ladosak Odesláno 6. září 2009 Autor Odesláno 6. září 2009 Mé auto na Svatbě mého nejlepšího kámoše. Ale vezl jsem nevěstu. Citovat
MatrixArwen Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 Když na to tak koukám, tak bych se skoro taky vdávala:D:D:D Ale já si nejdřív musím koupit sedmu:D...tý by to na fotkách slušelo:aut Tak to se asi nevdám.:D:D PS:Jinak opravdu moc pěkný fotky...všechny...ono přece většinou je to \"jednou\" za život...teoreticky jednou to je poprvé...pak je to podruhé, potřetí a to už není ono...a v ten den jsou všechny fotky pěkný [upravil dne 6/9/09 MatrixArwen] Citovat
Medvěd Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 Původně zaslal: MatrixArwen Když na to tak koukám, tak bych se skoro taky vdávala:D:D:D Tak po vyslovení téhle myšlenky má chudák Chosé už jen dvě možné varianty: a) vyslyšet Tvé přání b) vzít nohy na ramena a prchat a prchat a prchat a ............. jednou vyhrajou orienťák a už by se brali Citovat
MatrixArwen Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Medvěd: :D:D:D:D Bez přemýšlení můžu říct, že kdybych před ním řekla tuto větu, tak by volil variantu B! Ale bát se nemusí, já se vdávat nechci a nebudu chtít:roker Ale musím uznat, že jsem se lámala smíchy, když jsem to četla:D Citovat
bubakkaja Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Ja mel bavora 525 ale bylo to davno ted mel svatbu synovec a ja jezdil timto mel jsem to pujcene od kamarada [upravil dne 16.9.09 bubakkaja] Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 zenich Scratch [upravil dne 17/9/2009 Scratch] Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 nevesta Scratchova [upravil dne 17/9/2009 Scratch] Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 nevesta 2 [upravil dne 17/9/2009 Scratch] Citovat
destiny Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Když to tady vidím, já si na tyhle \"vopičárny\" nepotrpím. Teď se mi ženil kamarád a jeho svatba byla přesně podle mého gusta (taky jsem ho v tom svatebním stylu podporoval). Měl na svatbu určitý finanční obnos a zhodnotil to slovy: Buď můžeme udělat klasickou nudnou svatbu pro 50 lidí někde na strašný radnici + žranice v restauraci / nebo pojedeme sami dva na super týden v hotelu na pobřeží Half Moon Bay, California a tam se na útesu vezmeme: Je to náš velký den a nechápu proč mám zvát tetičky strýčky sestřenice, bratrance což jsou lidi, se kterými si stejně nemám co říct a dělat pro ně nějaký maškarády a divadýlko, pak jim dát nažrat a napít a stejně mě pak pomluví - kašlu na to. Poslal jen svatební oznámení a bylo. Prostě si s manželkou udělali krásný pohodový svatební den, bez strasu se svatebními šaty, jídlem, auty, dorty, kadeřníky a podobnými nesmysly a musím říct, že to byla fakt paráda. Měli sebou jen svědky a perfektně si to užili. Takhle by podle mého měla vypadat svatba. Večer si dali v hotelu super večeři a víno. Prostě svatby které tu jsou na fotkách v tomto vláknu jsou pro mne přežitek a já bych takovou svatbu určitě nechtěl Šimova svatba byla přesně podle mého gusta. (doufám, že moje nastávající bude mít na věc stejný názor). Foto ze svatby je zde: Šíma a Květa (Jen mi pak Šimon říkal, že narazil v ČR opět na hroznou birokracii, aby jim uznali sňatek. Prostě to ty staré báby na úřadu nedokázaly pochopit, že se nebrali na radnici) Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 no vidis a ja to delal pro moji 80 letou babicku a myho 90 letyho strejdu, ktery se na to strasne tesili a jsem moc rad, ze se jim libilo. Kazdy si prece udela svatbu takovou, jakou chce. Ja chtel tuhle, mel jsem ji. Kdybych chtel jet na utes, pojedu na utes. Asi tak...... Citovat
destiny Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 2 Scratch: já to nemyslel jako vnucování názoru. Pochopitelně si svatbu udělá každý jak chce. Já jsem jen napsal můj názor, že se mi tenhle svatební \"stejnokroj\" nelíbí. (nazdobená auta, mraky příbuzných, nevěsta v šatechm ve kterých se nemůže ani hnout, litry chlastu a kýble žrádla, radnice (příp. kostely) atd.) Prostě proč? Když se podívám na svatby kolem sebe (i tady na fotky), tak jsou skoro všechny jak přes kopírák (kadeřník, šaty, kytka, auta, obřad, a pak už jen žranice a chlastačka až do rána). Všichni vystresovaní z příprav, aby všechno přesně klaplo, jinak by nás sousedovic Mařka pomluvila v celé dědině... Prostě si myslím, že svatební den má být o dvou lidech a romantickém poklidném průběhu. Ne o řízku se salátem, panácích na baru, zvracení do křoví a halekání u muziky do ranních hodin. Prostě sorry, já to chci jinak. (svou svatbu budu dělat hlavně pro sebe a ne pro příbuzné, kteří se na to těší - bez rozdílu věku). Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 tesit se pochopitelne zacali, az kdyz jsem jim oznamil, ze se budeme brat :-) vidis, je to o lidech, ja vubec neresil, co kdo na to rekne, je to moje svatba a ja, teda vlastne my si ji uzili. Spousta lidi cekala na strevicek (cesky zvyk) a my misto toho tancovali u tyce . Vystresovanej jsem byl jen z toho, kolik mi prijede pazoutu, abych mel dostatek masli :-). Pribuzenstva jsme meli sotva polovinu z celkoveho poctu, zbytek byli znami a kamaradi :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 nepletu se, ze jsi jednou zde psal, ze se neozenis??? Citovat
destiny Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Původně zaslal: Scratch nepletu se, ze jsi jednou zde psal, ze se neozenis??? Nepleteš Ani to zatím nemám v plánu. Ale pokud k tomu dojde, tak to bude někde v tichosti. Citovat
destiny Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Původně zaslal: ozzy56 destiny rozhodně jsi nepřekvapil... Nechápu Co tím myslíš? Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 to chapu, my meli svatbu relativne velkou, a i me mrzi, ze jsem si nestihl se vsema popovidat. Zase na druhou stranu, nikdy uz vice tolik lidi na zahradu. Byl to fofr, ale garden party se snad povedla :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.