Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Někteří fóristi sem píší fakt jenom z recese, teda totální pičoviny, a to platí pro všechny vlákna. Kdyby tomu tak nebylo, tak těch vláken je tu o třetinu méně i příspěvků v nich.

Ne nadarmo se toto fórum v létě 2012 totálne přibrzdilo, normální lidi totiž pochopili, že je to samý grc. No i tak se snažím psát sem vlastní zkušenost a ne smyšlenky.

Znova opakuji, ani v servise PEUGEOT nedostaneš praktickou, použitelnou radu. Toto fórum by mělo tyto mezery zaplnit, ale to bych asi chtěl mnoho...

Odesláno

jak se může někdo ptát po kolika km mněnit olej, však je to dané jasně manuálem. Mám tu donekonečna opakovat, že ani servismani nedokázali třeba odpovědět na otázku

\"proč se nedá z motoru vypustit všechen olej\" ? Je to prostě výrobní chyba v kontsrukci olejové vany, můžeš se posrat, ale min. 2dl starého oleje ti v motoru zůstane a ním

si znehodnotíš nový olej. Zeptej se na to v servise a budou ti blbě čumět do obličeje a tvrdit že je to nemožné. Tak potom ser na ně.

Odesláno
Někteří fóristi sem píší fakt jenom z recese, teda totální pičoviny, a to platí pro všechny vlákna. Kdyby tomu tak nebylo, tak těch vláken je tu o třetinu méně i příspěvků v nich.

Ne nadarmo se toto fórum v létě 2012 totálne přibrzdilo, normální lidi totiž pochopili, že je to samý grc. No i tak se snažím psát sem vlastní zkušenost a ne smyšlenky.

Znova opakuji, ani v servise PEUGEOT nedostaneš praktickou, použitelnou radu. Toto fórum by mělo tyto mezery zaplnit, ale to bych asi chtěl mnoho...

Sem si nějak vzpomněl na tvoje první příspěvky o odtajněných projektech NASA a tebletách do nádrže :D:D:D což ovšem v kontrastu s výrazem \"totální pičoviny\" dává teprve tan pravý smysl :papa

Odesláno

...no koblih, hlavně když fakt máš s těma tabletama konkretní zkušenosti, o čem pochybuji. Já je dodnes používám, ale po tom co jsem se o nich zmínil na fóru, a zejména \"zainteresovaných\"

ohlasech na ně, raději zaujímám roli \"moudřejší ustoupí\".

Odesláno

musím dát za pravdu, že ten olej z motoru 1.4 8V se celý vypustit prostě nedá, ten prolis směrem dovnitř vymyslel asi největší debil v pežotu, ani autorizák nebyl schopen odpovědět, proč to tak udělali...

[upravil dne 11/11/12 21:38 od ozzy56]

Odesláno

tak psát sem může pouze přihlášený... tablety fakt už nepropaguji, jen konstatuji že mému autu stále prospívají a spotřeba klesla, a drží se na mě vyhovující úrovni /5,7 l/100km/.

A co se týká toho zbytku oleje v motoru, už mám na to přípravek. Je to jednoduchá odsávačka z ohnutou gumovou hadičkou. Tu prostrčím otvorem od výpustného šroubu a je to.

Odesláno
A co se týká toho zbytku oleje v motoru, už mám na to přípravek. Je to jednoduchá odsávačka z ohnutou gumovou hadičkou. Tu prostrčím otvorem od výpustného šroubu a je to.

Ešte sa vráti ku tomu oleju. Predpokladám že pri výmene oleja robíš aj preplach motora lebo keď ti ten 1dcl či 2dcl zostatkového starého oleja znehodnotí novú olejovú náplň tak aj po stenách motora zostáva časť oleja a nato by si dlho čakal kým by vytiekol ;).

[upravil dne 12/11/12 00:19 od Judes]

Odesláno

je dost odvazne mysliet si ze ked odkrutis vypustnu skrutku tak ze vytecie vsetok olej :D a je uplne jedno ze ci je to peugeot alebo ina znacka jednoducho sa to nedaa iba ze by si si motor rozobral do srobicky vyumyval diely a pak namazal novym olejom a zlozil a nalial celu napln celkom dobre hobby kazdych 20 000 -30 000 km :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...