markuson Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 používáte někdo hlasové příkazy na RT3? mě se to docela líbí a zvykl jsem si to na něco používat, ale je to v angličtině a napadlo mě jestli se tam nějak nedají ty hlasový povely nahrát vlastní. v menu jsem našel jen seznam hlasových povelů, ale že by se daly někde přehrát nebo editovat, to jsem nenašel... nemáte někdo víc informací? Citovat
plaz Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 nemam info ja nato musim mluvit povelama italsky jeto prca a kdyz mi prerikava sms napolo italsky a cesky se bavim nejvic Citovat
markuson Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 no si myslím, že vlastní povely tam asi nedám, je to podle nastavenýho jazyka. Ale tak mě napadlo, že aby to rozumělo každý barvě hlasu, tak by ten rozpoznávač hlasu musel být geniální a tak kdyby se dal nahrát vlastní příkaz a tím pádem v rodné řeči by mohlo pomoct... Citovat
plaz Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 ale ja mam pocit ze nejaky povely si tam muzes dat Citovat
markuson Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 no a víš kde? našel jsem pouze seznam povelů, které je možné procházet, ale nemůžu s nima nic dělat Citovat
plaz Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 musim se nato mrknout je tam takova kolonka a udelas prikaz a priradis ale ted si neuvedomuju v cem ale urcite tam je Citovat
markuson Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 ok, tak kdybys měl možnost a čas budu vděčný za radu mimochodem, jak jseš na tom ty s mapama do navigace, většinu jsem našel nejaktuálnější z r.2007 (i když občas píšou 2008 i 2009, tak mapy jsou max 4Q 2007) Citovat
plaz Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 ja mam stazenou tu posledni a jsem vcelku spokojenej je stazena tady na klubu Citovat
ozzy56 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 hlasové příkazy používám celkem často--hlavně povely--používám češtinu--ale mám problém : manželka často nevykoná povel :mrk. co mám dělat ???:P Citovat
AnotherOne Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: ozzy1956 hlasové příkazy používám celkem často--hlavně povely--používám češtinu--ale mám problém : manželka často nevykoná povel :mrk. co mám dělat ???:P Strč inštalačné CD a nastav iný jazyk. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: ozzy1956 hlasové příkazy používám celkem často--hlavně povely--používám češtinu--ale mám problém : manželka často nevykoná povel :mrk. co mám dělat ???:P Strč inštalačné CD a nastav iný jazyk. dík,zkusím to,ale nevím,nevím... Citovat
markuson Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: plaz ja mam stazenou tu posledni a jsem vcelku spokojenej je stazena tady na klubu no jo ale co myslíš tou \"poslední\"? ať jsem hledal jak sem hledal, tak nejnovější je z 4Q-2007, přesto že soubory při stahovaní byly popsané jako 2008-2009... on klíčový je ten soubor na CD s mapamy, kde uvnitř je popsáno co za mapy to obsahuje a jejich datum vydání Citovat
markuson Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 jinak pokud se nepletu tak RT3 obecně češtinu neumí, teda jsem o ní zatím neslyšel... a CD v5.95 čeština není Citovat
Milhaus65 Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Povely vlastní nelze, jenom do adresáře k osobám nebo místu pro telefonování nebo navigaci, jméno/název. Mapy poslední 2008/2009 = datum vydaní Navteq-em. 4Q 2007 , je čas digitalizace a ověření. To samé má Garmin. čeština zatím není, ani pro Can a ni Van. Mám přeloženo 50 % textu (je toho 8x A4). Navigační povely počeštit není problem, jen není \"solidní\" hlas. Citovat
markuson Odesláno 22. únor 2009 Autor Odesláno 22. únor 2009 díky, vyčerpávající Milhausi... o počeštění hlasových navigačních povelů mi ani nejde, i když pokud by se to mělo vzít zgruntu, tak by to bylo fajn, ale zkus mi vysvětlit logiku toho počeštění. Docela rád bych se k počeštění připojil, počešťuju si speciální programy do PC a s anglinou problém nemám... dík za odpověď Citovat
Milhaus65 Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Pro počeštění se musí ze systemového CD (ne mapového) vytáhnout soubory.Otevřít v nějakém editoru, tak aby byla zachována struktura, jak se budou texty chovat, pozice ,počet byte atd. Jestli se musí puvodní slovo nahradit přesně na stejný počet znaků, jak moc to system stráví ... Hledal jsem víc info na foru eurovan.com a tam to párkrát zkolabovalo - mrtvá RT3. Pokud je txt editor, který dokáže pohlídat výše uvedené, nevím. Potom vytvořit zpět system CD , nahradit nějakou exotiku a pustit do RT3. Mám rozdělané CD 6.63. Citovat
markuson Odesláno 22. únor 2009 Autor Odesláno 22. únor 2009 jojo, tak nějak to bude, nejvíc mě ale stresuje moment kdy by to při upgradu kykslo mrknu na eurovan, uvidím jestli to za to riziko stojí. každopádně dík za info Citovat
Milhaus65 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 společně s Katto77 jsme dokončili počeštěni RT3. Prelozeny jsou veškeré texty + hlasová navigace. pro obrazovkou DT(velká barevná) - jsou veškere texty + hlasová navigace pro obrazovku CT(monochromatická malá) - lze pouze hlasova navigace, v případě většího zájmu lze upravit i texty , je to vic náročne oproti DT Funkční pro verze SW 5.5D 5.52 a 6.63 Možnost nahrání v Kolíně nebo Hodoníně. V případě zájmu můžete kontaktovat pro Kolín Katto77 pro Hodonín Milhaus65 Citovat
mablees Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Tak to mám hotové - počeštěné a je to luxusní Peugeot 807 RT3 DT. Oceňuji práci i perfektní dohodu a rychlost v samotném nahrání Děkuji Katto77 / Milhaus 65 Nemůžu jinak než že opravdu doporučuji . . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.