Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koľko vás vyšla výmena rozvodov? Mňa vyšli na 427eu ale spokojný som neni, lebo motor stratil výkon a zvýšila sa spotreba. Zajtra to idem reklamovat. 407 sw 1,8

Odesláno

inak, este som sa chcel spytat, popolnik je umiestneny tak , ze nejde zarovno stredovou konzolou, mam ho trochu vtlaceny ako keby smerom k motoru, ma to tak byt alebo som zle zasunul panel s ovladanim kurenia a klimy?

Odesláno

Na 1,6 hdi som menil pri 120 .Tých 240 je maximum doporucených . Cena 8 000sk za komplet nie je až tak vysoká ked sa berie do úvahy prasknutie remeňa ,alebo istota najazdených km.Ja som to menil kôli slziacej vodnej pumpe.

Odesláno
Původně zaslal: denoo

hm, no tak to budem musiet asi rozobrat, cosi som asi zle zlozil , :myslim

torxovym srobovakom odsrobuj radio (dierky po bokoch v strede) - niekoho popros nech ti podrzi radio, aby si nedoskrabal palubovku - popolnik je v poriadku, do zapadiek musi zapadnut tlacitkovy panel nad nim - ma dva vystupky na spodku tie zahakni a potom to s trochou sily zatlac hore (trocha viac sily aby to voslo hore do otvoru) - dve horne ucha sa dostanu na miesta kde davas radio a upevnujes ho torxami - vloz radio - dotiahni 2 torxy - to je vsetko

- torxi som kupoval v obchode kde je vsetko za 39 SKK (teraz mozno euro) musia byt tenké - bitovy nástavec tam nedas

• O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...