janapet Odesláno 16. květen 2004 Odesláno 16. květen 2004 Mám servisní příručku ke 406, RV 98, 2,1 TD ve francouzštině, kde najdu český překlad full verze?? Díky Citovat
Sepp Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 Pokud mas na mysli tu knizecku co dostavas pri koupi auta /tzv. navod k pouziti/ - zkus si to na mojich strankach Citovat
kuboSE Odesláno 19. listopad 2006 Odesláno 19. listopad 2006 zdravim, chcem vas vsetkych poprosit ktory zvas by mi mohol poslat manual na novu 406??? je to 2002r a kupil som ju bez servisnej knizky a manualu tak sa chcem opitat ci tu nahodou niekto nemate manual??? kedy si mi niekto poslal uz taku podobnu knizku zoskenovanu a asi prelozenu z polstiny ale na stary model tak ci nemate niekto taketo nieco podobne akurat na novy model 406??? dakujem vopred vsetkym... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. listopad 2006 Odesláno 19. listopad 2006 Původně zaslal: kuboSE zdravim, chcem vas vsetkych poprosit ktory zvas by mi mohol poslat manual na novu 406??? je to 2002r a kupil som ju bez servisnej knizky a manualu tak sa chcem opitat ci tu nahodou niekto nemate manual??? kedy si mi niekto poslal uz taku podobnu knizku zoskenovanu a asi prelozenu z polstiny ale na stary model tak ci nemate niekto taketo nieco podobne akurat na novy model 406??? dakujem vopred vsetkym... Na nový model manuál mám ale má to 90 MB bych ti to musel dát na E disk jedině, no zkomprimoval jsem to na 70 MB [upravil dne 19/11/06 Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. listopad 2006 Odesláno 19. listopad 2006 Máš to tady - Uživatelský manuál Peugeot 406 NOVÝ MODEL Uživatelský manuál Peugeot 406 Starý MODEL - Překlad z Polštiny [upravil dne 23/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2007 Odesláno 20. leden 2007 Původně zaslal: kuboSE dakujem ti velmi pekne pomohol si mi A co že píšeš s takovým zpožděním? Citovat
OK406 Odesláno 20. leden 2007 Odesláno 20. leden 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Máš to tady - Uživatelský manuál Peugeot 406 NOVÝ MODEL Uživatelský manuál Peugeot 406 Starý MODEL - Překlad z Polštiny [upravil dne 20/1/07 Radek Hurvajz] Já jsem to do přeložil do češtiny. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2007 Odesláno 20. leden 2007 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Radek Hurvajz Máš to tady - Uživatelský manuál Peugeot 406 NOVÝ MODEL Uživatelský manuál Peugeot 406 Starý MODEL - Překlad z Polštiny [upravil dne 20/1/07 Radek Hurvajz] Já jsem to do přeložil do češtiny. To jako celý, jo? Citovat
OK406 Odesláno 20. leden 2007 Odesláno 20. leden 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Radek Hurvajz Máš to tady - Uživatelský manuál Peugeot 406 NOVÝ MODEL Uživatelský manuál Peugeot 406 Starý MODEL - Překlad z Polštiny [upravil dne 20/1/07 Radek Hurvajz] Já jsem to do přeložil do češtiny. To jako celý, jo? Ty nejzákladnější věci + za pomoci mého orig. manuálu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2007 Odesláno 20. leden 2007 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Radek Hurvajz Máš to tady - Uživatelský manuál Peugeot 406 NOVÝ MODEL Uživatelský manuál Peugeot 406 Starý MODEL - Překlad z Polštiny [upravil dne 20/1/07 Radek Hurvajz] Já jsem to do přeložil do češtiny. To jako celý, jo? Ty nejzákladnější věci + za pomoci mého orig. manuálu. Nějak tomu nerozumím, chceš říct že jsi přeložil jen tech pár věcí který nebyli přeložený? Nebo chceš říct že jsi přeložil celej polskej manuál a pak jsi ho dal na internet kde už se nějakou dobu pohybuje? Citovat
OK406 Odesláno 20. leden 2007 Odesláno 20. leden 2007 Přeložil jsem jen chybějící a nebo špatně přeložené slova a věty. Doplnil jsem jen některé věci, které jsem ze svého hlediske ohledně provozu 406 pokládal za nutné a vhodné. K doplnění jsem použil manuál na 406, který mám ke své dosud neopravené 406:( Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2007 Odesláno 20. leden 2007 Původně zaslal: OK406 Přeložil jsem jen chybějící a nebo špatně přeložené slova a věty. Doplnil jsem jen některé věci, které jsem ze svého hlediske ohledně provozu 406 pokládal za nutné a vhodné. K doplnění jsem použil manuál na 406, který mám ke své dosud neopravené 406:( No už jsem se lekl že jsi autorem toho původního překladu;) Citovat
OK406 Odesláno 20. leden 2007 Odesláno 20. leden 2007 Tak to jsi se lekal zbytečně:myslim:myslim:myslim:myslim:D:D:D:D:D:D Citovat
Dave_k Odesláno 20. leden 2007 Odesláno 20. leden 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: OK406 Přeložil jsem jen chybějící a nebo špatně přeložené slova a věty. Doplnil jsem jen některé věci, které jsem ze svého hlediske ohledně provozu 406 pokládal za nutné a vhodné. K doplnění jsem použil manuál na 406, který mám ke své dosud neopravené 406:( No už jsem se lekl že jsi autorem toho původního překladu;) Něco se Ti na tom původním překladu nelíbí?!?! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. leden 2007 Odesláno 20. leden 2007 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: OK406 Přeložil jsem jen chybějící a nebo špatně přeložené slova a věty. Doplnil jsem jen některé věci, které jsem ze svého hlediske ohledně provozu 406 pokládal za nutné a vhodné. K doplnění jsem použil manuál na 406, který mám ke své dosud neopravené 406:( No už jsem se lekl že jsi autorem toho původního překladu;) Něco se Ti na tom původním překladu nelíbí?!?! No né mě, to OK406 něco prý dodělával. To vypadá že jsi to překládal ty, nebo ne? Původně jsem reagoval na toto: Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Radek Hurvajz Máš to tady - Uživatelský manuál Peugeot 406 NOVÝ MODEL Uživatelský manuál Peugeot 406 Starý MODEL - Překlad z Polštiny [upravil dne 20/1/07 Radek Hurvajz] Já jsem to do přeložil do češtiny. [upravil dne 20/1/07 Radek Hurvajz] Citovat
OK406 Odesláno 20. leden 2007 Odesláno 20. leden 2007 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: OK406 Přeložil jsem jen chybějící a nebo špatně přeložené slova a věty. Doplnil jsem jen některé věci, které jsem ze svého hlediske ohledně provozu 406 pokládal za nutné a vhodné. K doplnění jsem použil manuál na 406, který mám ke své dosud neopravené 406:( No už jsem se lekl že jsi autorem toho původního překladu;) Něco se Ti na tom původním překladu nelíbí?!?! Jen jsem doplnil výrazy uvedené v českém manuálu a které v polském nebyly a nebo tam byly otazníky místo slov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.