omar Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Zdarec, mam menši problém vím ze se opakuji ale nic co je tu o tom psane mi nepomohlo, strašně moc se mi mlži okna zevnitř a to i když stoji delši dobu. Na oknech je vysrážena úplně voda nejenom zamlženy.Klima pomáha pouze na předni skla na zadních je furt voda, spreje a různe utěrky sem již vyzkoušel ale nic nepomoha, proto se ptám jestli nevíte kde najdu klapku ktera přepiná mezi vnitřním koloběhem a venkovním koloběhu vzduchu vevnitř v autě, to tlačítko vim kde je, Diky za odpovědi. Citovat
OK406 Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Více zde a nebo tady: [upravil dne 10/2/09 OK406] Citovat
omar Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 diky za odpoved jak sem již psal výše tak mi nejde o ten cudlik v aute (kterej to je vim) ale de mi o to kde najdu tu klapku nekde u ventilatoru, jestli treba neni furt zavrena i když má byt otevrena. Citovat
Kekros Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 A co pylový filtr ? ten taky dost napomáhá, když je špatnej , aby se auto dost mlžilo, ale zase až takhle jak píšeš asi ne Citovat
omar Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: Kekros A co pylový filtr ? ten taky dost napomáhá, když je špatnej , aby se auto dost mlžilo, ale zase až takhle jak píšeš asi ne Všechny filtry byly měněny na podzim, prave kdyby se jenom mlži ale tam se uplne vysraži kapky vody. Citovat
pastorek Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Zrejme hľadáš toto: [upravil dne 11/2/09 pastorek] Citovat
omar Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 Diky nejspis jo, ale podle toho obrazku nevim kde to je jako celek. Citovat
Vlastyk Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: omar Diky nejspis jo, ale podle toho obrazku nevim kde to je jako celek. Vyndej pylový filtr a pod ním je ta klapka. Citovat
omar Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: Vlastyk Původně zaslal: omar Diky nejspis jo, ale podle toho obrazku nevim kde to je jako celek. Vyndej pylový filtr a pod ním je ta klapka. diky Citovat
El-Chio Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Jasne je to pod pelovym fiptrom nad ktorym je este jeden plast je to na spolujazdcovej strane... Ale hlavne ked budes zistovat, ci funguje alebo nie tak vypni klimu, ja som sa na tom vystresoval jak maly chlapec. Mal som pustenu klimu a bez toho aby som zavrel klapku bola zatvorena..... Ale to bolo v lete teraz by to nemalo robit. Citovat
omar Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: Yantschi kurenie mas ok? jj funguje perfektne Citovat
lubokpz Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Napadlo ma (možno hlúposť), či náhodou nemáš zapchaté výduchy vzduchu v kufri. Potom by vzduch v aute cyrkuloval dookola a mohol sa zrážať na oknách. Citovat
omar Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 blbost to neni ale dival sem se a zadne otvory sem tam nenasel, je pravda ze v kufru mam vysrazenou vodu na výku, kdyžtak prosimte kde je najdu Citovat
AnotherOne Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Nestráca sa ti voda v chladení? Možno máš deravý radiátor klímy a uniká z neho vlhkosť. Malo by to byť cítiť nosom - je to taký typický puch. Únik vody nemusí byť nijak značný, chcelo by to vysledovať za dlhšie obdobie. Citovat
HonzaZ Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Odvětrání kabiny je v kufru napravo pod bočním kobercem. Položka č.40. [upravil dne 12.2.2009 HonzaZ] Citovat
El-Chio Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Teraz ma napadla este jedna vec. Cez leto ked si mal zapnutu klimu tiekla ti voda pod auto? Lebo stava sa, ze sa ten odtok zacpe a voda ide miesto pod auto do kabiny. Skratka ak mas v pohode sanie, a aj prieduchy v kufre a nestrasa sa ti voda, tak jedine voda ktora kondenzuje na tom radiatory to moze byt. Citovat
lubokpz Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: omar blbost to neni ale dival sem se a zadne otvory sem tam nenasel, je pravda ze v kufru mam vysrazenou vodu na výku, kdyžtak prosimte kde je najdu V tapacítungu na pravej strane musia byť vyrobené otvory Citovat
omar Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: lubokpz Původně zaslal: omar blbost to neni ale dival sem se a zadne otvory sem tam nenasel, je pravda ze v kufru mam vysrazenou vodu na výku, kdyžtak prosimte kde je najdu V tapacítungu na pravej strane musia byť vyrobené otvory no tak ty otvory tam nemam podle vseho opoledne se na to mrknu, diky Citovat
omar Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: El-Chio Teraz ma napadla este jedna vec. Cez leto ked si mal zapnutu klimu tiekla ti voda pod auto? Lebo stava sa, ze sa ten odtok zacpe a voda ide miesto pod auto do kabiny. Skratka ak mas v pohode sanie, a aj prieduchy v kufre a nestrasa sa ti voda, tak jedine voda ktora kondenzuje na tom radiatory to moze byt. tak tohle fakt nevim vubec sem si nevsim jestli pode mnou zustava voda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.