Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo mě taky, konec je za humny :)

Vendi, co ty? Že se tu vždycky zjevíš jako duch.... Vstáváš do rachoty, našels něco? :super

Odesláno

nevstávám z rachoty,vstávám takle docela často brzo ráno,někdy se zadaří a jsem vzhůru už od 1 nebo od 2 a tak tady takle prudim:D

Odesláno

jo a rachotu ,něco jsem našel dneska a včera doma vypisuju dotazníky,taky jsem se tady ptal na jeden jak se vypisuje,že jsem z toho tumpachovej,tendle tejden se mám ozvat a uvidí se co dál

:)

byl jsem tam minulej tejden se podivat a asi to vezmu,nic jinýho jsem prozatim nenašel,je to třísměnnej provoz,to si budu muset asi zvyknout,no,se nedá nic dělat,asi to vezmu,jsem s nim domluvenej,že až mi bude líp,sem byl nachcípanej jak kuna,a tak dneska mu budu volat co dál

[upravil dne 5.3.2012 04:39 od vendelinek]

Odesláno

dvou směnnej provoz jsem byl zvyklej,ale noční jsem míval akorát tady na foru,prozatim:D

no a jestli to vyjde(doufám,že jo) tak tady už v noci asi strašit nebudu,to budu asi chrápat jak normální lidi:D

[upravil dne 5.3.2012 05:02 od vendelinek]

Odesláno

určitě,to víže se pochlubim,jak jsem dopadnul:)

dneska se toho moc nedozvim ,asi,to budu vědít až ke konci tejdne spíš,ale uvidim,co a jak se dozvim ,až co mi řekne:)

Odesláno

já, otec Fura se ozvu!

žádný kdy začíná šichta, tady začíná šichta o půlnoci :roll

je to tu jak v židovský škole na dvorku:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...