Petasiki Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 Jůůůů, tak to moc děkuju:mad: Na fóru budu strašit ještě doufám hodně dlouho... ale pro dnešek už se s váma loučím a přeju dobrou noc:papa Citovat
Pata Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 ale hosi, nepoperte se ...zpet k tematu... Nocni zivot? takova zvedava zenska, to tu mam fakt publikovat? Citovat
trsek Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Když nejsem na noční- jako dnes, tak domlouvám psovi ,aby mě nechal spát a nehlídal mě . Bydlím asi 19 km od centra Lbc v takové díře v lesích. Navštěvují nás srny ,lišky a další havět\', kterou je třeba vyhnat:D Psa to baví- mě NE! Citovat
Fusion Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Mmch. kdyby se někdo chtěl v brně dobře najíst za rozumnej peníz U starýho Billa - snad nejlepší steaky v brně Legie, kpt. Jaroše - kámošův podnik, vynikající jídla, klasická knajpa K1, Vinohrady Sandonorico, Julec Cihelna, mezi Nebovidama a Střelicama barák u silnice v lese, parkáč Citovat
farky Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 \" Noční život, aneb co děláte, když nespíte? \" prehrabavam so forom na pezot klube Citovat
Petasiki Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: permonik7 A je tu ještě někdo? No, spíš jen tak jedním okem... teď už jdu fakt spinkat [upravil dne 8/2/09 Petasiki] Citovat
antal Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Původně zaslal: permonik7 A je tu ještě někdo? No, spíš jen tak jedním okem... teď už jdu fakt spinkat [upravil dne 8/2/09 Petasiki] Tak dobru noc...to ja si idem zahrat hru:) Citovat
snow Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Já bud po večerech pařím nebo si zajedu na koncert jen sex už mě tak nebaví.Jak říká kámoš Sex je závislost chudých, mi co máme nějaké peníze radši chlastáme.Naposledy jsem byl v uterý ve FUTURU. Citovat
janča205 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Můj kamarád zas říká \"Sex je pro děcka,dospělí chlastaj\" Citovat
janča205 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Jinak já už na diskotéky moc nechodím tak max. 4x do roka stačí! Radši si sednem v hospůdce a pokecáme,ale není nad léto sedět na zahrádce to je pak pohoda:roker Taky někdy se jen tak projet,ale už dlouho se nějak nezadařilo! Citovat
ChodeC Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: kujon106 Jojo, na Palci to žije Ale ani na Purkyních není mrtvo, kupříkladu naše chodbo_balkonová grilovačka, po které se musela větrat celá 13patrová kolej jj, Purkyne.... hodne let meho zivota . Původně zaslal: Fusion Mmch. kdyby se někdo chtěl v brně dobře najíst za rozumnej peníz my meli oblibeneho Cerveneho draka. Do K1 si zajeme i dnes (jsem z Lisne) [upravil dne 8/2/09 ChodeC] Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 tak včera jsem si nakapal do strojku a pak šel jezdit s Pontiakem , hn hn , vole hnnnnnnnnnnn... Citovat
agresssor Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: kujon106 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Já nikam nechodim :D Kdo sleduje sekci 106, ví A jinak, když už jste nakousli to Brno - jsem tam na koleji přes týden, takže už sem tam taky \"procestoval\" kdejakou hospodu Můj problém je ale v tom, že nesnáším starobahno (už tento název vyjadřuje můj postoj k tomuto rádoby_pivu :-) ), takže výběr hospody je kapku náročnější, takže třeba namátkou - převážně A2, Alterna, dříve Terč+Yacht, potrefená husa, semtam Johnies, Bastila & Livingstone (bez pití piva :-) ), Favál, Semilasso, atd., atd. :-) Ze by takova mensi tour:D de Hospoda????????:D:D:D:D:D:D:D:D:D Taky se občas povede :-) Cece si myslim ze tobe se to dari porad kdyz vidim ty fota a tohle vlakno:D:D:D mi rekni kde na to beres silu Síla je vždy, s penězi je to ale horší [upravil dne 7.2.09 kujon106] A kde beres na to chlastani penize?? ze ty si udelal nejakou banku :D:D:D: Citovat
Petasiki Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: ChodeC Do K1 si zajeme i dnes (jsem z Lisne) JJ, tam je to vynikající! Měl jsi tam už klokana? Citovat
kujon106 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Původně zaslal: ChodeC Do K1 si zajeme i dnes (jsem z Lisne) JJ, tam je to vynikající! Měl jsi tam už klokana? Bydlím na Kounicově a tam jsem ještě z neznámého důvodu nebyl Tento týden to napravím Citovat
Petasiki Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 Tak co dneska? Kdopak někam razíte? Citovat
maturantka Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Nikam, včera jsme byli v malým pegasu a teda obsluha \"super\", pan číšník měl problém snad se vším Citovat
Pata Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Tak co dneska? Kdopak někam razíte? Na chvili na Stodolni rika ti to neco? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.