Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak přeji hodně štěstí, asi před měsícem jsem to dělal. Fotky mě, bohužel, nenapadlo vytvářet. Palivový filtr je naklapnutý a po vydělání trubek ke vzduchovému filtru stačí vycvaknout hadičky od nafty a směrem k motoru uvolnit západku a vysune se směrem nahoru. Ovšem vzduchový filtr je bonbónek - nejlepší by bylo demontovat stěrače a přechodový plast pod nimi, ale stěrače mi nešly dolů, tak nastalo nimravé povolování šroubků na krytu filtru, to jsou, myslím, imbus 5. Na tom krytu jsou zezadu zuby, takže stačí po vytažení šroubků vysunout kryt, vyměnit filtr a sešroubovat. Tak ještě jednou: hodně štěstí, stejné rady jsem tu s úspěchem sháněl také...

Odesláno

A co pylový filtr?Nebyla by nějaká zkušenost.Vím, že by se měl vysunout ten šuplík, ale zdá se mi, že to jde moc těžko, resp. to má velký odpor a vzhelem k samým plastům bych nerad zbytečně něco ulomil.Díky za případný postřeh.

Odesláno
Původně zaslal: MartinR

A co pylový filtr?Nebyla by nějaká zkušenost.Vím, že by se měl vysunout ten šuplík, ale zdá se mi, že to jde moc těžko, resp. to má velký odpor a vzhelem k samým plastům bych nerad zbytečně něco ulomil.Díky za případný postřeh.

Peľový filter je \"malina\" oproti vzduchovému filtru na 1,6 HDi :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Martinsk

Každopádně díky za radu, výrazně mi to pomohlo.

Odesláno

Peľový filter sa mení:

odstráň tapacír z prednej časti

vysuň kryt peľového filtra (nepamätám sa či v ľavo alebo vpravo) sú tam malé dorazy, tak že nič nezlomíš

vytiahni starý filter a zasuň nový. Nový filter daj tak aby ti nehrkotal.

potom kryt a je to

Odesláno

Peľový filter sa mení:

odstráň tapacír z prednej časti

vysuň kryt peľového filtra (nepamätám sa či v ľavo alebo vpravo) sú tam malé dorazy, tak že nič nezlomíš

vytiahni starý filter a zasuň nový. Nový filter daj tak aby ti nehrkotal.

potom kryt a je to

Díkas :-) O víkendu jsem na to koukal a jde to docela dobře.Je tam plast se západkami zespodu potažený gumou, aby se tam nedostaly nečistoty ani případná voda.

• O 1 měsíc později...
Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: mares

Výměna vzduchového filtru v servisu za 1 025,00 Kč.

pokud vezmu že v autokelly je vzduch.filtr nejdražší za 475 Kč tak je to pěkná pálka :aut

Odesláno

Pokud koupíš originální Purflux (což je originál, ale zabalen v krabičce Purflux a ne Peugeot), tak vzduchový, olejový a pylový s aktivním uhlím pořídíš na 307 celkem za 1200Kč.A to už je sakra rozdíl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...