Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já upravoval weby na hostingu, protože mi tam něco padalo, tak jsem smázl složku :/ DPC... tu fotku už nikde nemám... a byla to jedinná hezká památka na bejvalý autí :bojim

Odesláno

Stejně byl nakonec problém u poskytovatele... hlavně že jsem se s ním 2 dny hádal, že je to určitě u něj.. né je to u mě... dneska něco změnil v nastavení a vše funguje :myslim

Odesláno

Já se učím do školy, dneska od 9:00 mám závěrečný test ... moc jsem se toho nenaučil, ted to doháním, ale zatím nic moc ... na mě už je moc hodin, ale chci jet bez spánku ...

Odesláno

normálně jemně pršelo a vše namrzalo na autě.. jsem to postříkal odmrazovačem, začalo v tom praskat tak, že jsem se lekl,že praská sklo... a po půl hodině teprve se trošku dalo škrabat ze skla... a silnice k nám vypadaj taky jak v pohádce :P

Odesláno

V únoru bude klouzání, na něj bych ještě hlíny nedával :D

Já si ted ten sníh užívám ... ono taky na zimákách mám zatím lepší spotřebu než na letních, nicméně až ted v lednu začalo pořádně mrznout a je sníh, uvidíme, jak to zahýbe se spotřebou :)

Odesláno

Já si to taky užívám... jen se děsím kdy mě na té silnici někdo sejme :grr

Jinak na zimní klouzání to bohužel nepřipadá v uvahu :( mám matematickej seminář od února do půlky dubna :( Budu rád, když se dostanu do té Francie :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...