Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

startér točí,jisrku to hází,palivo vstřikuje,ale motor nechytá

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.

Zase jsem tu, Tak auto už mám nějak v kupě, cívka zapojená,a všechno skoro taky,ale když chcu nastartovat tak nic.,Díval jsem se že mi to vstřikuje palivo do všech válců zároven a pořád,jiskru to hází,startér se motá,tak proč to nechytá? díval jsem se i do schémat,jak mají zapojeny fousy ze vstřiků a mám to uplně stejně, je to možny že to by stříkalo palivo ze všechn vstřikovačů zároven??? Nějak se mě to nezdá,to by musela být spotřeba jak prase.

[upravil dne 10/2/09 e.n.n.d.y]

Odesláno

Existují systémy, které vstřikují všemi tryskami najednou. Proto by bylo dobré napsat co máš za auto a jaký má systém....

Odesláno

maji vstrikovat vsechny naraz, \"casovani\" do valcu je dano otevrenim ventilu.

jinak me napadaji dve moznosti, proc to nejede:

1./ svicka haze jiskru venku, ale v motoru (pod tlakem) uz ne.

2./ svicka zapaluje ve spatny okamzik (prehazene kabely)

Odesláno

na kabely jsem nešahal, a měly by byt dobře. Když jsem oddělal sání tak jsem zkoušel startovat a normálně ty výpary chytly... a XU9J 1/Z LU2 Jetronic- starší typ..podle schémata by to měl byt tenhle model..a ten podtlak...to by chtělo jiny svíčky???

Odesláno

takže až dám sání tak to bude stříkat tak jak má?? Kdyby to tam chcalo pořád tak to musí mít spotřebu velikou jak svina,ten tam by byl přebytečnej benzín ne??a šel by benzín do výfuku......jinak auto mám peugeot 405 1.9 SRi r.v 1990 a mam tam DDZ a věci z DKZ

Odesláno

Ted jsem to ještě rozdělal,,vydělal jsem svíčky a díval jsem se jak to stříká,,stříká to 1 3 4 2 takže asi dobře,,,a svíčky když vytýhnu a opřu je o sání a startuju tak to taky hází,,,ale když ty svíčky tam dám a startuju tak jde takovy bzučení od vstřikovačů a nebo kabelů...Já tam má škodováckou indukčku,takže tam mám vlastně ten zapalovací kabel z fáva a ostatní peugeot,protože tam ty peugeot tam nepasujou.Zkusím koupit novy kabely,ale nevím

Odesláno

na víčku jsou napsaný čísla kam má každej kabel jít,,,,tak jsem to tam normalně dal,,,pořadí se počítá od převodovky ne?? no a jiskru mě to hází a pořad nic,,ani snahu to nema,když vytahnu svíčky tak jsou prochcany benzínem....já už fakt nevím,,seru se stím už mesíc,

Odesláno

to jsem zkoušel a nešlo to,,tedka jsem ještě zkoušel přehazet čidla,,jedno bylo na převodovce,dvoupinovy konektor,,a na tom bazmeku,jak je pod tím šoupatko přidavnyho vzduchu,tak jsem měl jeden volny konektor,tak jsem to tam dal,a zkusil nastartovat a už to chytlo, asi 3x to šlo, a tedka když točí starter tak jako škytal,jako by to palilo proti startetu, a pak to chytne, a za 3 sekundy to zdechne,to mě dělalo i na začatku,musím se podívat jestli tam jde palivo,,,,,to už bude chtít asi snad doladit,doufam že to neni zas nějakej blaf,aby to chytalo pořadně,,uvidím...tak snad to pude...tedka vychytat rozdělovač..a asi ještě i snímač polohy škrtící klapky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...