Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Môj problém spočíva v tom,že pri prejazde zákrutou mi začne hádzať pravé predné koleso.Menil som disk aj pneumatiku a zrepasoval som aj celú poloos ale problém stále pretrváva.Prosím pomôžte mi,som už z toho zúfalí.Dík.

Odesláno

Môže to robiť nejaká nadmerná vôľa v spojitosti s tým kolesom.

- čap riadenia pri kolesi alebo na spojovačke

- zvislý čap na ramene

- silentbloky ramena, najkôr zadný

Ak toto všetko bude v poriadku tak potom asi jedine geometria.

Odesláno

Homokineticky klb je v poriadku ? staci ak je trochu prihrdzaveny a potom podtrhva az sklbe s volantom a hadze kolesom.

[upravil dne 14/2/09 Finkis]

Odesláno

Robil som GO prednej napravy a hlavne poloosi tiez to sklbalo mal som vybitu salku klbu za stredovym loziskom, ktore bolo rozsypane. Ihlicky na jednom lozisku uz neboli cize problem moze byt aj niekde tam. Neviem v akom rozsahu a kto ti to robil no verim len tomu co vidim a urobim si sam. Kamarat kupil 405 a chlap mu tvrdil, ze tam bola GO prednej napravy robena dokonca ukazoval aj fakturu a bola tam aj nejaka nalepka tej firmy, no ked sme tam pre istotu mrkli a sli menit manzety prisli sme na to, ze to videli a robili s vrtulnika.

Odesláno

Možno máš pravdu že ten kto to robí ťa môže podraziť a nespraví to tak ako má.Ja nie som mechanik a robí mi to bratov kámoš,ale to tiež nemusí byť zárukou úspechu.Ten vravel že menil aj homokinet ktorý je na poloosi v prevodovke a ešte niečo,ale ja do toho až tak nevidím,no problém stále rovnaký bez zmeny.:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...