Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest bostich
Odesláno

Souhlasim s Wooodym:znám taky pár slučných romů(smí se vůbec říkat cikán, nebo už to zakazali...?).Dokonce lidí kterých si hodně vážím, ale to je minimum.Je mi naprosto jedno jedno, jestli je člověk bílej černej žlutej nebo zelenej, ale ať se kua chová slušně.Mnohem milejší je mi slušnej rom něž \"bílej\" grázl, problém je v tom, že ono je to většinou naopak.

Proto tomu podnikateli držím palce, ať z toho nevyjde s postihem(měl by spíš dostat uznání, že byl schopnej se jim postavit, ale to je na Slovensku asi utopie(ono u nás to neni jinak....)

Odesláno

Suhlasim s vami hosi je to badnda ani sa neviem vyjadrit take vybrane slovo som na to este nenasiel. Kazdopadne po vyjadreniach kompetentnych ludi ten clovek bude mat nejaky postih. No chudackovia romovia, kradli no hura zase ste sa nieco naucili. joj zase sa len rozculim. Ale fandim ludom co sa tomuto postavia. Policii je to jedno. Toto vse. :potlesk

Odesláno

Ja rikam taky ano. Ano na potrestani zlodeju alkoholu a NE na potrestani zlodejicku na slovensku. Vychovna facka? - to melo byt vychovne slauchem po cuni a nejen tam. Nejvic me dojala ta ciganka na videu - vsak to jsou jeste decka... ta by taky par zaslouzila! Kez u nas zpracuje delnicka srana a neprizpusobivi obcane emigruji, tak jako slibujuji. No a hned pak DS zakazem. ;):P

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Ja rikam taky ano. Ano na potrestani zlodeju alkoholu a NE na potrestani zlodejicku na slovensku. Vychovna facka? - to melo byt vychovne slauchem po cuni a nejen tam. Nejvic me dojala ta ciganka na videu - vsak to jsou jeste decka... ta by taky par zaslouzila! Kez u nas zpracuje delnicka srana a neprizpusobivi obcane emigruji, tak jako slibujuji. No a hned pak DS zakazem. ;):P

Ono je to těžké v této zemi nebo u slovenskejch bratrů

Všude musí majitel pozemku potažmo věci vysvětlovat proč a jakou silou se bránil proti zloději. Vůbec se nebere v potaz vlastnické právo a vše co s tím souvisí. Nevím proč už dávno není zákon \"na můj pozemek nelez nebo nešahej, nebo dostaneš přes prsty případně tě aspoň pochčím\" Proč my normální lidé, kterým je jasný, že nebudou střílet na elektrikáře, plynaře, či jiné oprávněné složky, kteří na mém pozemku budou něco opravovat nebo záchránář něco zachraňovat - to snad soudnej člověk pozná, že to není zloděj, kterého chci ztrestat za to, že u mě kradl a já ho chytil. Proč když někoho zmrzačím v rámci nutné obrany mu mám platit nějaký bolestný nebo odškodnění - hajzl přece ví, že je hajzl a moc dobře ví, že může být chycen a potrestán.....

Zkrátka neplatí preslunce neviny pro poškozeného ,ale preslunce viny! Aneb jak v mé oblíbené vánoční pohádce s financema musel dokazovat učitel kde byl nebo nebyl na svých nových SKI financům :D Řekl brilantní větu:\"já mám dokazovat, to co nejsem? Takové důkazy nechtějí ani u C&K soudů!!!

Ach jo zase :) A musíme tu s tou vychcanou pakáží být dál

Jo a ad DS: To je stejná pakáž jako hnědočeši na kterých si dělají reklamu. Nejdřív chtěj vyhnat cigány, pak vietnamce, muslimy, židy, 4%, pak zelený, červený, modrý a nakonec TEBE!

