Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kecálkové, jaké používáte?  

1. 1. kecálkové, jaké používáte?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

No já jsem dlouho dobu používal ICQ (Trilian), ale s potřebou telefonování jsem přešel na Skype, takže teď už jedině ten...

Ale do práce, kde nám \"zlý admin\" :D odepřel práva cokoliv instalovat, bych potřeboval nějákeho kecálka co se dá spouštět z USB disku... nemáte někdo tip / zkusenosti ?

Odesláno
Původně zaslal: Rotorhead

No já jsem dlouho dobu používal ICQ (Trilian), ale s potřebou telefonování jsem přešel na Skype, takže teď už jedině ten...

Ale do práce, kde nám \"zlý admin\" :D odepřel práva cokoliv instalovat, bych potřeboval nějákeho kecálka co se dá spouštět z USB disku... nemáte někdo tip / zkusenosti ?

Miranda se nemusí instalovat, a daj se na ní nastavit různé porty. Taky proto systémáci většinou zuřej, když ten název slyšej :) Mmch. buď rád, že nemáte zakázaný USBčka, to se dnes ve firmách taky běžně dělá.

Odesláno
Původně zaslal: Rotorhead

V praci mame take zakazano instalovat, a pouzivam www.meebo.com, myslim celkom super a vela mesengerov v kope...

Doma som pouzival mirandu, ale teraz mam QIP Infinium... Na mobilu sem nasel celkem podarenou aplikaci, vola se SLICK, myslim ze je to freeware a vymysleli ju češi...

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Tak já mám v práci kolegu, kterej se mnou mluví tak intenzivně, až jsem smutnej já. ;)

Tak to tě úplně chápu, jsem na tom v práci podobně, ten chlap se měl narodit jako ženská :D

[upravil dne 11/2/2009 Driver]

Odesláno

tak ja jsem na tom asi nejak takhle:

Windows: Miranda IM (MSN, Google Talk, ICQ), Skype

Linux: Pidgin (Google Talk, ICQ), Skype. Docela fajn byl i SIM, ale kdyz jsem ho kdysi pouzival, neslo bejt prihlasenej z vice protokolu najednou. Jinak dalsi vybornej program v tentokrate ovsem psany pro qt je Kopete. Nemit gnome, funguju na nem.

Symbian 3rd S60: Slick (Google Talk, ICQ)

2Rotorhead: zkus si najit a stahnout Miranda Portable (prip. postaci i normalni miranda), na takovyhle veci naprosto idealni vec. Funguje na flashce a navic uplne vsude. Uz se me od par lidi doneslo, ze ikdyz ve skole (VUT) si vsichni s vecma jako je meebo, icq, trilian,... meli utrum, oni mohli bez problemu s mirandou fungovat.

Odesláno

Dlhe roky QIP, spokojnost + Yahoo messenger, je super, len skoda ze v mojom okoli ho nikto nepozna:(, tak ho mam iba na zahranicne kontakty...

...a na telefonovanie mam mobil:blablabla

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...