Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 GTI6 super rychla jazda :) Go Peugeot Go

Recommended Posts

Odesláno

gumy sem mal Federal semislik,ze zacatku prve 2-3 kola byly OK ale potom uz sa asi prehriali... a ustrelil mi zadok...

praveze ked uberem z plynu tak ma to vzdy vyrovna....teraz to bolo naopak..

Odesláno

to že ťa vyrovna ked ubereš neni u zadnokolky??? predny nahon prave na konci zakruty ked pridaš tak by ťa mal z nej krasne rovno vytiahnuť a ked ubereš tak ťa pretoči lebo predok brzdi a zadok ide.......či sa mýlim????

Odesláno

no to prave ked uteka zadok tak bys mal pridať :) predok ťa vytiahne z toho :) na zadnokolke sa ma ubrať či v zakrute alebo ne....ale ako vidim z videa tak jak si ubral a začalo ťa točiť tak už vtedy bys mala mať plny plyn :D akurat v tom momente....ale zas nechcem ti radiť mám menej odjazdene na okruhu ako ty ale čo aspoň viem a mne to zatim tak vždy vychadza

Odesláno

Melo by to byt jak rika Winco.. alespon v tehle situaci.. ubranim nahrnes vahu dopredu kde navysis grip ale vzadu ho ztratis.. to co rikas s ubranim plynu a srovnanim by melo platit pri nedotacivem smyku..

Tim ale zaroven nechci rict ze bys to srovnal.. mel by treba smyk jinej prubeh ale tim uplnym ubranim si tomu spise pomohl :)

Odesláno
gumy sem mal Federal semislik,ze zacatku prve 2-3 kola byly OK ale potom uz sa asi prehriali... a ustrelil mi zadok...

To bylo ale ještě před úpravou motoru ne. ted má kompresi je motor tvrdší bude se chovat trochu jinak než kdy před tím. Už máš odbržděno kolik si z motoru dostal po posledních úpravách a opravách?docela mě to zajímá přes zimu bych do toho chtěl taky pustit.

Odesláno

To bylo ale ještě před úpravou motoru ne. ted má kompresi je motor tvrdší bude se chovat trochu jinak než kdy před tím. Už máš odbržděno kolik si z motoru dostal po posledních úpravách a opravách?docela mě to zajímá přes zimu bych do toho chtěl taky pustit.

Brzdit se bude až po prázdninách,ted tam nikdo není. Brzda je na učilišti :-)

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...