Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, možná mám hloupej dotaz ale jak zjistím jestli originální rádio má nějaký bezpečostní kód, mněl jsem už 406ku a tam byl v service k originálnímu rádiu 4 místný kód, teď jsem pořídil kombíka 406 (model 2001) a v servisce žádnéj kód není, bojím se ho tedy odpojit aby pak ještě fungovalo. Je tu někdo kdo má přehled jak to s těmi kódy je ? jsou na všech origo rádiích?

předem děkuju za odpovědi a omlouvám se pokud to tu někde je, hledal jsem ale nenašel.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Ty uz se bat odpojit baterku nemusis.

Tak tak. U nového modelu je rádio \"spárováno\" s BSI takže výpadek proudu neuškodí, alespoň co se rádia týká. ;)

Jen mne štve, že při novým připojení si to rádio nic nepamatuje (stanice, nastavení výšek apod.). Philips u starýho modelu s tím neměl problém. :(

[upravil dne 12/2/09 Dave_k]

Odesláno

S dovolenim vyuziji rozpravu o radiu a BSIcku. Kdyz vezmu moje radio a zapojim jej v jine new 406ce, tak budu muset udelat nove sparovani? Bude stacit natukat kod nebo to musi udelat servis?

Zadny kod k radiu totiz nemam a radio hodlam prodat. Prolezl jsem pred par dny cele forum a nedohledal jsem jasne \"ano/ne\".

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

Sakra prace. Dik za info. Tipuju, ze to musi udelat servis a doma si to majitel neudela. Tipuju spravne?

Velmi správně. Teda pokud nemáš doma diagnostiku. ;)

Odesláno

Takze kdyz ho vymontuju tak je tedy neprodejné pokud sem to pochopil zprávně, mám totiž své na CD a rád bych ho vyměnil a tohle poskytl někomu za drobnou ůplatu.

Odesláno
Původně zaslal: koldam1

Takze kdyz ho vymontuju tak je tedy neprodejné pokud sem to pochopil zprávně, mám totiž své na CD a rád bych ho vyměnil a tohle poskytl někomu za drobnou ůplatu.

Je prodejné. Pak se ale musí na diagnostiku. ;)

Já sám jsem takové nedávno koupil. Teď se ještě dostat na diagnostiku. :D

Odesláno

Sakra, já se domlouval s ChodCem, že bych koupil jeho s CD, ale chci to spiš pro pocit. Posloucham hlavně radio. No uvidim. Dej vědět, kolik stala dia. Mam strach, že neznačková nebude mít dostatečnej rozsah softu...?

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Dej vědět, kolik stala dia. Mam strach, že neznačková nebude mít dostatečnej rozsah softu...?

Nebude. Chce to Planet diagnostiku. Teda alespoň si to myslím. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...