Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Když už jsme konkrétně u těchto kol Tomason TN1, dal by se přesně tento rozměr dát na 406 sedan? Originál ET je kolem 20.

Zdravím,myslím že jsem dával do Čakomova vlákna dvě nebo tři fotky 406 sedan v bílé perleti na těchto kolech.Byla to opravdu pecka,tuším že to byli 18\",ale možná jen 17\",ale opravdu se na to auto hodili jako prdel na hrnec:papa
Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Zdravím,myslím že jsem dával do Čakomova vlákna dvě nebo tři fotky 406 sedan v bílé perleti na těchto kolech.Byla to opravdu pecka,tuším že to byli 18\",ale možná jen 17\",ale opravdu se na to auto hodili jako prdel na hrnec:papa

Jj, byl to 3.0 V6 sedan s 18\" Tomassonama. A fakt parádně tam ta kola pasovala. :super

Jarda: jestli myslíš rozměr jako v odkazu v prvním příspěvku tak tam budou sedět přímo špičkově. :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Jj, byl to 3.0 V6 sedan s 18\" Tomassonama. A fakt parádně tam ta kola pasovala. :super

Jarda: jestli myslíš rozměr jako v odkazu v prvním příspěvku tak tam budou sedět přímo špičkově. :)

Jojo, ten myslím, kde že jsou ta fota??? To chci viděěěět:D:D:D Pneu bych dal 215/45 17.

Odesláno

Jojo, ten myslím, kde že jsou ta fota??? To chci viděěěět:D:D:D Pneu bych dal 215/45 17.

Tak jsem to našel je to tam dole-foceno mobilem,tak že nic moc kvalita.Ale už ty kola nemá,prodával je i Tuning Magazinu tušim za 12-14000kč což není špatná cena

Odesláno

Tak jsem to našel je to tam dole-foceno mobilem,tak že nic moc kvalita.Ale už ty kola nemá,prodával je i Tuning Magazinu tušim za 12-14000kč což není špatná cena

Sakra, sakra sakra....to sem neměl vidět neeee...ty sou....

On tam měl ještě podložky? Já bych nerad, aby mi takhle vylejzaly, protože je to auto na denní ježdění..

Odesláno

Myslím že tam podložky měl,ale jistej si nejsem.Záleží jaký ET ty kola mají,ale to už jistě víš:) Ale opravdu k tomu auto sedí skvěle!

Odesláno

Myslím že tam podložky měl,ale jistej si nejsem.Záleží jaký ET ty kola mají,ale to už jistě víš:) Ale opravdu k tomu auto sedí skvěle!

Přesně. Ty kola jsou fakt nádherný.:mad:

Jardo, podložky by si ani nepotřeboval, s tím ET a rozměrem co je v prvním příspěvku by to bylo dobrý. O 5 mm víc z podběhu než Ouragany a jiný originály což by stačilo. Aspoň by to tak nenahazovalo. :D

Odesláno

Přesně. Ty kola jsou fakt nádherný.:mad:

Jardo, podložky by si ani nepotřeboval, s tím ET a rozměrem co je v prvním příspěvku by to bylo dobrý. O 5 mm víc z podběhu než Ouragany a jiný originály což by stačilo. Aspoň by to tak nenahazovalo. :D

No, nakonec jsem se zase uklidnil, protože cenovka za tato kompletní kola by byla přes 25 000,- včetně pneumatik a zvolil ekonomičtější řešení, tedy zde: . Ale to neznamená že po těch Tomasonech netoužím, ale zatím se mi o nich může jen zdát.. Možná se jednou poštěstí sice nepraktické, ale nádherné coupe 406 a na ni už bych je určitě dal:)

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Tu 406 bilou jsem vicel predloni na Mimoni a musim rict ze z te bile barvy jsem chcal fakt maras :) a mela nadherny zvuk

To jo,bílá perleť je z perletí asi nejhezčí!A ohledně toho zvuku,byl to 3.0 V6 24V a opravdu paráda!
Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Tu 406 bilou jsem vicel predloni na Mimoni a musim rict ze z te bile barvy jsem chcal fakt maras :) a mela nadherny zvuk

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Taky se mi moc líbí. Jen škoda, že je nedělají v 16\". Chci to mít na autě dle TP a gumy mám už v garáži. :(

Tyhle budou pro tebe jako stvořený. :)

Nebo tam nepíšou pravdu, že jsou k dispozici ve všech běžných roztečích.

Odesláno

Taky se mi moc líbí. Jen škoda, že je nedělají v 16\". Chci to mít na autě dle TP a gumy mám už v garáži. :(

Tyhle budou pro tebe jako stvořený. :)

Nebo tam nepíšou pravdu, že jsou k dispozici ve všech běžných roztečích.

No nevypadá to zle, ale nevím jak by se popraly gumy 205/55 R16 s 8\" šíří ráfku a jak by to sedělo bez podložek. :myslim

[upravil dne 10/3/09 Dave_k]

Odesláno

No nevypadá to zle, ale nevím jak by se popraly gumy 205/55 R16 s 8\" šíří ráfku a jak by to sedělo bez podložek. :myslim

Hmm to by asi nedělalo dobrotu.

Doporučené je to takhle: 205/55 R16 5.5 - 7.5 :nevim

Dělalo by to asi velký A z pneu.

Ale takový 225/50 R16 už by se tam krásně vešly. :roker

EDIT: Sakra, vypadá to na 3cm nebo 1cm podložky a to se zrovna tobě líbit nebude: Tu a tu. :nevim

[upravil dne 10/3/09 BoneDaddy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...