Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To je riziko cestování, ale já včera trochu klouzal, v 70 zatáčka nebyl dobrý nápad, ale korekce volantem to vyřešila. Silnice byla jeden sníh.

Škoda toho klouzání, tam přijedu, ale do Francie ne, je to pro mě ekonomicky neefektivní ;)

Odesláno

Někteří by si, ale měli už konečně uvědomit, že je venku zima a že to co leží na silnici taky klouže...

Já se do Francie chci podívat moc :) Takže si na tohle pomalu odkládám peníze a pojedu se podívat :)

Odesláno

Mně funguje, ale využívám maximálně při obrátkách, když se mi nechce couvat :D

Jsem zvědav, jak budeš mazat, když jsou mrazy :D

Odesláno

Gabriel se drží pravidla, kdo maže, ten jede :D Já se letos nekloužu :) Nechci hned zrušit druhý autí.. i když nutkání zatáhnout je velký :mrk

Odesláno

Já tím tvým mazadlem nastříkal západky u vrat (nebo jak to nazvat, to, co drží vrata zavřená). Po několikerém použití je to opět suché :( Odnese to asi normální konkor, ten vydržel déle. Ten ceramic bych spíše viděl na spoje, které se často nepohybují a jsou vystaveny třeba velkým teplotám a případná demontáž, aby šla hladce :myslim

Odesláno

já to nastříkal na panty u branky co máme oplocené parkoviště je to tak 2 roky a od té doby už je od kvílení pantů klid :D

ChouLu:kdo ví co bude v dubnu:myslim

Odesláno

Mobilní internet mi ani nepřipomínej.. za minulej měsíc jsem měl vyčerpáno 754% ze 150MB :D A to stahuju jen hlavičky emailu, běží mi tam přes den FB a ICQ :myslim

Odesláno

Právě že mám... po 150MB to spomalí.. ale i přes to jsem jel dál :D a to mi přijde 10-15 mailu denně... ale stejně jsem na to čučel jak puk :D

Odesláno

Ale jejich aktivita je až otravná.. během 14ti dnů volali 3 slečny jestli nechci navýšit internet a přišla asi 5x smska :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...