Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

venkovní teploměr-ukazuje víc než je skutečně

Recommended Posts

Guest Lukas4469
Odesláno

mám peugeot 406 r.v. 97 a venkovní teploměr mi ukazuje o 6 stupňů víc než je doopravdy, poradte někdo prosím co s tím...:(

Odesláno

Ja bych vyzkousel odpojit konektor v pravejch prednich dverich prostrikl konakty a zase slozil. Protoze teplotni cidlo je ve zpetnem zrdcatku (teda alespon u 306 ale to bude stejne) a cestou je konektor ve dverich. Pokud je tam nejakej prechodovej odpor tak by to mohlo ukazovat spatne. Tom

Odesláno

No asi to nebude ten případ, ale já sem onehdá čučel na to, proč mám v káře furt -8 když v tv a všude říkali že je -2 a pak sem poprvé narazil na různý teploty :)

Třeba teď

Teplota byla -2 °C a rosný bod byl -7 °C. Teplota sa zdála být -8 °C.

http://pocasi.divoch.cz/brno.php

Ono v té káře, pokud není mezi barákama a fouká na ni háfo, tak jestli to dobře chápu, není problém mít -8 a o 200m dál mezi barákama - má soused -2 :)

Guest Lukas4469
Odesláno

tak sem zkusil prostříkat a prohejbat všechny spoje a dráty co vedou od displeje k čidlu a je to pořád stejný venku je -2 a mě to ukazuje +5 když je venku +1 já mám +8 :(

Odesláno
Původně zaslal: Demo

no zkusil bych nove cidlo.... mozna blby napad, ale pokud je to v zrcatku, tak nemuze cidlo ovlivnovat vyhrev?

Žeby na to francúzski inžinieri doteraz neprišli?:myslim:D

Bude vadné čidlo.

Guest servisman
Odesláno

nové čidlo je pěkná pálka,zkus jen pohledat a je tu někde jak jej nahradit termistorem a odpory cena okolo 20Kč.Sice má nějakou odchylku ale u mne to dělalo +- 2 st oproti origo.Pak jsem si sehnal co tam má býti a vše OK.

Pokud jsem měl zaplý ohřev tak to nikdy nemělo vliv na teplotu-čidlo.

Guest Lukas4469
Odesláno

výhřev na to nemá vliv, teplota je pořád stejná, musim sehnat nové čidlo, nevíte někdo o nějakym???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...