306gti6 Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 gumy sem mal Federal semislik,ze zacatku prve 2-3 kola byly OK ale potom uz sa asi prehriali... a ustrelil mi zadok... praveze ked uberem z plynu tak ma to vzdy vyrovna....teraz to bolo naopak.. Citovat
winco Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 to že ťa vyrovna ked ubereš neni u zadnokolky??? predny nahon prave na konci zakruty ked pridaš tak by ťa mal z nej krasne rovno vytiahnuť a ked ubereš tak ťa pretoči lebo predok brzdi a zadok ide.......či sa mýlim???? Citovat
winco Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 jaky františek???? buď neviš jak sa volam alebo nechapem :D Citovat
306gti6 Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 len to nebolo na konci zakruty... to by som inak dal plny plyn...zatial vzdy ked mi utekal zadok tak som povolil plyn a vyrovnalo ma... Citovat
winco Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 no to prave ked uteka zadok tak bys mal pridať predok ťa vytiahne z toho na zadnokolke sa ma ubrať či v zakrute alebo ne....ale ako vidim z videa tak jak si ubral a začalo ťa točiť tak už vtedy bys mala mať plny plyn akurat v tom momente....ale zas nechcem ti radiť mám menej odjazdene na okruhu ako ty ale čo aspoň viem a mne to zatim tak vždy vychadza Citovat
AKCZ Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Melo by to byt jak rika Winco.. alespon v tehle situaci.. ubranim nahrnes vahu dopredu kde navysis grip ale vzadu ho ztratis.. to co rikas s ubranim plynu a srovnanim by melo platit pri nedotacivem smyku.. Tim ale zaroven nechci rict ze bys to srovnal.. mel by treba smyk jinej prubeh ale tim uplnym ubranim si tomu spise pomohl Citovat
Capy Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 gumy sem mal Federal semislik,ze zacatku prve 2-3 kola byly OK ale potom uz sa asi prehriali... a ustrelil mi zadok... praveze ked uberem z plynu tak ma to vzdy vyrovna....teraz to bolo naopak.. To bylo ale ještě před úpravou motoru ne. ted má kompresi je motor tvrdší bude se chovat trochu jinak než kdy před tím. Už máš odbržděno kolik si z motoru dostal po posledních úpravách a opravách?docela mě to zajímá přes zimu bych do toho chtěl taky pustit. Citovat
derek Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 gumy sem mal Federal semislik,ze zacatku prve 2-3 kola byly OK ale potom uz sa asi prehriali... a ustrelil mi zadok... praveze ked uberem z plynu tak ma to vzdy vyrovna....teraz to bolo naopak.. To bylo ale ještě před úpravou motoru ne. ted má kompresi je motor tvrdší bude se chovat trochu jinak než kdy před tím. Už máš odbržděno kolik si z motoru dostal po posledních úpravách a opravách?docela mě to zajímá přes zimu bych do toho chtěl taky pustit. Brzdit se bude až po prázdninách,ted tam nikdo není. Brzda je na učilišti :-) Citovat
winco Odesláno 21. srpen 2011 Odesláno 21. srpen 2011 no tak neako som si to neuvedomil lebo ani nevim z akeho Citovat
306gti6 Odesláno 7. září 2011 Autor Odesláno 7. září 2011 jinak toto je moja druha kara PUG 106 rallye 1.4 55Kw s kterou sem vyhral 5 slalomu za pul roku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.