Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak pánové ode dneška se i já řadím mezi řidiče. Závěrečky mám úspěšně za sebou a povodil jsem si to na poprvé :) Mám radost jako svi*a teď už stačí jen počkat až mi dají na úřadě růžovou kartičku a můžu jít povozit peugeota :-)))

[upravil dne 2.3.2009 kmotrik]

Odesláno

Sice su tady nový-svého Peugeota jsem koupil teprve minulý pátek, ale tak budeme se tu setkávat tak ať mě taky znáte:papa

P1000840-1-1.jpg

A můj peugeot-\"Mazlik\"-dovoz z Itálie po prvním majiteli, včetně servisky, 1,4i(není tak slabý jak jsem se bál:super), r.v. 2000. Teď je ještě v servise než se zbavím Fanouše... No a ta klasika-rozvody, brzdy... Jen na tom podvozku se znát že v It. fakt nesolí:D

mazlk.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: Peter86

Tak to jsem já s přítelkou loni na Slovensku..

http://img3.imageshack.us/my.php?image=img0111a.jpg

Není lepší tu fotku vložit takhle: ;)

img0111a.jpg

:papa

Díky Stiflere..jen já blbec pořád nevím jak ji tady vložit:myslim..Zkoušel jsem to přes imageshack.us,ale nezobrazil se mi tam ten řádek s DIRECT LINK TO IMAGE,tak jsem použil jiný:bojim..Jenže jak se teď dívám,tak před to stačí dát nějaká ta závorka,že??:mad:

Odesláno
Původně zaslal: Peter86

Díky Stiflere..jen já blbec pořád nevím jak ji tady vložit:myslim..Zkoušel jsem to přes imageshack.us,ale nezobrazil se mi tam ten řádek s DIRECT LINK TO IMAGE,tak jsem použil jiný:bojim..Jenže jak se teď dívám,tak před to stačí dát nějaká ta závorka,že??:mad:

Jo, přesně tak. Já si předepíšu ty závorky  a a mezi to nakopíruju odkaz, který na imageshack.us získám tím, že si kliknu v Opeře pravym tlačítkem na fotku a kliknu na \"Kopírovat adresu obrázku\". V Internet Exploreru jsem si dával \"Vlastnosti\" a potom zkopíroval odkaz, co tam byl a vždycky to fungovalo. Snad ti to pomůže. ;)

Odesláno
Původně zaslal: kmotrik

Tak pánové ode dneška se i já řadím mezi řidiče. Závěrečky mám úspěšně za sebou a povodil jsem si to na poprvé :) Mám radost jako svi*a teď už stačí jen počkat až mi dají na úřadě růžovou kartičku a můžu jít povozit peugeota :-)))

Trosku neskor:D tak vela stastnych km od marka306

[upravil dne 8/3/09 marko306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...