apatch Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Uz jsem to nasel na jinym foru ale nejak se to tam nevyresilo,a mam dojem ze i na tomhleforu se to resilo ale nikdo nedokazal odpovedet. Takze kdyz nastartuji a vsechno vypnu abych slysel jen motor tak je slyset na volnobeh takove cvakani (od ridice na prave strane).Pri vyssich otackach se interval cvakani zvysuje,po sundani otacek to na chvili prestane a zase cvaka s malym intervalem. Zkuste to nekdo zjistit co to je.Moc dekuji. [upravil dne 18.2.2009 Kurt] Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 v cem ten motor mas ? a co to vubec je za motor ? to by chtelo mozna blize specifikovat Citovat
apatch Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Pardon omlouvam se priste se polepsim. Je to 206 1.6 16v xs r.2001 motor ma najeto 150tis. a je po rozvodech.ale uz maj najeto tak 3000 Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 rekl bych ze to je elektromagneticky ventil odvetravani benzinovych par z nadrze, je schovan v pravem podbehu spolu s nadrzkou s aktivnim uhlim, otvira hadicku do sani, kam jdou benzinove pary ke spaleni v motoru, je ovladan ridici jednotkou motoru, proto cvaka v zavislosti na otackach motoru, takhle v zime mi to dela to same a i dalsim lidem tady na foru. Az se otepli prestane to, odpojit se neda, RJ by hlasila chybu [upravil dne 18/2/09 Ferry] Citovat
apatch Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 dekuji a potvrzuji ze v lete to nedelalo,myslel jsem ze mi podelali rozvody. Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 nene to se bat nemusis, dle toho popisu, jak jsi napsal je to 100% ono nejvic to cvaka pri popojizdeni hned po nastartovani, myslim ze si tim RJ v podstate trochu obohacuje smes, kdyz jdou do sani ty benzinove pary, takze to trochu funguje jako sytic, i kdyz primarne to ma pouze ekologickou funkci Citovat
MJSytic Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 JJ, je to ono a každý takovýhle příspěvek končí tím, že to prostě tak je a basta Jinak úplně stejně cvaká známýmu Golf4 1,6 ... Cvaká i mladý 106 atd. Prostě auto \"klepe kosu\" a neřeš to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.