bongo Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 ahoj peugeotaci sledujem toto forum uz dlho ale zatial som nemal dajaky velky problem s mojim levicatom ale dneska to uz musim sem dat lebo si s tym uz neviem rady pc my vyhadzuje hlasku antipoulution fault a diesel fault aditivum fault je to 2.2hdi combi aditivum tam je cidlo diferencialu tlaku je tak isto nove neviem co s tym prosim vas poradte Citovat
denoo Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 no, nieco s FAP, ucpany , alebo aj malo aditiva uz mas v nadrzke (aj ked na toto mi pisalo low aditivum level). Na diagnostike ti povedia v akom stave mas fapko, tak ci tak ta to neminie (myslim diagnostika) Citovat
AnotherOne Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Tipol by som to na problém v dávkovači aditíva do nafty. Citovat
denoo Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 no tak ten stoji 9500sk, musi sa to kupit cele aj s nadrzku Citovat
hnusoba Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Booože, keby si aspoň písal nejako normálne, s čiarkami, bodkami a tak. Aby sa dalo výjsť z toho čo chceš povedať. Citovat
bongo Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 Tak ok, aby ste si nemyslely ze so nejaky buran:mad: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.