brzdové kapaliny??? Nemůže být špatný \"policajt\" nebo dráty k němu???

[upravil dne 22/2/2009 Medvěd]

To tam mám všechno (kapaliny) .. Ale kdyby tam nebyla brzd. kapalina tak by se mi rozsvítila kontrolka ruční brzdy PLUS stopka... :myslim

Odesláno

tak sundej nalévací víčko oleje a při běžícím motoru vidíš,zda to maže, horký (přehřátý ) motor poznáš (teploměr), podívej

se na brzd.kapalinu a jestli musíš--tak jeď. Zítra k doktorovi (autoelektro) :papa

[upravil dne 22/2/09 ozzy1956]

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

tak sundej nalévací víčko oleje a při běžícím motoru vidíš,zda to maže,horký (přehřátý ) motor poznáš (teploměr),podívej

se na brzd.kapalinu,jestli musíš--tak jeď. Zítra k doktorovi (autoelektro) :papa

ááááá to je v prdeli...!! to bych se z toho :blicismajlik

Ještě teďko sem kontroloval olej a na měrce v motoru mi to ukazuje že tam je půlka (mezi MIN a MAX) ale pod otáčkoměrem jak je ta měrka, tak tam to ukazuje FULL ... :myslim

Odesláno

tak sundej nalévací víčko oleje a při běžícím motoru vidíš,zda to maže,horký (přehřátý ) motor poznáš (teploměr),podívej

se na brzd.kapalinu,jestli musíš--tak jeď. Zítra k doktorovi (autoelektro) :papa

Jo a ještě mi nefunguje sahara, ale tím to být asi nemůže.. Když mi ta kontrolka svítila v době kdy motor neměl ani provozní teplotu... :blicismajlik

Odesláno

té měrce oleje pod otáčkoměrem radši moc nevěř--olej a voda jsou nejdůležitější kapaliny a ty měř vždy OKEM :papa

Takže myslíš, že když tam mám jen půlku oleje na měrce v motoru, tak už by to hlásilo STOP..??!! Ale kontrolka oleje se nerozsvítila.. :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Milanos

té měrce oleje pod otáčkoměrem radši moc nevěř--olej a voda jsou nejdůležitější kapaliny a ty měř vždy OKEM :papa

Takže myslíš, že když tam mám jen půlku oleje na měrce v motoru, tak už by to hlásilo STOP..??!! Ale kontrolka oleje se nerozsvítila.. :bojim

nene,s tou kontrolkou to nemá nic společného,jen si myslím,že je

rozumnější měřit olej na měrce a chladící kapalinu okem--než věřit

nějakým elektrickým měřákům a jiným kravinkám...

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

A nebyly pootevrene nektere dver?Ja vim ze by asi svitila i kontrolka otevrenych dveri ale nikdy nevis.treba byly nektere zavrene jen na jednu zapadku.

Toto si nemyslím (dveře zavřený byli).. Včera se mi ta kontrolka po nastartování rozsvítila asi tak na 3sekundy (a to svítila hrozně slabě , jakoby na 50procent) a dnes při jízdě a svítí furt... :(

Odesláno

Skontroluj ti či po zapnutí kľúčika svieti kontrolka mazania a po naštartovaní zhasne. Kontrolka STOP je prídavná, to znamená že iba dopĺňa funkciu inej signalizácie. Ak všetko ostatné je v poriadku tak by to mohla byť chyba na prístrojovke. STOPka je diódami prepojená s ostatnými. Ak iné nesignalizuje tak by som hľadal chybu tam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...