Zdenda-406 Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Ahoj mám problém každé ráno mě bliká kontrolka airbagu,ale jenom když je teplota pod nulou,protože odpoledne když je nad nulou tak mi to nebliká:myslimTak nevím čím by to mohlo bejt:myslimNapadlo mě že by mohlo být špatné čidlo airbagu,ale to nevím kde je:myslimA vubec jestli je to čidlem? Máte někdo s tím zkušenosti?? Děkuji za rady. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Mohli by to zpusobovat konektory pod řidičovou sedačkou, dělá to problemy dost často, myslim že je to oranžovej konektor Citovat
Ferry Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 prohlidni nejdrive konektory pod prednima sedackama - oranzove, pri vypnutem klicku rozpojit, napruzit kontakty a radne spojit Citovat
Zdenda-406 Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: Ferry prohlidni nejdrive konektory pod prednima sedackama - oranzove, pri vypnutem klicku rozpojit, napruzit kontakty a radne spojit Super děkuji hnedka zítra na to kouknu. Jen mám dotaz dostanu se k těm konektorům aniž bych musel vyndávat sedačky??? A dodatek mám jenom 2x airbag.Což je mě divny proč jsou zrovna konektory pod sedačkou a nee někde v palubovce:myslim Citovat
wooody Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: Zdenda-406 Původně zaslal: Ferry prohlidni nejdrive konektory pod prednima sedackama - oranzove, pri vypnutem klicku rozpojit, napruzit kontakty a radne spojit Super děkuji hnedka zítra na to kouknu. Jen mám dotaz dostanu se k těm konektorům aniž bych musel vyndávat sedačky??? A dodatek mám jenom 2x airbag.Což je mě divny proč jsou zrovna konektory pod sedačkou a nee někde v palubovce:myslim nejsem nějakej odborník ale řek bych že to budou konektory k piropatronam u pásu který tě při vystřeleni pytle přitáhnou do sedačky.... Citovat
Qcko Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Jj, skontroluj konektory, ja ich napravam priblizne kazdych 6 mesiacov, uz som si zvykol:D Citovat
MrVain Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: Qcko Jj, skontroluj konektory, ja ich napravam priblizne kazdych 6 mesiacov, uz som si zvykol:D ja som ich odstrihol,zaletoval,zaizoloval a mám pokoj:super [upravil dne 13/2/09 MrVain] Citovat
oni Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 spis je divny,pac zabitovi to dela taky jen kdyz je nizka teplota nebo vysoka,ted nevim,ale pri urcity teplote mu to bika a pri urcity ne! jinak to jsou kabely k pyropatronam,ale to uz ti tady psali! kazdopadne pokud mas moznost,sedacky uvolni aspon ze dvou sroubu,vse se ti bude delat lepe! tak jsem kontakty ustrihnul a na pevno pripajel,ale stejne,az uvidis jaky tam pouzili kabel (debilove) tak pochopis proc to ztraci kontakt a kor u 3 dvirka,kde s tou sedacku porad soupu! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.