dr MARTINS Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Jaký typ žárovek je v obrysovejch světlech u peugeot 206? Mám v autě xenony a ty originální žárovky v obrysovejch světlech mi kazí vzhled ze předu :-) nevíte teda někdo kde pořídit bílí žárovky? Díky za odpovědi Citovat
Ferry Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 celosklenene oznacene jako T10, muzes zkusit sehnat Osram CoolBlue ale moc velke zlepseni necekej, vetsinou se ke xenonum davaji LED zarovky v provedeni T10, ovsem ty nejsou samozrejme s atestem 8SD pro provoz na verejnych komunikacich ( stejne tak jako prestavbove sady xenonu ) kdyz uz tak to chce sehnat LED ne s kulatym vrskem, ale rozptylkovym ( LED ma misto cepicky vystroustruzeny kuzel smerem dovnitr ) - sviti pak ne bodove, ale rozptylene Citovat
AnotherOne Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: antal myslíš parkovačky? jj čo iné. Citovat
antal Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 No ja som si povedal že to bude blba otazka ale nedalo mi Citovat
dr MARTINS Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 Mno tak jelikož tam mám ty xenony tak to že to nemá atest nějak řešit nebudu. Jinak se snažim si pořizovat věci výhradně s atestem, ale tohle asi fakt řešit nebudu. Než to půjde na technickou tak je vyměnim zase zpět a bude to :-) Citovat
antal Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Tak to si kup jednoznačne diodi a najlepšie ked ich je v jednej patici viac.Ked je len jedna stoji to na H... ...ja mam v jednej patici 5 kusov a nemožem sa stažovat. Citovat
antal Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Cez kamoša ktorý ma kamoša a ten to kupuje od vietnamca:D .Už si videl ako svietia? Citovat
Bobo.KH Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Původně zaslal: antal Tak to si kup jednoznačne diodi a najlepšie ked ich je v jednej patici viac.Ked je len jedna stoji to na H... ...ja mam v jednej patici 5 kusov a nemožem sa stažovat. Ja tam mam jen jednu a sem stim take spokojeny.Jen komu to vadi sou poldove:D:D:D:P Citovat
antal Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Původně zaslal: Bobo.KH Původně zaslal: antal Tak to si kup jednoznačne diodi a najlepšie ked ich je v jednej patici viac.Ked je len jedna stoji to na H... ...ja mam v jednej patici 5 kusov a nemožem sa stažovat. Ja tam mam jen jednu a sem stim take spokojeny.Jen komu to vadi sou poldove:D:D:D:P Neviem ake maš ty ale čo mal kamarat tie klasicke jedno bodovky tak to oproti mojim nestoji zato...a strašne praskaju Citovat
antal Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 A na policiu v našich spoločnych končinach Bobo.KH chvala bohu nemam štastie:D Citovat
Bobo.KH Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: antal Původně zaslal: Bobo.KH Původně zaslal: antal Tak to si kup jednoznačne diodi a najlepšie ked ich je v jednej patici viac.Ked je len jedna stoji to na H... ...ja mam v jednej patici 5 kusov a nemožem sa stažovat. Ja tam mam jen jednu a sem stim take spokojeny.Jen komu to vadi sou poldove:D:D:D:P Neviem ake maš ty ale čo mal kamarat tie klasicke jedno bodovky tak to oproti mojim nestoji zato...a strašne praskaju Jo je pravda ze sviti min,ale jak sis mohl vsimnout na fotce tak mi to staci.Za ty co tam mam sem dostal pokutu 200kc.To je na jedno svetlo kilco.Vem si kdybych mel v jednom svetle 5diod a polda se blbe vyspal :bachaa dal mi za kazdou diodu kilco tak to mam za litra:D:D:D:D.Takle sem to mel jen za 200kc.Necham tam ty co tam mam.:D Citovat
antal Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 No lenže ty ich maš domodra tak to policajtov pritahuje ako magnet Citovat
Kekros Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: Rejty proste bilé ledky a hotovo bílé ledky mají stejně drobet nádech do modra Citovat
dr MARTINS Odesláno 16. únor 2009 Autor Odesláno 16. únor 2009 Mě teda zatim policajti nestavěli, a to nejsem žádný svatoušek. Xenony a modrý podvozek, no nevim jak bych z toho vyšel. Bílé parkovačky už mě nemůžou nijak rozhodit. Citovat
antal Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: Kekros Původně zaslal: Rejty proste bilé ledky a hotovo bílé ledky mají stejně drobet nádech do modra Ja ich mam biele,už ani bielšie byt nemožu:) Citovat
Kekros Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: antal Ja ich mam biele,už ani bielšie byt nemožu:) Tak to se máš, já jsem dal 10 mm vysocesvítivé bílé ledky a stejně to vypadá do modra Citovat
dr MARTINS Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Mno tak se mi napoprvné nepodařilo koupit správně. Jedu vyměnit a zkusim to napodruhé :-) [upravil dne 18/2/09 dr MARTINS] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.