Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jedu si to takhle po dalnici teplota motoru vklidu na 90ce, pak najednou kolona (mini) a za chvili koukam ze se mi rozsvitila STOPka a hle, teplota motoru 110 stupnu a neslysim saharu. Nastesti se ta kolona hned rozjela a ja se opet vratil na tu 90ku. Takze predpokladam, ze spinace sahary jaksi nespinaji. Uz se tady na foru sahary parkrat resili, ale na 405 ku jsem nenasel dotaz, kde jsou umisteny tyhle spinace pro saharu.

Odesláno

mám dotaz k tématu. ale všeobecnější.

reguje spínač sahar na teplotu motoru, nebo teplotu vody?

jde o to že když mi prdne hadice a ztratí se voda, tak jestli se sepnou sahary nebo ne?

Odesláno

Sínač sahary obecně je umístěn na chladiči.

Pokud uteče voda, nebo i pokud zůstane zaseklý termostat v poloze zavřeno a voda nejde přes chladič, sahary vůbec nesepnou.

Odesláno

Takze je taky mozny ze mam seknuty termostat a neprepina na velky okruh?

Jak to poznat? (zahrat motor a chladic bude studeny = seknuty termostat)

Odesláno
Napsán autorem oddie

Sínač sahary obecně je umístěn na chladiči.

Pokud uteče voda, nebo i pokud zůstane zaseklý termostat v poloze zavřeno a voda nejde přes chladič, sahary vůbec nesepnou.

tak mi došlo, že i kdyby to reagovalo na teplotu motoru a nebyla v chladiči voda, tak by ty sahary foukali stejně zbytečně.

asi holt budu muset zapojit tu kontrolku přehřívání a teploměr. jenže kdybych věděl jak a hlavně kam :mad:

Odesláno

Hele Zoby, až budu mít příští týden po těch drsných zkouškách tak ti s elektrikou klidně pomůžu, v zapojení kontrolky teploměru nevidím žádný problém. Pokud máš zájem tak mi napiš - veškeré kontakty jsou uvedeny tady kolem - mejl, ICQ, telefon, U2U. :papa

[Editován dne 20/5/04 jiri.wolf]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...