Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

michelin si myslim nepotrebuje nijak moc komentovat, velice kvalitni znacka..;) pokud si mel na mysli presny typ tak konkretne tyhle nevim, mel jsem ale michelin pilot exalto a byl jsem s nima moc spokojenej..

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

michelin si myslim nepotrebuje nijak moc komentovat, velice kvalitni znacka..;) pokud si mel na mysli presny typ tak konkretne tyhle nevim, mel jsem ale michelin pilot exalto a byl jsem s nima moc spokojenej..

To jo michelin mluvi sama o sobe,ale sou i lepsi nez michelin.

Treba Pirelil,Dunlop,Bridgestony.

Jestli by nebilo lepsi vibyrat stehlech.

Odesláno

urcite bych netvrdil ze jsou lepsi, pokud budes porovnavat stejny nebo podobny cenovy relace tak bude kvalita srovnatelna, zalezi co preferujes..:) mrkni na nejaky testy a hodnoceni uzivatelu..

Odesláno

urcite bych netvrdil ze jsou lepsi, pokud budes porovnavat stejny nebo podobny cenovy relace tak bude kvalita srovnatelna, zalezi co preferujes..:) mrkni na nejaky testy a hodnoceni uzivatelu..

To uz sem udal:;).Jeste sem chtel znat vas nazor:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Bobo.KH

To jo michelin mluvi sama o sobe,ale sou i lepsi nez michelin.

Treba Pirelil,Dunlop,Bridgestony.

Jestli by nebilo lepsi vibyrat stehlech.

No, cenovka je to myslím dobrá a pneu rozhodně taky :)

:xvul Ale tohle nemyslíš vážně že ne.... nebilo lepsi vibyrat stehlech. :xvul

Odesláno

mrkni na nejaky testy a hodnoceni uzivatelu..

mrknul bych třeba do nějakýho AutoTipu (AutoBildu) na hodnocení pneu... Michelin je dobrá značka ale nějakej typ test vyhraje a nějakej třeba docela propadne, mrnul bych teda radši na konkrétní typ pneu jak na tom je...;)

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

Neviem ako letne ja som mal Michelin zimne ale to bolo na :blicismajlik tak vytrhane vzorky som este nevidel.

Je to mozno len moj nazor ale na zimu urcite nie na leto mozno OK.

no michelin sem neměl zatím tu čest (mám zkušenost pouze s continental) zkusit ale na zimní michelin alpine sem zatím četl pouze kladné recenze a názory,a na příští zimu o nich uvažuji.

a o pravopise to tu snad není né? :P stane se ;)

Odesláno

Sorry, ale to je otazka.. :blablabla

Ne ja by sem si koupil scela jiste radis lepsi znacky jako matador nebo barum :D :D :D :D :D:roker:cool:

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Ne ja by sem si koupil scela jiste radis lepsi znacky jako matador nebo barum :D :D :D :D :D:roker:cool:

Pokud sis nevsiml tak se tady o barum a matador vubec nemluvilo:aut:aut:aut:D

Odesláno
Původně zaslal: Bobo.KH

Původně zaslal: Lubk0

Pokud sis nevsiml tak se tady o barum a matador vubec nemluvilo:aut:aut:aut:D

Reagoval som viacmenej na nezmyselnost tejto otazky.

Kazdy, dokonca aj clovek co auto nemal vie, ze MICHELIN su kvalitne pneu, a ich kupou za zvyhodnenu cenu clovek nic nestrati.

Zakladat topik o tom, ci sou michelin dobre gumy pre mna nema vyznam...

Odesláno

já bych do nich klidně šel, původně sem měl na autě dunlop sport, byly taky dobrý, ale pak sem se dostal k michelinu celkem dost levně a nemůžu si stěžovat, dobře sedí i pokud je na silnici dost vody a není na nich znát žádný větší opotřebení:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...