Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mám problém každé ráno mě bliká kontrolka airbagu,ale jenom když je teplota pod nulou,protože odpoledne když je nad nulou tak mi to nebliká:myslimTak nevím čím by to mohlo bejt:myslimNapadlo mě že by mohlo být špatné čidlo airbagu,ale to nevím kde je:myslimA vubec jestli je to čidlem?

Máte někdo s tím zkušenosti??

Děkuji za rady.

Odesláno

prohlidni nejdrive konektory pod prednima sedackama - oranzove, pri vypnutem klicku rozpojit, napruzit kontakty a radne spojit

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

prohlidni nejdrive konektory pod prednima sedackama - oranzove, pri vypnutem klicku rozpojit, napruzit kontakty a radne spojit

Super děkuji hnedka zítra na to kouknu.

Jen mám dotaz dostanu se k těm konektorům aniž bych musel vyndávat sedačky???

A dodatek mám jenom 2x airbag.Což je mě divny proč jsou zrovna konektory pod sedačkou a nee někde v palubovce:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Zdenda-406

Původně zaslal: Ferry

Super děkuji hnedka zítra na to kouknu.

Jen mám dotaz dostanu se k těm konektorům aniž bych musel vyndávat sedačky???

A dodatek mám jenom 2x airbag.Což je mě divny proč jsou zrovna konektory pod sedačkou a nee někde v palubovce:myslim

nejsem nějakej odborník ale řek bych že to budou konektory k piropatronam u pásu který tě při vystřeleni pytle přitáhnou do sedačky....

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Jj, skontroluj konektory, ja ich napravam priblizne kazdych 6 mesiacov, uz som si zvykol:D

ja som ich odstrihol,zaletoval,zaizoloval a mám pokoj:super

[upravil dne 13/2/09 MrVain]

Odesláno

spis je divny,pac zabitovi to dela taky jen kdyz je nizka teplota nebo vysoka,ted nevim,ale pri urcity teplote mu to bika a pri urcity ne! jinak to jsou kabely k pyropatronam,ale to uz ti tady psali! kazdopadne pokud mas moznost,sedacky uvolni aspon ze dvou sroubu,vse se ti bude delat lepe! tak jsem kontakty ustrihnul a na pevno pripajel,ale stejne,az uvidis jaky tam pouzili kabel (debilove) tak pochopis proc to ztraci kontakt a kor u 3 dvirka,kde s tou sedacku porad soupu!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...