koldam1 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Ahoj, možná mám hloupej dotaz ale jak zjistím jestli originální rádio má nějaký bezpečostní kód, mněl jsem už 406ku a tam byl v service k originálnímu rádiu 4 místný kód, teď jsem pořídil kombíka 406 (model 2001) a v servisce žádnéj kód není, bojím se ho tedy odpojit aby pak ještě fungovalo. Je tu někdo kdo má přehled jak to s těmi kódy je ? jsou na všech origo rádiích? předem děkuju za odpovědi a omlouvám se pokud to tu někde je, hledal jsem ale nenašel. Citovat
Dave_k Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Ty uz se bat odpojit baterku nemusis. Tak tak. U nového modelu je rádio \"spárováno\" s BSI takže výpadek proudu neuškodí, alespoň co se rádia týká. Jen mne štve, že při novým připojení si to rádio nic nepamatuje (stanice, nastavení výšek apod.). Philips u starýho modelu s tím neměl problém. [upravil dne 12/2/09 Dave_k] Citovat
ChodeC Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 S dovolenim vyuziji rozpravu o radiu a BSIcku. Kdyz vezmu moje radio a zapojim jej v jine new 406ce, tak budu muset udelat nove sparovani? Bude stacit natukat kod nebo to musi udelat servis? Zadny kod k radiu totiz nemam a radio hodlam prodat. Prolezl jsem pred par dny cele forum a nedohledal jsem jasne \"ano/ne\". Citovat
genzer Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Pokud mas clarion,tak se musi sparovat s novou BSI.jinak bude piskat do repro;) Citovat
ChodeC Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Sakra prace. Dik za info. Tipuju, ze to musi udelat servis a doma si to majitel neudela. Tipuju spravne? Citovat
Dave_k Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: ChodeC Sakra prace. Dik za info. Tipuju, ze to musi udelat servis a doma si to majitel neudela. Tipuju spravne? Velmi správně. Teda pokud nemáš doma diagnostiku. Citovat
koldam1 Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Takze kdyz ho vymontuju tak je tedy neprodejné pokud sem to pochopil zprávně, mám totiž své na CD a rád bych ho vyměnil a tohle poskytl někomu za drobnou ůplatu. Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: koldam1 Takze kdyz ho vymontuju tak je tedy neprodejné pokud sem to pochopil zprávně, mám totiž své na CD a rád bych ho vyměnil a tohle poskytl někomu za drobnou ůplatu. Je prodejné. Pak se ale musí na diagnostiku. Já sám jsem takové nedávno koupil. Teď se ještě dostat na diagnostiku. Citovat
kupák Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Sakra, já se domlouval s ChodCem, že bych koupil jeho s CD, ale chci to spiš pro pocit. Posloucham hlavně radio. No uvidim. Dej vědět, kolik stala dia. Mam strach, že neznačková nebude mít dostatečnej rozsah softu...? Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: kupák Dej vědět, kolik stala dia. Mam strach, že neznačková nebude mít dostatečnej rozsah softu...? Nebude. Chce to Planet diagnostiku. Teda alespoň si to myslím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.