Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak zas mariášek končím na 105 a jdu hajat

dobrou :papa

dnes 14. 2:05 jsem je obral o 542 a jdu hajat jo ještě vicikať ;)

Upraveno uživatelem Haryk
Odesláno

Ještě je čas, ale dneska už karty nehraju včera jsem bral 544 a dnes mám strátu 352 tak jdu spát

dobrou a ať Vám ta noční uteče :papa

Odesláno

To musí nějen dobře chutnat a na jazyku se rozplývat, ale i krásně vonět. Dáváš skořici, cukr,  hrozinky a mažeš rozehřátím máslem?

Odesláno

Nejdřív vajíčko kuli barvě pak máslo.. A vevnitř ještě k tomu všemu nasekaný oříšky... :)

Těsto mám ale pomalu rači než tu náplň... :D ráno proběhla bitka o patičky.... :D 

image.jpg

Odesláno

Tak to znám. Tak to dělala babička! Těsto ani moc upečené a ani poc nedopečené! Máš to krásně ,,naprasklé" + zlatavá barva díky vajíčku a máslu. Potíráš husím nebo kachním brkem? Vidím, že používáš pečící papír ze spoda. Dříve se peklo v troubě, co byla součástí kamen, tak se dával papír i shora při pečení, aby se nepřipalovalo. Přeji dobrou chuť:super:D.

Odesláno

Husí... :)  a pečící papír nesnáším.., tohle je jediná "buchta" pod kterou ho dávám, protože ta napálená sladká šťáva na plechu je pak na majzlik...

kachlový kamna s troubou máme na chalupě.. Geniální na steaky... ;) 

Odesláno

tak jak kuny,kdo dneska slouží,musím se sem podívat dokud mi trochu funguje mobil

dneska opět do rána

která kuna bude semnou kunit. :D

odesláno z Lumie

Odesláno

Weri,ukroj mi kousek,třeba i patkykousek,tak asi 20 cm,za chvíli si budu vařit kávu,abych měl něco k zakousnutí :D

odesláno z Lumie

Odesláno

Zejtra budeš hlídat sám... Jedu ke kachlovejm kamnům, kde neni signál.., ale i tak můžu fotit ty steaky a provokovat třeba v pondělí... :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...