Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já mám od Proteca za 2ku a nevyměnil bych ji za nic jiného. Náhradní díly se k ní nechají sehnat všechny, vše je z Cr.

Asi 82 dílu. Malá, velká ráčna, dlouhé vořechy, krátké, malé, velké, nějaké bity :) prostě luxus :)

Odesláno

vendelinek : ta je :super ale bylo by to na občasné použití v autě+skutr

edit:myslím ale že cenově to je někde jinde(vím že za kvalitu se platí) mimo mé možnosti

[upravil dne 2/12/12 00:49 od Gabriel 307]

Odesláno

záleží jen na tobě,kolik do toho chceš vrazit,určitě bych na lepší vercajk nešetřil,kterej ti bude sloužit třeba 10 a víc let:)

kdysi jsem chtěl aku vrtačku a tady mi klucí radili a odradovali od jinejch a dal jsem na ně a koupil kvalitu,původně jsem chtěl jen do 2500 a nakonec to bylo 4500,ale musim říct,do dneška absolutně spokojenost:)

Odesláno

já osobně vozim v autě nářadí todlento,mám ho už nějakejch 30 let a nedám dopustit,tenx bylo drahý jak sviňa myslim že kolem 2000kč:)

Oi8KX.png

Odesláno

žiš,ty už seš zase v práci?:D

no já bych taky nemusel,stejně bych si na autě nic neudělal,to jen kvuli výbavě,kterou musíš mít:)

[upravil dne 2.12.2012 01:06 od vendelinek]

Odesláno

Přišel jsem na to při bouračce... i když bylo vše v kufru, tak to vyrazilo víko a všechno jsem měl u spolujezce a to včetně heveru! :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...