Marcel00 Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 tak to tu kontrolujem... dufam ze nie sam edit: Je dosť možné, že jedného dňa bude oficiálne nočná práca vyhlásená za mimoriadne rizikovú vzhľadom na vznik rakoviny. V zahraničí prebehli viaceré štúdie, do ktorých boli zapojení pracovníci v nočných smenách, pričom sa u nich sledoval výskyt rakoviny. Prekvapujúco bol až o pätinu vyšší. Príčina zatiaľ nie je úplne jasná, problém bude však pravdepodobne skrytý práve v biorytmoch. Ak sa tento naruší, má telo problém s produkciou dôležitého hormónu melatonínu, ktorý telo vyrába práve v noci. Tento hormón telu pomáha blokovať rakovinové bujnenie. a sakra... idem ja radsej spat... [upravil dne 14/5/11 01:35 Marcel00] Citovat
Laďa Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Tak to se mě asi už nebude týkat, protože ja noční směny dělám 17 let. Takže můj biorytmus je zvyklý. Citovat
Fuller Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Nikdo dneska nehlídá? Já teď za tejden maturuju (možná ) už podruhé, takže budu vzhůru dlouho.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 jeste nas tu je online hodne, tak nic Citovat
Honza z Nera Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 . . . . teď tu byl, takovej malej, tlustej a v ruce měl něco jako takový to kurvítko . . . . tééééda, ten ale utíkal . . . . Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 jasan, sice rano, ale jine prispevky svedci o me nocni aktivite Citovat
Bigbadjohn Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 Tak jestlipak to tu někdo dneska hlídá? Jednou nespím tak se hlásím, že tu jsem Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 Jsme tu a hlidame, a nejen forum;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.