dravec Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Ahoj, známý se mě ptal jestli dolejvám nějakou srajdu do katalyzátoru, aby se mohl sám vyčistit, jinak, že by se mi mohl zadehtovat a pak je na vyhození, tak jsem se chtěl zeptat, jestli s tím má někdo zkušenosti. A ani jsem nenašel nic kam bych to nalil. Díky;) Citovat
AnotherOne Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Pravdepodobne mal na mysli FAP filter a dolievanie aditíva. To sa ale robí v servise. Citovat
Ferry Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Bursika na tebe a delas to zadarmo nebo za to neco chces, v opacnem pripade by se to dalo povazovat za komercni inzerci a pro tu jsou tu urcita pravidla http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules Citovat
plaz Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 no jak to myslis napad to neni spatnej taky bych bral brakovani fapu Citovat
plaz Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 tak co jak jeto stim fapem dokazes to aby to bylo pryc a v jednotce nehazelo chybu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.