Martint79 Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Môj problém spočíva v tom,že pri prejazde zákrutou mi začne hádzať pravé predné koleso.Menil som disk aj pneumatiku a zrepasoval som aj celú poloos ale problém stále pretrváva.Prosím pomôžte mi,som už z toho zúfalí.Dík. Citovat
Martint79 Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Menil som aj čapy a stale problém Citovat
pastorek Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Môže to robiť nejaká nadmerná vôľa v spojitosti s tým kolesom. - čap riadenia pri kolesi alebo na spojovačke - zvislý čap na ramene - silentbloky ramena, najkôr zadný Ak toto všetko bude v poriadku tak potom asi jedine geometria. Citovat
Marcel505 Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Máš správně dotaženou matici náboje? Dotahuje se asi na 265 Nm... A co ložisko v kole? Je ok? Citovat
Martint79 Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 Ložisko som menil,ale skúsim skontrolovať tu maticu náboja a dotiahnúť to na tú hgodnotu ako píšeš a uvidíme.Zatiaľ dík Citovat
jozocz Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Ja to pred TK hodím na predbežnu prehlaidku a tám mi zistia vole na náprave. Citovat
Finkis Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Homokineticky klb je v poriadku ? staci ak je trochu prihrdzaveny a potom podtrhva az sklbe s volantom a hadze kolesom. [upravil dne 14/2/09 Finkis] Citovat
Martint79 Odesláno 14. únor 2009 Autor Odesláno 14. únor 2009 pri repasovaní napravy sa menil aj homokinetický kĺb takže preto neviem kde môže byť problém Citovat
Finkis Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Robil som GO prednej napravy a hlavne poloosi tiez to sklbalo mal som vybitu salku klbu za stredovym loziskom, ktore bolo rozsypane. Ihlicky na jednom lozisku uz neboli cize problem moze byt aj niekde tam. Neviem v akom rozsahu a kto ti to robil no verim len tomu co vidim a urobim si sam. Kamarat kupil 405 a chlap mu tvrdil, ze tam bola GO prednej napravy robena dokonca ukazoval aj fakturu a bola tam aj nejaka nalepka tej firmy, no ked sme tam pre istotu mrkli a sli menit manzety prisli sme na to, ze to videli a robili s vrtulnika. Citovat
Martint79 Odesláno 17. únor 2009 Autor Odesláno 17. únor 2009 Možno máš pravdu že ten kto to robí ťa môže podraziť a nespraví to tak ako má.Ja nie som mechanik a robí mi to bratov kámoš,ale to tiež nemusí byť zárukou úspechu.Ten vravel že menil aj homokinet ktorý je na poloosi v prevodovke a ešte niečo,ale ja do toho až tak nevidím,no problém stále rovnaký bez zmeny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.