Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 roky později...
Odesláno

zdravim, chcem vas vsetkych poprosit ktory zvas by mi mohol poslat manual na novu 406??? je to 2002r a kupil som ju bez servisnej knizky a manualu tak sa chcem opitat ci tu nahodou niekto nemate manual??? kedy si mi niekto poslal uz taku podobnu knizku zoskenovanu a asi prelozenu z polstiny ale na stary model tak ci nemate niekto taketo nieco podobne akurat na novy model 406??? dakujem vopred vsetkym...

Odesláno
Původně zaslal: kuboSE

zdravim, chcem vas vsetkych poprosit ktory zvas by mi mohol poslat manual na novu 406??? je to 2002r a kupil som ju bez servisnej knizky a manualu tak sa chcem opitat ci tu nahodou niekto nemate manual??? kedy si mi niekto poslal uz taku podobnu knizku zoskenovanu a asi prelozenu z polstiny ale na stary model tak ci nemate niekto taketo nieco podobne akurat na novy model 406??? dakujem vopred vsetkym...

Na nový model manuál mám ale má to 90 MB bych ti to musel dát na E disk jedině, no zkomprimoval jsem to na 70 MB

[upravil dne 19/11/06 Radek Hurvajz]

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Máš to tady - Uživatelský manuál Peugeot 406 NOVÝ MODEL

Uživatelský manuál Peugeot 406 Starý MODEL - Překlad z Polštiny

[upravil dne 20/1/07 Radek Hurvajz]

Já jsem to do přeložil do češtiny.

To jako celý, jo?

Ty nejzákladnější věci + za pomoci mého orig. manuálu.:)

Nějak tomu nerozumím, chceš říct že jsi přeložil jen tech pár věcí který nebyli přeložený? Nebo chceš říct že jsi přeložil celej polskej manuál a pak jsi ho dal na internet kde už se nějakou dobu pohybuje?
Odesláno

Přeložil jsem jen chybějící a nebo špatně přeložené slova a věty. Doplnil jsem jen některé věci, které jsem ze svého hlediske ohledně provozu 406 pokládal za nutné a vhodné. K doplnění jsem použil manuál na 406, který mám ke své dosud neopravené 406:(

Odesláno

Přeložil jsem jen chybějící a nebo špatně přeložené slova a věty. Doplnil jsem jen některé věci, které jsem ze svého hlediske ohledně provozu 406 pokládal za nutné a vhodné. K doplnění jsem použil manuál na 406, který mám ke své dosud neopravené 406:(

No už jsem se lekl že jsi autorem toho původního překladu;)
Odesláno

Něco se Ti na tom původním překladu nelíbí?!?! :grr

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

No né mě, to OK406 něco prý dodělával. To vypadá že jsi to překládal ty, nebo ne?

Původně jsem reagoval na toto:

Máš to tady - Uživatelský manuál Peugeot 406 NOVÝ MODEL

Uživatelský manuál Peugeot 406 Starý MODEL - Překlad z Polštiny

Já jsem to do přeložil do češtiny.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Jen jsem doplnil výrazy uvedené v českém manuálu a které v polském nebyly a nebo tam byly otazníky místo slov.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...