Prostě nejlepší je mít pořádnou oporu v zákoně na obranu svého majetku a pak nepotřebuji DS a nemám strach z jakýhokoliv zloděje ať je jakej chce

To je zase sloh..:aut

Odesláno
Původně zaslal: bostich

Souhlasim s Wooodym:znám taky pár slučných romů(smí se vůbec říkat cikán, nebo už to zakazali...?).Dokonce lidí kterých si hodně vážím, ale to je minimum.Je mi naprosto jedno jedno, jestli je člověk bílej černej žlutej nebo zelenej, ale ať se kua chová slušně.Mnohem milejší je mi slušnej rom něž \"bílej\" grázl, problém je v tom, že ono je to většinou naopak.

Proto tomu podnikateli držím palce, ať z toho nevyjde s postihem(měl by spíš dostat uznání, že byl schopnej se jim postavit, ale to je na Slovensku asi utopie(ono u nás to neni jinak....)

Cigáň = cikán je oficialne pomenovanie tohto etnika. Nie je to hanlivy vyraz, lebo je to oficialne aj v slovnikoch.

To len cesky a slovensky cigani, po degradacii vlastneho pomenovania chceli zmenu na Romov.

Ale poznam takych ciganov, co neznasaju pomenovanie romovia.

Takze si vyber.

Na margo tohto pripadu uvediem len jedno>

mam rad postivych, takze mi jedno akej farby boli zlodeji. Ale trest si zasluzia.

U nas by malo byt povinne skolstvo, za zaskolactvo deti trestat rodicov basou, neplaticov dat do starych kasarni po rusoch, alebo odsudit na prace. Proste trest za to, ze nepracuju a parazituju na statnych vydajoch.

Mesacne idu nekrestanske peniaze na vsetku tuto komunitu.

Tak ako komancovia trestali nevinnych vojakov po 2.sv.v. tak by som nahnal do uranovych bani vsetkych co su lajdaci. Potom by statny rozpocet netrpel vydajmi na \"socialne odkazanych\", ktory umyselne nepracuju!:bacha

Odesláno

Heheh, a pak proč se na Moravě říká místo lžeš, že cigáníš:roker

Punkac: To víš, berou to podle abecedy: Arabove, buzeranti, cikáni, černoši...;)

Odesláno
Původně zaslal: ajven

Původně zaslal: bostich

Cigáň = cikán je oficialne pomenovanie tohto etnika. Nie je to hanlivy vyraz, lebo je to oficialne aj v slovnikoch.

To len cesky a slovensky cigani, po degradacii vlastneho pomenovania chceli zmenu na Romov.

Ale poznam takych ciganov, co neznasaju pomenovanie romovia.

Takze si vyber.

Na margo tohto pripadu uvediem len jedno>

mam rad postivych, takze mi jedno akej farby boli zlodeji. Ale trest si zasluzia.

U nas by malo byt povinne skolstvo, za zaskolactvo deti trestat rodicov basou, neplaticov dat do starych kasarni po rusoch, alebo odsudit na prace. Proste trest za to, ze nepracuju a parazituju na statnych vydajoch.

Mesacne idu nekrestanske peniaze na vsetku tuto komunitu.

Tak ako komancovia trestali nevinnych vojakov po 2.sv.v. tak by som nahnal do uranovych bani vsetkych co su lajdaci. Potom by statny rozpocet netrpel vydajmi na \"socialne odkazanych\", ktory umyselne nepracuju!:bacha

Pravda!Když si vezmete český slovník tak tam nenajdete slovo ROM,protož to slovo jednosduše neexistuje.Je to jenom výmysl cikánů...nejspíš pro to aby si připadali jako něco lepšího:bojim Sám jsem za celých 20 let poznal jen dva cikány kteří byli \"normální\",chovali se slušně,pracovali a nechalo se s nima mluvit jako s člověkem a né jako s tou zbylou pakáží co více než lidi připomíná prasata! :bacha(né že bych byl rasista-to samozdřejmě jsem):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...