Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

seš drsňák , bych do tebe nikdy neřekl:D

Zřejmě jsi mě jen neviděl po ránu. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Kamarád jednou procházel okolo Tesca na národní třídě a stál tam otrhanej chlap opřenej o zeď a v ruce kelímek... Tak se mu zželelo a hodil mu do něj pětikorunu. Šplouchlo to, pán byl kropenatej od kafe a kamarádovi dal málem do huby. Byl to místní stánkař z trafiky a vzal si ven na kafe a cigáro starou otrhanou bundu:o :-D

Hej, no tak to je luxus jdu hledat clean mam nějak poprskanej monitor :D:D:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: punkac

Kamarád jednou procházel okolo Tesca na národní třídě a stál tam otrhanej chlap opřenej o zeď a v ruce kelímek... Tak se mu zželelo a hodil mu do něj pětikorunu. Šplouchlo to, pán byl kropenatej od kafe a kamarádovi dal málem do huby. Byl to místní stánkař z trafiky a vzal si ven na kafe a cigáro starou otrhanou bundu:o :-D

Hej, no tak to je luxus jdu hledat clean mam nějak poprskanej monitor :D:D:potlesk:potlesk:potlesk

taky jsem si ucurk :D

Odesláno

jj tohle je za sto bodou..... :D:D

no mě se stalo,jenou jsem jel domů ještě z Jihlavy do Třeště,byl jsem v busu a přišla holčina,tak kolem 16 - 17 let,a jela myslím tenkrát do Telče,a kouká do kabelky a šrajtofle nikde,děděk Muzikantů už měl lístek v ruce a začal brblat skoro řvát,že když nemá prachy tak má jet stopem,a takový keci,tak jsem jí protože jsem seděl hned za řidičem tu jízdenku cvaknul,holka brečela,protože tam měla doklady,a nějaký prašule z brigády tak mi jí bylo líto..... ale pak jsem si to vybral v naturáliích jezdil jsem do školy právě do Telče,tak jsme zašli na kafčo a asi půl roku jsem to s ní táhnul....

jinak standartně nikomu nic nedávám,a ty uřvaný blbečky od securiti jak vyhodili toho borce co tam dlabal polívku nebo jídlo,bych masil na místě,takový frajírky nemám rád,jednou na mě vyběhl takovej jeden v Tescu tady v Jihlavě,holka mi tam blbě naskenovala nějakou bábovku,a v tom vchodě to začalo pískat,tak jsem se zastavil a borec na mě vyběhl jako bych to ukradl,což samo nemám zapotřebý,tak jsem mu slušně řekl ať dá tu ruku z mýho ramena pryč,nebo mu to Tesco bude malí,začal dělat vofuky že co si myslím že tam něco seberu a ještě budu dělat problémy,tak jsem ho za ten jeho límec chytil a jen lehce do něj strčil a šel z5 k tý pokladně na informace aby se to vyřešilo,a ten zmetek si přivolal pomoc,no hele do něho kdybych fouknul tak se přerve v půlce,no komedie.... pak přišel borec asi jejich šéf,řekl jsem mu že se nenechám nazývat zlodějem že jsem nic neukradl,a že ta holka asi blbě naskenovala bábovku,protože ta jí moc nešla,a myslela si že je a nebyla,a to že ten vejr na mě šáhl a já mu říkal ať to nedělá,že to nedopadne dobře a neposlechl mě,tak to byla jeho smůla,noco vytřel jim tam podlahu,no :D:D

[upravil dne 18/2/09 Burisek]

Odesláno
Původně zaslal: Demo

Včera se mi stala taková věc u McDonaldu u M-Paláce v Brně na Heršpické. Jedu za kamoškou (dům sester u FN v Bohunicích). Kamoška mi volá, jestli nemůžu koupit něco na jídlo. Cca 20:00 hod.

Původně zaslal: Demo

souhlas - ale co chces na rychlo sehnat?

No třeba v restauracích dělají jídlo a umí to i zabalit :super Nejrychlejší asi klasicky pizza v pizzerii :) Nicméně, příhoda drsná :D

P.S. příště ju pozvi na véču a máš klid... ;)

Odesláno

Takový bezdéčka pravidelně vyhazuju na konečný. Smrdí to a ještě to má kecy,když letí ven i s jeho 3+1

A jak čtu,tak nabídnout jim jídlo,tak mají reči.

Bohužel se stále najdou tací,kteří jim něco dají. Polovina z nich by mohla jít dělat rukama,ale proč,vždyť jim to tak vyhovuje.

Budu sice hamoun,ale nic jim nedám. ee

To radši přispěju na nějakou dobročinnost.

Odesláno

Adraj: teď jsem si kvůli Tobě rozlil kafe :D:D:D

Tak když vyrazím v Praze do centra, někoho loudícího potkám skoro pokaždé. Jsou typy, které potkám jeden den třikrát na hlaváku a třikrát potřebují ještě sedm korun na lístek... Ale taky se mi stalo, že jsme šli s přítelkyní na Národní z TESCA s jídlem na prac. týden a bezdomovec nás poprosil, jestli bychom mu něco nedali. Když jsme viděli, že fakt stojí o jídlo, dostal nakonec vedle šišky chleba a sýra ještě skoro půlku našeho nákupu.

Jinýmu jsme dali straveku Ticketku a hned s ní mazal do Korunky na jídlo. Prostě někdo je vopruz (asi velká většina), někdo se za to rád nají (a nemyslím stolní víno).

No - dnešní doba už moc na rozdávání není.

Odesláno

Víš co. Vono,když máš je budit na konečný a už ho cítíš jak smrdí a ted máš na něj šahat,to abych měl pracovní rukavice na jedno použití. Takže drátěné košťátko a dlouby dlouby. A až potom,když se nechce,tak rukavice.

A nebo jim stačí zachrastit sirkama u ucha a jdou sami:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...